Kekler - Pastalar Dolgu Kek

cok guzel gorunuyor yarin degisik kek yapmak istiyordum..tarifi de,goruntusu de hosuma gitti..sadece yuvarlak yapma konusunda umudum yokk:))ama yine de tecrube olur:))

saol youknowcum senin kadar güzel olmasada

yuvarlak yaparken kızlar mümkün olduğunca büyük salata kasesi seçin ozman hiç zorlanmazsınız
kırılma falanda olmuyo bende hazır keklerlede yapabilirmiyiz diye düşünüyosum royall arkadaşımız cevap
vermiş bidak yaptığımı öyle deneyeceğim

ilk okuduğumda anlamamıştım ama şimdi çok iyi anladım deneyecem mutlaka.haftaya görümcem gelecek kesin beğenirler.düz kekten farklı bişey istiyorduym buldum çok şükür

saol youknowcum senin kadar güzel olmasada

yuvarlak yaparken kızlar mümkün olduğunca büyük salata kasesi seçin ozman hiç zorlanmazsınız
kırılma falanda olmuyo bende hazır keklerlede yapabilirmiyiz diye düşünüyosum royall arkadaşımız cevap
vermiş bidak yaptığımı öyle deneyeceğim
ayyy cnm benim o senin gözlerinin güzelliğiopuyorumnanaktan
ilk okuduğumda anlamamıştım ama şimdi çok iyi anladım deneyecem mutlaka.haftaya görümcem gelecek kesin beğenirler.düz kekten farklı bişey istiyorduym buldum çok şükür

cok güzel oluo bende misafir geldiginde yapmıstım bi kere aaaa krema içine nasıl girmişşşşş diyip durdular sır dedim söylemedim kaydirigubbakcemile3

aynen canım ya ablam annem abim babam bile hatta fikir yürüttü ama kimse bilemedi kekin içine nasıl girdiğini guclubacismile

kiz bacim bende simdi bu keki yaptim
keki felan hepsi iyi olduda
kremasi sanki cokmu sulu gibi ???
yoksa senin ki bayagi katimiydi ?
tarifleri aynen yazdigi gibi yaptim ama bana biraz sulu geldi donarmi o sonra? ben valla buzluga attim simdi biraz dursun diye kafamçokkarıştı aksama arkadaslar gelcegi icin, 1 gece bekletemicem buzdolabinda

Kümpet pastada diyolar buna..
Ben kekini yapmistim, gercekten harika bi tat.. insan yemeye doyamiyor..
Eline saglik canimyerimseniben

you know teşekkürler ,hafta sonu misafirim gelecek mutlaka bunu yapıcam.inşallah foto çekmeyi unutmamda eklerim bende.

canım ben yapılışını anlayamadım.
kalıp olarak normal yuvarlak kek kalıbı mı?
piştikten sonra onu ortadan bölsek,arası kremalı normal yaş pasta gibi olur.bu nasıl oldu anlayamadım.

canım ayrıntılı anlattım keki pişiriosun 2 ye bölüp bir parcasını büyük salata kasesine koyuyorsun içine kremayı koyup diğer parcayı üzerine kapatıosun fotografta görünüyor aslında

X