Dolar neden yükseliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bdvde konumu dalgaya almayıp ciddiyetle cevap yazdığınız için teşekkür ederim.

Hammadde de dışa bağımlığız yani yemek yapacak malzeme var ama onu pişirmek için ateş lazım o da bizde yok maalesef.

Ne alakası var , hiç yerli üretim yok mu yani? Örneğin zeytinyağı, tereyağı gibi şeylerden bahsediyorum

zeytinyağı bazlı ise sorunun cevabı pandemi ve üretimin azalması dolar arttığı içinde ihracata daha fazla yönelinmesi kalanlarıda bize işinize gelirse diye satmaları.
bunu buraya sormanın manası ne anlamadım ama neyse.

Sorduğum soruların cevabını biliyorsanız lütfen yazın . Her şey ortada diyorsunuz. Ne olup bitiyor anlamadığım için soruyum zaten
Çok yanlış yerdesin bu kadar soru için

Yanlış yer yanlış zaman yanlış mekan

Burası kk TBMM DEĞIL tamda bütçe görüşmeleri yapılıyor bence meclisi baş ve yakalarına yapış efendiler de sor sorunu

Siyaset yapmıyoruz burda . Bence siz bugün hangi üye ile uğraşsam derdini taşıyan saçma sapan insanlarsiniz. Calcifer , tosun paşa ve nikini dahi bilmediğim bazı üyeler

doların niye arttığını siyasete girmeden konuşabileceğimizi sanıyorsanız cidden bu ülkede yaşıyor olamazsınız

Yanlış zaman değil yanlış yer de değil . Sadece derdimi paylaşmak istedim . Aslında ulkece olan bir dert . Ne meclisi basmasi. Şu geyik muhabbetten bir çıkın artık yahu

Açlıktan ölünse Afrika neler neler olur ?? Komple kıta olmamaliydi sanki ???

Bdvde konumu dalgaya almayıp ciddiyetle cevap yazdığınız için teşekkür ederim.
Aslinda tum dunya kuresel olarak ekonomik bir nevi krizde ama bizim ulkemiz ne yazik ki soyleyemecegimiz ve siyasete gireceginden,yorum ozgurlugumuz dahi olmadigindan..

Bazi seyler aciklayici olmuyor.Enflasyon,kur artısı bize ne oysa ki degil mi? Malesef...

Dışa bagliyiz o kadar diyorum.Umarim 2023 te iyi seyler olacak

Siyaset yapmıyoruz burda . Bence siz bugün hangi üye ile uğraşsam derdini taşıyan saçma sapan insanlarsiniz. Calcifer , tosun paşa ve nikini dahi bilmediğim bazı üyeler
Gayet siyaset yapıyorsunuz bir de eski üyesiniz hangi bölüme hangi konu açılır iyi bilmeniz lazım.

Loverdose çok merak ettim bu yorumun nesini beğenmedin bi açıklasan da doğru deyip ben seni beğensem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…