Dokuz eyllller buraya :)

ginka cım eger ögretmenlik okuycaksan dokuz eylül yaz.diger bölümler için arastırabilirsin.eskisehiri falan da yazma derimopuyorumnanaktan

ginka cım eger ögretmenlik okuycaksan dokuz eylül yaz.diger bölümler için arastırabilirsin.eskisehiri falan da yazma derimopuyorumnanaktan

meraba arkadaşlar..bizde kuzenime yaptık bugün tercih dokuz eylül yada eskişehir olcak gibi ama onun eğitim değil işletme yazdık bi fikriniz var mı dokuz eylül yada eskişehir hakkında

saol cnm marmara fransız öğretmenlğinden sonra dokuz eylül franszca öğretmenliği yazımcan cnm sonrada gazi fransizca öğretmenliği yazıcam artık bakalım hangisi olursa evde kalmak istiyorum inşallah uygun bulurum bucada:lepi:

Canlarım ben zaten izmirliyim ve bucada oturuyorum okulum ile evimin arası 20 dk. bucada yaşam mı?konak'a 20 dk. aklsancak'a 25 dk. bornovaya 45 dk. vsvsvs. vapur keyfi var kordonu var...bir kere izmirde ulaşım sorunu yok hemen hemen her yere tek vesayit gidiliyor...şirinyerde forbes var,caddesi zaten meşhur...hatay pazarı bostanlı pazarı şirinyer pazarı var...adım başı restaurant cafeler süper fal kafeler var...yani yürüsen para lafı kişiden kişiye değişir yani para harcamayı seven birine para harcıcak yer hep bulunur bu kişiyle alakalı...ben başka şehir yazmadım izmir dışında...bu şeh,r bir başka...büyülü sanki...lolitanın da dediği gibi hissetmek lazımmmmmmmmmmmmmmmmm...gelen gitmek istemez bu şehirden ah ah... :)süpar süperrra.s.:lepi:

en başa yazasım geldi şimdi :) böyle yazılar okuyunca çok hoşuna gidiyo insanın :) teşekkürler

kızlaarr naberopuyorumnanaktanginka verdin mi tercihleri?ben acıkögretim yazdım uluslararası ilişkiler hayırlısı bakalım..

endüstri müh tatlım evet yaa rektörlüge dilekce verecem yeter artık sınavlar olmasın diye :))))))))

aynen kızlarr bende dokuz eylüllüyüm buca eğitimde son senem... özler miyim bilmiyorum, zaten izmirliyim.... gerçi bitirene kadar da bu haller....

ben de dokuz eylüldeyim tınaztepe kampüsünde ingilizce işletme bölümüm. buca hiç güzel bi yer değil ama kampüsümüz değişiyo güzelleşiyo. binalarımızda çok güzel ve ben hep kaliteli insanlar görüyorum etrafımda bölümümü ve okulumu seviyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…