• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolap için yardım

hokabaz21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
200
0
96
35
Balıkesir
arkadaşlar evine gömme dolap yaptıranlar varsa içlerini nasıl yaptırıyonuz acab fikir olarak nerden yararlanabilirim veya dolaplarının iç kısımlarının kullanışı çok güzel diyen varsa resmini çekip koyorsa çok sevinirim birde sizin fikrinize ihtiyacım var sizce hazır yatak odası mı alayım yoksa yaptırayım mı fikirlerinizi bekliyorum hepinize teşekkürler

canım biz yaptırdık yatak odamızı. yerden tavana kadar.odanın yüksekliği 260 ve bunu 130*130 olmak üzere ikiye böldük.2 üstte 2 altta 4 kapaklı dolap oldu. yukarı kısmı gömlek ve tşortleri asmak için askı yaptık ama asansörlü.tutup aşağıya indiriyoruz. onun altında ki 2 kapaklı dolabın birisini etek askısı için ayırdık yanını da pantolonluk yaptırdık. onun yanı boydan uzun askı oldu elbiseler ve uzun kıyafetler için.üstü de kullanmadığım hurçları koyduğum bölüm oldu. onun da yan kısmını hep raflı dolap yaptırdık ve kazaklarla pijamalarımızı koyuyorum. ama yetmiyor bize ve ilave yaptırcaz.

Back
X