Dolgu faciasi dudaklarim mahvoldu

mydecember

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
307
127
Merhaba kizlar tam 7 gun once atasehirde gayet luks bir klinikte dudak dolgusu yaptirdim. Juvaderm. Ve dudagim deli gibi sisti sol tarafi. Doktor 3 gune gecer dedi ama 1 hafta oldu. Gram inme yok ve canim yaniyor. Dolgu yaptiran tum arkadaslarim anormal diyor. 3 gundur agliyorum ne yapcam bilmiyorum. Aksam guya eritme yapacak ama zaten dudagimin tamamina 0.50 cc yapildi cok az dolgu yapildi. Bu kadar sismesi dolgudan degil bence kalici hasar verdi mikrop falan kaptim. Aksam tekrar ona gitmek hic icimden gelmiyor

Eklentiler

• IMG-20190721-WA0002.jpeg
    101,8 KB · Görüntüleme: 3.112
  • IMG-20190721-WA0000.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 2.167
Çok geçmiş olsun banada bu görüntü anormal geldi. İnsallah geçer ama ya

Suratınızı mahvetmişler. Kesinlikle dava açın. Anormal duruyor ne demek? Afedersiniz ama insanlıktan çıkmışsınız.

Pardon ama bu nasıl bir yorum? Karşınızdaki bir insan farkında mısınız ve de mağdur lütfen sözcüklerimize dikkat edelim! Moral bozmak için de yazmayın

Canım geçmiş olsun çok mikrop kapmışsın sanırım lütfen hemen doktoruna git ve düzeltsin

Gecmis Geçmiş olsun.bu durum normal olamaz bir an önce bu konuda deneyimli doktorlar ile görüşün ve çözüm bulun.işlemi yapana asla güvenmeyin.klinikte doktor mu yaptı guzellik uzmanı mi?

Suratınızı mahvetmişler. Kesinlikle dava açın. Anormal duruyor ne demek? Afedersiniz ama insanlıktan çıkmışsınız.

Evet bugun eritme yapacak
Gecmis
Geçmiş olsun.bu durum normal olamaz bir an önce bu konuda deneyimli doktorlar ile görüşün ve çözüm bulun.işlemi yapana asla güvenmeyin.klinikte doktor mu yaptı guzellik uzmanı mi?

Hayir gata tip mezunu bir doktor yapti. Gayet luks bir yer merdivenalti degil yani. Simdi ciktim doktordan iltihabi sıktı epey duzeldi. Herkesin başına gelebilecek nadir bir olaymis.

Çok geçmiş olsun dudağınızda kalıcı dolgu. U vardı

Yari kalici vardi ama eridi. Su an harika dudağım. Erittik iltihabi tekrar yaptik
Ben de 5 sene önce cahilliğime geldi araştırmadan dolgu yaptırdım hala geçmiyor yamuk bir de kötü duruyor ne zaman geçecek bilmiyorum bi ara yolda dlguyu yapan doktora denk geldim “kist gibi şeyler var ne zaman geçicek bu 5 sene oldu “dedim bana “vücut atmaya çalışıyor ondan 10 senelik bu dolgu istersen eritiriz “ gibi bir şeyler dedi çıldırıcam gerçekten eritmeye çalışsa dsha fena olur diye korkuyorum

Hic oyle bisi yok. Benim doktor keske daha erken gelseydin dedi. Iltihap bosaltti ordan bildigin, sivilce sikar gibi sıktı dudagimi. Su an normale dondu. His kaybi da yok. Muhakkak isinin arkasinda bi doktora git

Hic oyle bisi yok. Benim doktor keske daha erken gelseydin dedi. Iltihap bosaltti ordan bildigin, sivilce sikar gibi sıktı dudagimi. Su an normale dondu. His kaybi da yok. Muhakkak isinin arkasinda bi doktora git
Bulamıyorum ki doktor içindeki madde ne bilmiyoruz diyorlar

Bahsettigim hyalunaz enzimi mi ne yanlis yazmis olabilirim, hyaluronik asit bazli tum dolgulari cozer. Yari kalici olanlar icin de yine kesip sivilce sikar gibi cikarmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…