Bdvde konumu dalgaya almayıp ciddiyetle cevap yazdığınız için teşekkür ederim.Enflasyon nasıl meydana gelir?
Maliyet Enflasyonu. Maliyet enflasyonu, petrol ve gıda gibi emtia fiyatlarının yükselmesi veya doğal afetler gibi nedenlerle üretim maliyetlerinde artış yaşanması sonucunda ortaya çıkar. Bu tür durumlarda, toplam arz azalır ve akabinde fiyatların genel seviyesinde yükselme yaşanır.
Döviz kurunun denklemdeki yeri
Kurdaki artışlar, üreticilerin maliyetlerini artırdığı için satış fiyatlarına da yansıyor ve bu da enflasyonun yükselmesine neden oluyor.
Ne alakası var , hiç yerli üretim yok mu yani? Örneğin zeytinyağı, tereyağı gibi şeylerden bahsediyorum
Geyik yeri değil burası . Bir derdim var platformu. Geyik bölümüne gidin madem o kadar yapmak istiyorsan
Siyaset yapmıyoruz burda . Bence siz bugün hangi üye ile uğraşsam derdini taşıyan saçma sapan insanlarsiniz. Calcifer , tosun paşa ve nikini dahi bilmediğim bazı üyelersiyaset yeride değil
Çok yanlış yerdesin bu kadar soru içinSorduğum soruların cevabını biliyorsanız lütfen yazın . Her şey ortada diyorsunuz. Ne olup bitiyor anlamadığım için soruyum zaten
Ne ka haklısınSiyaset yapmıyoruz burda . Bence siz bugün hangi üye ile uğraşsam derdini taşıyan saçma sapan insanlarsiniz. Calcifer , tosun paşa ve nikini dahi bilmediğim bazı üyeler
Siyaset yapmıyoruz burda . Bence siz bugün hangi üye ile uğraşsam derdini taşıyan saçma sapan insanlarsiniz. Calcifer , tosun paşa ve nikini dahi bilmediğim bazı üyeler
Yanlış zaman değil yanlış yer de değil . Sadece derdimi paylaşmak istedim . Aslında ulkece olan bir dert . Ne meclisi basmasi. Şu geyik muhabbetten bir çıkın artık yahuÇok yanlış yerdesin bu kadar soru için
Yanlış yer yanlış zaman yanlış mekan
Burası kk TBMM DEĞIL tamda bütçe görüşmeleri yapılıyor bence meclisi baş ve yakalarına yapış efendiler de sor sorunu
Aslinda tum dunya kuresel olarak ekonomik bir nevi krizde ama bizim ulkemiz ne yazik ki soyleyemecegimiz ve siyasete gireceginden,yorum ozgurlugumuz dahi olmadigindan..Bdvde konumu dalgaya almayıp ciddiyetle cevap yazdığınız için teşekkür ederim.
Gayet siyaset yapıyorsunuz bir de eski üyesiniz hangi bölüme hangi konu açılır iyi bilmeniz lazım.Siyaset yapmıyoruz burda . Bence siz bugün hangi üye ile uğraşsam derdini taşıyan saçma sapan insanlarsiniz. Calcifer , tosun paşa ve nikini dahi bilmediğim bazı üyeler
Insanlar açlıktan ölücek bir durum yok evet herşey ateş pahası zor şeyler yaşanıyor bütün bunlar bir şekilde ayarlanır düzen sağlanır herşey öyle yada böyle rayına girer nasıl girer bilemem ama girer
Asıl şahsım adına üzüldügüm ve daha çok endişe ettiğim ki herkesinde etmesi gerekiyor maalesef yağmur yok kar yok bunun sonunda kıtlık susuzluk olabilir iste o zaman durum herşeyden daha vahim
Allah korusun
Siyaset yapmıyoruz burda . Bence siz bugün hangi üye ile uğraşsam derdini taşıyan saçma sapan insanlarsiniz. Calcifer , tosun paşa ve nikini dahi bilmediğim bazı üyeler
Ya sende şu geyik lafını demesen artıkYanlış zaman değil yanlış yer de değil . Sadece derdimi paylaşmak istedim . Aslında ulkece olan bir dert . Ne meclisi basmasi. Şu geyik muhabbetten bir çıkın artık yahu