• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dokuz eyllller buraya :)

ama K.K.T.C. de yaşayan biri için yetersiz kalabilir buca.yani egenin kampüsü de güzel havuzu falan da var içinde..ama dokuz eylülün kampüsünü değişmem odtüden farkı yoktur canım

dokuz eylül üniversitesi kampüs üniversitesi deildir malesef bi fakültesi balcovada bi fakültesi bornovada bi fakültesi narlıderede vs.ama egitim kampüsü izmirin en güzel kampüsüdür.ben de matematik öğretmenliği okuyorum aynı kampüste olucaz gelirsen..ben bucadan memnunum ama egenin oldugu yerler daha güzeldir.zaten tek otobüsle gidip gelebilirsin heryere..

teşekkür ederim alkisalkisalkis
bucada ev fiyatları nasıldır ? bu benim ikici üniversitem olucak yurtta kalmak istemiyorum otbüsle ulaşımın rahat olması çok iyiymiş hakkatten :dance:

ama K.K.T.C. de yaşayan biri için yetersiz kalabilir buca.yani egenin kampüsü de güzel havuzu falan da var içinde..ama dokuz eylülün kampüsünü değişmem odtüden farkı yoktur canım

hımm:utangac: kıbrısta lefkoşada okumuştum cnm inan orası kadar sıkıcı olucağını sanmam:lepi: birde şöyle bir olay var mı okul çok para istiyomuş öğrenciden döner sermayesii azmış.mesela öğrenci kimliği 30 ytl imiş doğrumu??

kaydirigubbakcemile3kızımm yok öyle bişey kim kandırdı seni?bedavaya aldım ben valla..sadece kaybettim gecen sene ozaman vermek zorunda kaldım 50 milyon.ama sana sunu acık söliim eger parasal olarak sıkısıksan ve rahat etmek istiyosan gel izmire baska biyer düsünme.burda pek cok sey ucuzdur rahat edersin(calısmak istiyorum dedin diye diyorum )

kaydirigubbakcemile3kızımm yok öyle bişey kim kandırdı seni?bedavaya aldım ben valla..sadece kaybettim gecen sene ozaman vermek zorunda kaldım 50 milyon.ama sana sunu acık söliim eger parasal olarak sıkısıksan ve rahat etmek istiyosan gel izmire baska biyer düsünme.burda pek cok sey ucuzdur rahat edersin(calısmak istiyorum dedin diye diyorum )

hımmm demek kaybedince ödeniyormuş...ya başka bi forumda ordan mezun olan biri dert yanıp durmuş bende merak ettim doğru mu diye. adamı soğutmaya çalışıyolar belkide izmiri hiç bilmiyorum 23 yaşındayım ve yurtta kalmayı gözüm almıyo açıkçası ev fiyatları ne civardaddır bi fikrin varmı?

400 civarı canım ewler.ben yurtta kalıyorum gecen sene acıldı bu yurt ve coook lüks bir yurt.fiyatı da 250.ama bu yurda girebilmen için torpilin olması gerekiyor mesela dokuz eylülde bir prof yada ögretim görevlisi falan.o mezun arkadas egitim kampüsünde degildir ozaman cünkü biz cok rahatız her acıdan

valla bilemiyorum fransızca öğretmenliğinde mezunmuş berbat izmire yakışmayan bi üniversite falan fişman kütüphansinde kaynak yokmuş nefes alsan dokuz eylülde para diyip durmuş.

hımm demek 400 iyiymiş anadolu üniversitesi eskişehiride araşıtırdım 500 ile 600 arsında . ikisi arasında gidip geliyorum :D

selam bende deü iktisat fak.çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri mezunuyum...kart olayında evet okul tüm öğrencileri dolandırdı..4,sınıfa başlarken(2006) bağış+kart parası altında 60 ytl koparıldı...şeffaflık olmdı..milliyet gazetesne çıktık o dönem...kıyametler koptu...okul gçiştirdi...80 milyon çıkış belgesi..5 ytl ziraate yatrıdık.posta pulu giderleri vs..75 lr iş bankasına yatırdık ama neden bilmiyoruz..verdikleri eni konu bir a4 kağıdı...çok arkadaşım mahkemeye verecek...başka hiç bir okulda duymadım...

bu söylediklerini ilk defa duyuyorum valla ben 2007 girisliyim harc parası dısında para almadılar benden..

selam bende deü iktisat fak.çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri mezunuyum...kart olayında evet okul tüm öğrencileri dolandırdı..4,sınıfa başlarken(2006) bağış+kart parası altında 60 ytl koparıldı...şeffaflık olmdı..milliyet gazetesne çıktık o dönem...kıyametler koptu...okul gçiştirdi...80 milyon çıkış belgesi..5 ytl ziraate yatrıdık.posta pulu giderleri vs..75 lr iş bankasına yatırdık ama neden bilmiyoruz..verdikleri eni konu bir a4 kağıdı...çok arkadaşım mahkemeye verecek...başka hiç bir okulda duymadım...

teşekkürler paylaşımın içinfisfisfis
evet diğer okullarda böyle birşey yokmuş. öğrenci kartını kaybedenden para alan ilk kez bende deu den duyuyorum ...
düşüncem şu ben özel üniversite okudum o para bu para çok masraflarım oldu ikinci üniversiteyi devlette ve masrafsız okumak istiyorum. bu tarz şeylerde beni düşündürüyo açıkçası :kedi:

bu söylediklerini ilk defa duyuyorum valla ben 2007 girisliyim harc parası dısında para almadılar benden..

eminmisin?harç parasına kakalamışlardır..yoksa hayatta bırakmazlar..milletin cebinde varmı yokmu demezler...bizim dönemden herkes illet oluyor okula..lanet olsun nerden geldim diye.herşeye para para para...soygunculukta vakıfla yarışır hale geldi açgözlüler...

eminmisin?harç parasına kakalamışlardır..yoksa hayatta bırakmazlar..milletin cebinde varmı yokmu demezler...bizim dönemden herkes illet oluyor okula..lanet olsun nerden geldim diye.herşeye para para para...soygunculukta vakıfla yarışır hale geldi açgözlüler...

vay be demek doğruymuş devleti kazanıyosak bi anlamı olmalı ona para buna para :1shok:
off napıcam şimdi ben ankara gaziyi mi yazsam izmiride çok övüyolar. artık okuyacağım yerede yerleşmeyi düşünüyorum.okurken çalışmayıda... senağlama

bu yıl 3. sınıfa geçeceğim ve fen-edebiyat tınaztepedeyim :)Okulumdan çok memnunum:)evet tabiki zorlukları var bir kere dağdayız,kamp
smüz çok şenlikli değil ama okul gibi bir okulda okuyoruz... :)412yi bilen bilir.:teytey:..ama o bile zevkli...Bahar şenlikleri olsun,yemekhanenin temizliği,okulun hijyeni vsvsvs. her şeyiyle çok memnunum okulumdan...Her okula girişimde Allahıma şükrediyorum bu okulda okuduğum için...Ben İzmirliyim ve bu okulu kazandım...iyki de burası olmuş...Gerek eğitim kadrosu gerek seçkinliği açısından süper süper süperrrr...

benim 9eylülle tek ilişkim doğum tarihim olması.. sizden sayılır mıyım gamyoncuiremsu

bu yıl 3. sınıfa geçeceğim ve fen-edebiyat tınaztepedeyim :)Okulumdan çok memnunum:)evet tabiki zorlukları var bir kere dağdayız,kamp
smüz çok şenlikli değil ama okul gibi bir okulda okuyoruz... :)412yi bilen bilir.:teytey:..ama o bile zevkli...Bahar şenlikleri olsun,yemekhanenin temizliği,okulun hijyeni vsvsvs. her şeyiyle çok memnunum okulumdan...Her okula girişimde Allahıma şükrediyorum bu okulda okuduğum için...Ben İzmirliyim ve bu okulu kazandım...iyki de burası olmuş...Gerek eğitim kadrosu gerek seçkinliği açısından süper süper süperrrr...

aynı seyleri ben de hissediyorum walla..yeter ki hissett:lepi:

peki nefes alsan para olayını yaşadın mı hiç bide buca sence nasıl bir yer sosyal olarak

duyduğum kadarıyla tamamlandığında rektörlüğü ıvırı zıvırı oraya taşınacak bi tek tıp fakültesi hariç..ozaman türkiyenin en büyük kampüsü olacakmış...üniversite gittiği yere medeniyet götürür..dahada gelişecek orala.şimdiden uydukentler dikilmeye başlandı bile...80 döneminde ege üniv.çevreside öyle kerbela gibiymiş..şimdi hayat vızır vızır akıyo orada..

Back