Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun da devamı ?Merhaba herkese. Uygulamadan bir ürün satın aldım.
İçim rahatladı çok teşekkür ederimBildiğim kadarıyla iade edebiliyorsunuz ürün anlatildigi gibi çıkmadı diyorsunuz
Müşteri hizmetleri numarası açmıyor aradım da. Yazılı iletin diyorlar. Yazayım hemen o halde.Dolap yetkilileriyle iletişim kurun.
evet iade edebilirsiniz hemen iade talebi oluşturun satışı onaylamadınız değil mi? onayladı iseniz iade edemezsiniz.Dolaptan süpürge aldım. Bugün teslim edildi. Sesi aşırı fazla. Güç ayar düğmesi dönmüyor. Sesi kısılmıyor. Aşırı güçlü olduğu için halıyı kaldırıyor süpüremedik resmen. Gücü düşmüyor. Kablo makarası sarıyor dedi sarmıyor. Moralim bozuldu iade şansım var mı? İade edebiliyor muyuz dolapta kızlar? Konuyu tam yazamamışım.
Siparişi onayladınız mı?Kargo parası neyse verip kurtulmak istiyoruz. Lütfen cevaplayabilir misiniz?
Onaylamadım. Siparişi teslim aldım. Ama dolapta teslim edildi yazmıyor henüz teslimatta yazıyor. Kargocuda sanılıyor. O nedenle bir şey yazamadım dolap sitesine de.Siparişi onayladınız mı?
Onayladıysanız iade olmuyor bildiğim kadarıyla.
Yine de dolap destek ekibine yazın.
Mail atayım hemen. Kargoyu teslim aldım ama teslim edildi görünmüyor işte. Kargocuda sanılıyor.evet iade edebilirsiniz hemen iade talebi oluşturun satışı onaylamadınız değil mi? onayladı iseniz iade edemezsiniz.
Müşteri hizmetleri telefon olarak yok ama maile hızlı dönüyorlar hemen iade talebi oluşturun sebebi ile beraber.
Dolap, hesabım, dolap destek üzerinden yazın. Satıcıya da yazın ürün bahsettiğiniz gibi değil diye. İade kabul edenler var etmeyenler var. Dolap üzerinden biraz kurcalamak lazım seçenekler çıkar. Aldığınız ürün çok riskliymiş ama tercih etmezdim. En azından videosunu çekip göndermesini isterdim bahsettiği şeyler var mu diye.Müşteri hizmetleri numarası açmıyor aradım da. Yazılı iletin diyorlar. Yazayım hemen o halde.
İadeler yalnızca ptt kargoyla oluyor. Alırken ödediğiniz kargo ücreti iade edilmez ancak iade talebi kabul edildikten sonraki kargo ücretini satıcı ödüyor. Ptt kargo ile gönderiyorsunuz, satıcıya iadesi ulaşınca kapıda kargo ücretini ödeyerek teslim almak zorundaKızlar adam bir de diyor ki başka bir firmayla gönderdi bana. PTT ile gönderin 127 TL kargo ücreti çıkacak ödeyeceksin onu. Ücretsiz iade edemez miyim? Mağdur olan benim yahu.
1 gün içinde otomatik onay oluyor diye biliyorum. Teslim edildi olunca iade talebi oluşturun.Onaylamadım. Siparişi teslim aldım. Ama dolapta teslim edildi yazmıyor henüz teslimatta yazıyor. Kargocuda sanılıyor. O nedenle bir şey yazamadım dolap sitesine de.