- 18 Aralık 2017
- 189
- 82
- 13
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke benim de arkada bir yerde olsaydı. Ben kullanacağımı sanıyordum ama estetik kaygısıyla yapıldığı daha yeni çark etti.Bir süre sonra benimkiler düştü evet. Ön değildi ama azı dişiydi.
Arka dişlerde mi acaba?Iyi yapildiktan sonra hic de bisey olmaz.ama oyle dandik bi yerde yaptirirsaniz duser.benim yirmi yildan fazla dolgularim var hala sapasaglam.her seyi yerim isiririm cignerim kirarim disimle bi sey olmadi simdiye kadar.dis hekimi cok onemli o yuzden.
Ön diş estetik açıdan kötü.Benim bir dişim daha yok ama o arkada.İmplant falan dediler yaptıramadım ön dişi hemen yaptırdım.Diş hastanesinde yaptırdım ve kullanmaya çekiniyorum.On dişten düşüyor. Benım düştü estetık amaçlı on dişlere dolgu yaptırdım düştü. Düşüncede bı daha yaptırmadım. On dişlerim tırtıklıydı Benım.
Arkadakı azı dısımde var dolgu 15 -17 senedır sağlam bırsey olmadı.
On arka farketmez.kaliteli malzemeyle yapilan dolgular dusmez.bende hic dusmedi yani simdiye kadar.dedigim gibi yirmi yillik dolgu nerden baksan.Arka dişlerde mi acaba?
Kızlar ben Temmuz 10'da kırılan ön dişime dolgu yaptırdım (kaza nedeniyle kırıldı) dolgum duruyor ama sanırım hala alışamadım. :) Dolgulu dişimle bir şey ısıramıyorum düşerse diye.Dolgulu diş illa düşer mi?Takıntılı biri olarak sürekli dolgulu dişime bakıp duruyorum.