Ay bu yorumuna kahkaha attımAmerikan başkanı dahil herkese haber saldım. Cevap gelince söylerim
Ne alakası var , hiç yerli üretim yok mu yani? Örneğin zeytinyağı, tereyağı gibi şeylerden bahsediyorumyerli üretim derken?
uzayda mı yaşıyorsunuz?
Tek tek alinti yapmayacağım, ugrasamam . Eğer benim açtığım konular bazılarını rahatsız ediyorsa yorum yapmasın . Ayrıca şimdiki konumun önceki konularımla ilgisi ne? Bu insanlar nerden bulup çıkarıyor eski konularımi? O kadar boş musunuz yaa
Geyik yeri değil burası . Bir derdim var platformu. Geyik bölümüne gidin madem o kadar yapmak istiyorsanAmerikan başkanı dahil herkese haber saldım. Cevap gelince söylerim
Cunku dolar artiyo, dolar artinca maliyetler artiyo, ulasim giderleri, elektrige bagli, uretim depolama vs giderleri artiyoNe alakası var , hiç yerli üretim yok mu yani? Örneğin zeytinyağı, tereyağı gibi şeylerden bahsediyorum
Çok zekisin . Cevaba bak . Ya ben sizin gibi geyikcilerin yorum yazmasını istemiyorum. Her şeyi dalgaya alan bir kesim var bu bdvde amaç ne hiç anlamıyorumişsiz anacım bunlar dolarda o yüzden yükseliyor zaten
Tek tek alinti yapmayacağım, ugrasamam . Eğer benim açtığım konular bazılarını rahatsız ediyorsa yorum yapmasın . Ayrıca şimdiki konumun önceki konularımla ilgisi ne? Bu insanlar nerden bulup çıkarıyor eski konularımi? O kadar boş musunuz yaa
Zor değil. Bdv kısmında filtreler paneline nickinizi girip enter yapmak, tüm konularınızı önümüze getirir. 10 saniyelik iş. Anlayacağınız zannettiğiniz kadar boş olmayı gerektirmiyor, forum kullanmayı iyi bilmek yetiyor.Tek tek alinti yapmayacağım, ugrasamam . Eğer benim açtığım konular bazılarını rahatsız ediyorsa yorum yapmasın . Ayrıca şimdiki konumun önceki konularımla ilgisi ne? Bu insanlar nerden bulup çıkarıyor eski konularımi? O kadar boş musunuz yaa
Evet bdv burası ekonomi bölümü değil. İlk önce doğru yere konu açın sizGeyik yeri değil burası . Bir derdim var platformu. Geyik bölümüne gidin madem o kadar yapmak istiyorsan
Yani herşey ayan beyan ortada iken sizin de bunu sormanız çok komik .Çok zekisin . Cevaba bak . Ya ben sizin gibi geyikcilerin yorum yazmasını istemiyorum. Her şeyi dalgaya alan bir kesim var bu bdvde amaç ne hiç anlamıyorum
Sorduğum soruların cevabını biliyorsanız lütfen yazın . Her şey ortada diyorsunuz. Ne olup bitiyor anlamadığım için soruyum zatenYani herşey ayan beyan ortada iken sizin de bunu sormanız çok komik .
E siz diyorsunuz anlamıyorum diye ben niye kendimi yorayım.Sorduğum soruların cevabını biliyorsanız lütfen yazın . Her şey ortada diyorsunuz. Ne olup bitiyor anlamadığım için soruyum zaten
Cunku yerli uretim mallarin bile hammaddesi ithal. Mesela kartin bardaknaliyorsun üretimi ulkede ama selulozu yapistiricisi makinanin civasi yurtdisindan geliyor. Uretim yapmak icin dolara ihtiyacin oluyor, aliyorsun dolar artiyor. Malini zamliyorsun yuksek dolardan yine hammadde alman gerekiyor yine piyasadan dolar aliyorsun.dolar yine artiyor yine Malini zamliyorsun boylece kisir dongu bitmiyor.Lütfen bilgili olanlar anlatabilir mi? Dolar neden yükseliyor? Yerli uretim olan mallar neden zamlaniyor ? Doların düşme ihtimali var mı?
Yoo beni rahatsız etmedi açıkçası severek takip ediyorumTek tek alinti yapmayacağım, ugrasamam . Eğer benim açtığım konular bazılarını rahatsız ediyorsa yorum yapmasın . Ayrıca şimdiki konumun önceki konularımla ilgisi ne? Bu insanlar nerden bulup çıkarıyor eski konularımi? O kadar boş musunuz yaa
Yok yavJawlensky sana diyor