Dolandırılan kadına bir darbe de kocasından!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Evini kaptırdı eşi boşanma davası açtı!
Kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcılara ev parasını kaptıran Adanalı Leyla Tatik, bir darbe de eşinden yedi. ‘Parayı dolandırıcılara verdiğim için eşim boşanma davası açtı’ diyen Tatik, pazarda çaycılık yaparak hayata tutunmaya çalışıyor.
Sitene Ekle

FATİH KARAÇALI Adana DHA

Adana’da telefonla arayan dolandırıcılara inanıp 100 bin liraya sattığı evinin parasını kaptıran 64 yaşındaki Leyla Tatik, olanlara kızan kocasının açtığı boşanma davasıyla ikinci darbeyi yedi.

Emekli işçi Mehmet ve Leyla Tatik çifti, telefonda kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcıya inanıp evlerini 100 bin liraya sattı. Parayı dolandırıcının talimatına uyup çöp konteynerine bırakan çift, daha sonra dolandırıldıklarını anlayınca evi geri alabilmek için arayışa girdi.

‘Ne ev kaldı ne huzur’

Eşi ve kendisinin emekli maaşını teminat olarak gösterip bankadan kredi çekmek isteyen çift, bankanın olumsuz cevabıyla yıkıldı. Çaresizlikten ne yapacağını bilemeyen Leyla Tatik, şimdi semt pazarında kızıyla çay satarak geçinmeye çalışıyor.
Dolandırıcılık haberlerini duydukça, ‘insanlar nasıl inanıyor’ diye düşünmesine rağmen, kendi başına gelince gerçeği anladığını belirten Leyla Tatik, “Sanki hipnotize ediyorlar. Polis akrabam var, her şeyi ona danışırdım, ama o gün ne olduysa arayamadım bile” dedi. Dolandırıldıktan sonra hayatlarının altüst olduğunu söyleyen Leyla Tatik, “Ne evimiz kaldı, ne de huzurumuz. Bütün hayatımız bir telefonla değişti” diye yakındı.

Eşi Mehmet Tatik’in de, olaylardan kendisini sorumlu tuttuğunu ifade eden Leyla Tatik, “Kocam tüm suçun bende olduğunu söyledi. Mahkemeye verip beni boşamaya karar verdi. Evimden olduğum gibi, bir de yuvam yıkılacak” diye ağladı.

http://www.milliyet.com.tr/evini-kaptirdi-esi-bosanma-davasi-gundem-2239524/

üff bu kadında resmen haketti valla dolandırılmayıda boşanılmayı da ..Sinir küpü olmuştum bu kadına.

akşam haberlerde gördüm, devlet bize yardım etsin diyip ağlıyordu.
bence insanlar hatalarının bedelini ödemeliler,
polis sürekli uyarıyor halkı bu dolandırıcılara karşı, şimdi sen bir akılsızlık ettin diye neden bunun bedelini halk çeksin ki,
tabi kadına da üzülüyorum bu yaşta çalışmak zorunda kalmış da,
en azından emekli maaşı var yani, daha ne yapabilir ki devlet.

O deilde millette ne diyorlar . Büyük konuşmiyim ama öyle bir telefon alsam hangi karakol derim ve tamam o karakola geliyorum derim.

O deilde millette ne diyorlar . Büyük konuşmiyim ama öyle bir telefon alsam hangi karakol derim ve tamam o karakola geliyorum derim.

ay avatarına çok güldüm

yani her ay mesaj geliyo emniyetten, daha ne yapsınlar büyük konuşmayım da, gerçi ben kayıtlı olmayan numaralarıda açmıyorum

ay avatarına çok güldüm

yani her ay mesaj geliyo emniyetten, daha ne yapsınlar büyük konuşmayım da, gerçi ben kayıtlı olmayan numaralarıda açmıyorum

Avatarım çok tatlı ama Ben açıyordum fakat bende artık açmıyorum. Yahu her şeyden korkar olduk . Caydırıcı cezalar gelmediği sürece böyle devam eder. İyi hal indiriminden adamlar yırtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…