Dokuz eyllller buraya :)

bende dokuz eylül bio. öğretmenliğinden mezunum eğitim kampüsü yaniama bucadan nefret ediorum kskden bucaya gelmek bi işkenceydi heleki o 514 çekilcek dert deil valla tabiki deu kazanmak okumak bi ayrıcalık ama ben o kadarda memnun deildim açıkçası iiki kurtuldum mezun oldum diorum o 514 neydi öleeeeee

arkadaslar merhaba:))burdaki arkadaslardan dokuz eylülün kız erkek karma yurduna yerlesmiş olanların bana ulasmalarını rica ediyorum:)eger varsa tabii..size her türlü yardım etmek isterim kızlar..özelden bi merhaba derseniz sewinirim..öpüyorumopuyorumnanaktan

bak bu konuda katılıyorum..ben de o otobüslerde sürünenelerdenim..ama yine de deü lü olmak ayrıcalıktır..çeko mezunuyum ben de

işte halimden anlayacak insan delikafadulden 5. yılım örtmenlikte... egekentten geliyorum 514 ten nefret ediyorum hele bi mezun olayım bucanın kıyısından geçersem ne olayım... laelaelaelaelae

dokuzeylüllü olmak bir ayrıcalıktır..farkımız girdiğimiz ortamda da anlaşılır....
inciraltında geçirdiğim günleri hayatımda yaşadığım en güzel günler sayarım...hepinize selamlar..

ya kızlar,biyerde bulussak ya kızkızakaydirigubbakcemile5toplanalım diyorum..tabi herkes gelmek istemeyebilir.gelmek isteyenler özelden mesaj atıınnnnnnopuyorumnanaktan

Selam kızlar size bişey sorabilirmiyim? Deniz ışletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu nu bana biraz anlatırmısınız nasıl iyimi bilen var mı? Birde orda sadece 4 yıllık bölümmü var 2 yıllık yokmu?

Cnm sitede pek bir şey bulamıyorum yaa çok yüksek puanlamı alıyor?Bende İzmirliyim 2010'dada Allah nasip ederse 9 eylüllü olcam zemuszemus

canım bak bunlar bölümler.
Denizcilik ışletmeleri Yönetimi Bölümü
Güverte Bölümü
Makine Bölümü.
Bölüm, Tınaztepe Kampüsündedir. Bölümün ders programı ABD ve ıngiltere'deki benzer okulların programları dikkate alınarak hazırlanmıştır ve eğitimde bu okulların öğretim elemanları değişim programları çerçevesinde görev almaktadırlar. Bölümün ders programı, denizciliğin gelişen ve değişen yapısına uygun hale getirilmek üzere, 2001 - 2002 yılı için yenilenmiştir. 2002-2003 Akademik Yılı'ndan başlayarak bölümde öğrenci merkezli, entegre ve modüler Probleme Dayalı Öğrenim ve Aktif Eğitim uygulanmaktadır. Mezunlar denizcilik sektöründe etkin olarak görev alırlar ve uluslararası düzeyde istihdam olanağına sahiptirler. Öğrenci Seçme Yerleştirme Sınavı'nda EA puanı ile öğrenci alan Denizcilik ışletmeleri Yönetimi Bölümü'nde eğitim-öğretim dili ıngilizce'dir. Kayıt hakkı kazanan öğrencilerden Yabancı dili yeterli olmayanlar bir yıl süreli Hazırlık sınıfına devam etmektedirler. "Denizcilik ışletmeleri Yönetimi Bölümü'nden lisans diplomasi alarak mezun olanlar TC Başbakanlık Denizcilik Müsteşarlığı Deniz Ulaştırması Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen sınavla Kıyı Kaptanlığı Yeterlik Belgesi almaya hak kazanmaktadırlar.
bu kadar bilgi bulabildim.öss kitapcıgında kac yıllık oldukları yazıyor tatlım:)ösym.gov.tr den bakabilirsinalkisalkisalkis

yüksek puanla mı alıyor demişsin.inan hiç bi fikrim yok.ben mat.ögr.okuyorum.bana göre düşük puanlar genelde şakkıdışakkıdıona da aynı sekilde osym.gov.tr den bakabilirsin.bulamazsan sor canım yine yardımcı olayım

Son düzenleme:
merhaba ben de bu sene sınava girdim tercihlerimde dokuz eylül mimarlık yada mat.öğr. de yazcam ama çevremde orda okuyanlar yazmamamı söylüyolar..siz de bana yardımcı olabilir misiniz mat.öğt. ve mimarlık okuyan arkdaşlar.. eğitimi nasıl profesörleri asistanları dersleri ortamı vs vs..

lise son snıf öğrencisiyim eskişehirde oturuyorum. dokuz eylülü kaznmk istiyorum arkadşlar eğitim fakültesini.. inş. sneye bende sizin aranız olurum çok istiyorum kaznmayı :)

Dokuz eylül gerçektn muhteşem bi üniversite ben de hukuk fakültesine gitmek istiyorum deü'nün.çok iyi diye duymuştm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…