Dolgu ile Burun Estetiği Yaptıran Var mı ?

PinarDCN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
7
-1
1
34
Slmlar

Dolgu ile burun estetiği yaptıran var mı aranızda acaba bugün diye bir estetik cerrahi ile görüştüm, bana 3d ile nasıl yapılacağını anlattı çok basit bir işlem daha önce yaptırıp memnun kalan var mı merak ettim? ben Bu salı yaptırcam

Son düzenleyen: Moderatör:
yaptirdim ama eriyince tekrar yaptiriyosun surekli para vermek yerine bi kere tam estetik yaptirdim

merhaba ben yaptırdım. çok mumnunum. Ankaradaysanız Dr. Elif Dağlıyı öneririm. ameliyatsız resmen mucize .instag.dan takip edin . dr.elifdagli

Doktorlar önermıyor sık sık yaptırınca burun içi hasarlara sebep oluyormuş

Doktorlar önermıyor sık sık yaptırınca burun içi hasarlara sebep oluyormuş
Emin ol estetikten daha sağlıklı en azından kaydırak gibi 10 m öteden parlayan gölgeleri yapay düşen burunları gördükçe çok cazip ayrıca estetikte 10 yıldan sonra bile çökme düşme yaşanıyor ömür boyu risk bence burun dolgusu daha doğal ve sağlıklı

Ben o sekılde dusunmuyorum plastık cerrahı yaptırmak ıstedugım halde zamanında yapmamıstı daha once 1 kere yaptırmıssın demıstı uzerınden 1.5 yıl gectı tekrarlanmasını ıstıyorum demıstım burun ıcınde kalıcı hasarlara sebep oldugunu oyle sık sık tekrarlanmasını uygun gormedıgını belırtmıstı burun ameliyatı yapmak ıcın de demedı bunu cunku rınoplastıyı sordum oyle söyleyınce oyle bı sıkıntı yok burnunda gerek yok yaptırma bosver demıstı ne burun dolgusunu ne rınoplastıyı onermemıstı cıddı burun problemın olsa rınoplastıyı onerıyor.bende aradan bıraz zaman gectı baska bır dr a rınoplastı olmustum.tabıkı burun zamanla buyuyen degısen bır organ ılk gun kı gıbı durması ımkansız nasıl dolgudakı madde zamanla erıyor ıse rınoplastıde de zamanla ıyı bakılmazsa sekıl bozuklukları olabılıyor.burun dolgusunu yapan kısının cok ıyı olması gerektıgını soylemıstı ben yapmıyorum demıstı burunıcını gormeden sırınga ıle dolgu enjekte edıyoruz burunıcındekı kılcal damarlara denk geldıgınde burun ıcı ani kanamalara burunıcı hasarlara o bölgede kısmı doku hıssının kaybına sebep olabılıyor bu yüzden ben bu riski alıp yapmıyorum demıstı cok once dermatologa yaptırmıstım 1.5 yıl kullanmıstım burnuma dokununca o dolgu maddesını hıssedıyordum kemer cıkıntı olmaması ıcın dolguyu cok ıyı kullanıp dagıtması gerekıyor hakkını yemeyeyım cok da guzel yapmıstı ama hem oradan taşınmıştım hem de arastırıp burun ıcınde hasarlara doku kaybı olmaya sebep olabılecegı kı bunlar 1-2 yılda tekrar yaptıranlar ıcındır 1 defa yaptırmakla olmayabılır ama kalıcı olmadıgı ıcın 2 yılda bı tekrarlıcaz bu da riskli oldugu ıcın yaptırmayıp rınoplastı olmustum

Dolgu yaptırıyor musunuz ? Yaptırıyorsanız kime yaptırıyorsunuz?

Barış çakırı takip ediyorum instada. Bir hikayesinde paylaşmıştı. Daha önce burun dolgusu yaptıranların ameliyatlarını yapmıyorum demişti. Kıkırdaklarda hasara yol açtığı için ameliyat zor oluyor demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…