Dolandırılıyor muyum?

pyanaya

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
173
327
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben yeni üyeyim. Benim bir derdim var. Ben 3 yıl önce lazer tedaviye başladım. Evet,3 yıl önce. Ciddi anlamda kıllanma problemim vardı. Her kökten en az 3-4 kıl çıkardı ve ağda yaparken köklerim kanardı ve hatta bayılırdım. 2 haftada kıllar tekrar uzardı. Doktora gittim hormonlarımda problemim olmadığını ve durumun genetik olduğunu söyledi. Bu arada sırtım,omzum,belim,popom kısacası her yerim kıllı ve sakalım bile var. Artık çok bunalmıştım normal hayatıma devam edemiyordum. Bir tanıdığın önerisiyle Küçükyalı'da lazer tedavisine başladım ama lanet tedavi bitmek bilmiyor. 3 sene oldu azalma var ama bir türlü kökü kurumadı bu kılların. Dolandırılıyor muyum sizce? Gerçekten bunalmış haldeyim. Bacaklarım,kollarım vs. bitse yüzüme başlayacağım ama bir türlü başlamıyor deli gibi para verdim bu lazer işine. Neredeyse araba parası kadar para ödedim. Genç bir kızım ve psikolojim bozuluyor. Ne olur yardım!

Lazerle kökü tamamen kurumaz, zaten %100 bitirme garantisi de verilemez. Benim yaptırdığım yer bana bir yer size %100 bitecek diyorsa yalan söylüyor demişti. Ama mesela benim %80-90 bitti. Sizinki ne durumda? Gittiğiniz yer güvenilir bir yer mi?

Lazerle kökü tamamen kurumaz, zaten %100 bitirme garantisi de verilemez. Benim yaptırdığım yer bana bir yer size %100 bitecek diyorsa yalan söylüyor demişti. Ama mesela benim %80-90 bitti. Sizinki ne durumda? Gittiğiniz yer güvenilir bir yer mi?

Bana kılların tamamen biteceğini söylüyorlar. Giden arkadaşımın da tamamen bitmiş zaten. Alt bacak tamamen bitti,üst bacakta ara ara kıllar var. Genital bitmek üzere. Kollarım henüz kıllı,popoma yeni başladık. Parmaklar bitti sayılır. Ama hala gitmedikçe jilet vurmuş gibi uzuyor. Delireceğim!!

Hangi makina ?
Ve yuzunuze igneliden baska hic 1 sey sakin sakin sakin yaptirmayin

Bana kılların tamamen biteceğini söylüyorlar. Giden arkadaşımın da tamamen bitmiş zaten. Alt bacak tamamen bitti,üst bacakta ara ara kıllar var. Genital bitmek üzere. Kollarım henüz kıllı,popoma yeni başladık. Parmaklar bitti sayılır. Ama hala gitmedikçe jilet vurmuş gibi uzuyor. Delireceğim!!
Gitmedikçe uzuyor dediğiniz peki seyrelmiş olan tüyler mi uzuyor yoksa seyrelme de mi yok?

Gitmedikçe uzuyor dediğiniz peki seyrelmiş olan tüyler mi uzuyor yoksa seyrelme de mi yok?

Seyrelme var ama hani ara verilir ya 2 aylığına falan,işte o zaman deli gibi uzuyor ve jiletle alınca da ertesi gün çıkıyor. Gerçekten vaktim yok artık yıprandım.

Gittiğiniz yerde makinenin kaç yıllık olduğuna ve ne kadar kullanıldığına göre bile değişiyormuş etkili olup olmaması.
3 yıl uzun bir süre. %100 herkeste gitmiyor zaten kıllar şansa, kıl yapısına pek çok faktöre bağlı. ama gözle görülür sonuç almalıydınız şimdiye kadar.

Gittiğiniz yerde makinenin kaç yıllık olduğuna ve ne kadar kullanıldığına göre bile değişiyormuş etkili olup olmaması.
3 yıl uzun bir süre. %100 herkeste gitmiyor zaten kıllar şansa, kıl yapısına pek çok faktöre bağlı. ama gözle görülür sonuç almalıydınız şimdiye kadar.

Gözle görülür fark elbette var. Ama 3 yılda daha fazlası olmalıydı. Hala kıllar hayatımdan zaman çalmaya devam ediyor. Gerçekten çok utanç verici katlanamıyorum...

3 yilda ne sıklıkla gittiniz? 3 yil cok uzun sure diyenler olmus ama hayir 3 yil uzun sure degil lazer icin. Bir gittiginizde zaten dokulmesi tekrar cikmasi baya suruyor. Ve lazer uzun vadede sonuc veren islem. Ben 2010 yilindan beri gidiyorum cogu zaman seyrek 4 5 ayda bir bazen daha sık ve su siralar ne zaman cikarsa. Ki lazer seansi yapilacak kadar cikmiyor artik bile. Genital haric tabi.
Sizin gibi yogun killi yapim da yok buna ragmen bitmediyse sizin 3 yilda bitmemesi cok normal. Ve de kesin bitecek demelerine de inanmayin. %90 bitirebilir ama yine de cikacaktir. Onlara da arada bir gidilir olur biter.

Lazere gıdıldıkten sonra tüylerde azalma varsa jılet vurulmaması gerektiğini biliyorum yoksa başa tekrar donülüyomuş lazere gittiğim yer öyle diyordu. Acaba sizinde bu yüZden bitmemiş olabilir mi. Çıkan kıllar için kısaltma makineleri öneriyolardı.

Endokrin uzmanıyla, kadın hastalıkları uzmanına ayrıca gidin bence. Pko'da da kıllanma hemen bitmiyor mesela, doktor ayrıca takipler yapıp ona göre tarih veriyor lazer şuan işe yaramaz veya yarar diye.

Canım zaten kendin söylüyorsun kıl sorunum var 3 tane çıkıyor diye. Bu da hormonlarından kaynaklanıyor dolandırılmakla alakası yok.

Igneli epilasyon denemeyi düşünsenize? Ben de yillar once burda bir başlıkta okumuştum, yillarca lazerle bir sonuc alamayınca küçük küçük igneli epilasyona başladim diye. Bence sizi igneli paklar. Burda da kil tuy basligina girip okuyun, sonsuz konu ve sonsuz çözüm var.

Seyrelme var ama hani ara verilir ya 2 aylığına falan,işte o zaman deli gibi uzuyor ve jiletle alınca da ertesi gün çıkıyor. Gerçekten vaktim yok artık yıprandım.
Benimde ilk gittiğim yer her seans ucret alıyordu 8 kez gittim tüm genital bitti şimdi gittiğim yer yarım bacak bitene kadar diye anlaştım peşin verdim tüm ücretini ama bitmiyor annemle kardesimde aynı yere gitti bitti benim duruyor kişiyle alakalı kanımca ama çok bilinen iyi bir yere gidin genede igneliyede gitmiştim eskiden oda kesin çözüm ama çok acıtıyor şükür bitti oda dayandım adetliyken öncesinde ve sonrasında sakın gitme acaip acıyor

Lazere gıdıldıkten sonra tüylerde azalma varsa jılet vurulmaması gerektiğini biliyorum yoksa başa tekrar donülüyomuş lazere gittiğim yer öyle diyordu. Acaba sizinde bu yüZden bitmemiş olabilir mi. Çıkan kıllar için kısaltma makineleri öneriyolardı.
Aynen öyle

X