• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolap ve çekmece içlerine koku

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
kızlar kokuları çok seviyorum. gardrobumu, çekmecelerimi açtığımda mis gibi koksun istiyorum. içlerine sabun koydum başka fikri olan var mı

bende istiyorum böle bşy:)
küçükk kokuluu naftaline benzeyen taşlar vardııı 1 hafta kokulu bıraktı dolapları sonra ucup gitti..kalıcı yok sanırım hiç bulamadım:)özellikle ayakkabı dolabına koycam adma akılı bşy bulursam:)

Minik lavanta keselerine ne dersiniz?

Ya da bitmiş parfüm şişelerini kapaksız olarak yerleştirebilirsiniz çekmecelerinize.

Benim favorim sabundur gerçi ama bunları da deneyebilirsiniz.

Minik lavanta keselerine ne dersiniz?

Ya da bitmiş parfüm şişelerini kapaksız olarak yerleştirebilirsiniz çekmecelerinize.

Benim favorim sabundur gerçi ama bunları da deneyebilirsiniz.

hah işte o lavanta keseleri dedigin cnmm içinde böle bilye gibi renkli şekere benziyen şey olansa kulandım ilk aldıgımda süperdi ama sonradan kayboldu kokusu..
bitmiş parfüm şişesiii iyi fikir valla benim evde bisürü var dur koyayım şimdi bakalım nsl olcak:)

hah işte o lavanta keseleri dedigin cnmm içinde böle bilye gibi renkli şekere benziyen şey olansa kulandım ilk aldıgımda süperdi ama sonradan kayboldu kokusu..
bitmiş parfüm şişesiii iyi fikir valla benim evde bisürü var dur koyayım şimdi bakalım nsl olcak:)

Ben kilo ile lavanta alıp keselerin içine dolduruyorum. Kapı kollarına, çekmecelere, hediye paketlerine ve daha bir çok yere koyuyorum. Bayılırım lavantanın kokusuna...

Ben kilo ile lavanta alıp keselerin içine dolduruyorum. Kapı kollarına, çekmecelere, hediye paketlerine ve daha bir çok yere koyuyorum. Bayılırım lavantanın kokusuna...

ayy lavantayı bulabilirmiyim buşundugum eyrde bilmiyorum ama bi sorayımm:)

valla herşeyi denedim sabun ,keseler ,hazır kokular...en güzeli yumuşatıcıyla sulandırdığımız karışımı dolap içlerindeki kıyafetlere fısfıslamaktır.yumuşatıcı kalıca bi kokuya sahipse uzun süre gidiyor.önceden haftada bi bu işlemi yapıyordum artık unuttum bile.çünkü dolaplarımın kendine has bi kokusu oldu bile a.s

Kokulu mumlardan koyabilirsin,

Ben salonuma ufak renk renk koydum altı tane,

Önce hiç kokacağını bile düşünmüyodum,sadece aksesuar olsun diye koymuştum,

Şimdi salonuma tüm kokusu yayıldı hatta koridorda bile kokuyor,

Tavsiye ederim...
:31:

Back
X