• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doldourma parfüm öneriniz

Aynen Dp den Noa hem hafif hem kalıcı kodu da N1

Ayrıca uygun fiyata gecenlerde mavi renkte olan Emotion un deodarantini denedim. Adı ya Aqua Kiss yada Ocean Fresh. Elbisemin kolunda neredeyse 2 gün kaldi. Yaz aylarında hem serinlemek hemde mis gibi kokmak için birebir.Edt versiyonda parfümleride var. Tavsiye ederim.

DP bana çok kalıcı gelmiyor, David Walker nasıl sizce? O bana daha kalıcı gibi geliyor. Geçenlerde AVM'de gördüm, Delgado mu Belgado mu öyle bir şey, sanki su sıkıyorum üzerime, yarım saat sonra hiçbir şey kalmıyor, mecburen şimdilik Antonio Banderas'a döndüm.

DP bana çok kalıcı gelmiyor, David Walker nasıl sizce? O bana daha kalıcı gibi geliyor. Geçenlerde AVM'de gördüm, Delgado mu Belgado mu öyle bir şey, sanki su sıkıyorum üzerime, yarım saat sonra hiçbir şey kalmıyor, mecburen şimdilik Antonio Banderas'a döndüm.

Ben DW’ın yaptığı parfümleri beğeniyorum birebir yapmakta başarılı olmasalar da ama kalıcı olduklarını düşünmüyorum ya da kalıyorlar ama yayılma yokz birkaç gün sonra sıktığın kazağı kokladığında hafif hafif geliyo kokusu. Ama David’de Black Orchid hem çok dağılıyo hem de çok kalıcı ben daha erkeksi buluyorum bu parfümü kendime kullanamıyorum o yüzden onun dışında normalde çok kalıcı olan parfümler bile fazla kalıcı değil bence

Back