Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dokuz eylül üniversitesi kampüs üniversitesi deildir malesef bi fakültesi balcovada bi fakültesi bornovada bi fakültesi narlıderede vs.ama egitim kampüsü izmirin en güzel kampüsüdür.ben de matematik öğretmenliği okuyorum aynı kampüste olucaz gelirsen..ben bucadan memnunum ama egenin oldugu yerler daha güzeldir.zaten tek otobüsle gidip gelebilirsin heryere..
ama K.K.T.C. de yaşayan biri için yetersiz kalabilir buca.yani egenin kampüsü de güzel havuzu falan da var içinde..ama dokuz eylülün kampüsünü değişmem odtüden farkı yoktur canım
kaydirigubbakcemile3kızımm yok öyle bişey kim kandırdı seni?bedavaya aldım ben valla..sadece kaybettim gecen sene ozaman vermek zorunda kaldım 50 milyon.ama sana sunu acık söliim eger parasal olarak sıkısıksan ve rahat etmek istiyosan gel izmire baska biyer düsünme.burda pek cok sey ucuzdur rahat edersin(calısmak istiyorum dedin diye diyorum )
selam bende deü iktisat fak.çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri mezunuyum...kart olayında evet okul tüm öğrencileri dolandırdı..4,sınıfa başlarken(2006) bağış+kart parası altında 60 ytl koparıldı...şeffaflık olmdı..milliyet gazetesne çıktık o dönem...kıyametler koptu...okul gçiştirdi...80 milyon çıkış belgesi..5 ytl ziraate yatrıdık.posta pulu giderleri vs..75 lr iş bankasına yatırdık ama neden bilmiyoruz..verdikleri eni konu bir a4 kağıdı...çok arkadaşım mahkemeye verecek...başka hiç bir okulda duymadım...
bu söylediklerini ilk defa duyuyorum valla ben 2007 girisliyim harc parası dısında para almadılar benden..
bu söylediklerini ilk defa duyuyorum valla ben 2007 girisliyim harc parası dısında para almadılar benden..
eminmisin?harç parasına kakalamışlardır..yoksa hayatta bırakmazlar..milletin cebinde varmı yokmu demezler...bizim dönemden herkes illet oluyor okula..lanet olsun nerden geldim diye.herşeye para para para...soygunculukta vakıfla yarışır hale geldi açgözlüler...
benim 9eylülle tek ilişkim doğum tarihim olması.. sizden sayılır mıyım gamyoncuiremsu
bu yıl 3. sınıfa geçeceğim ve fen-edebiyat tınaztepedeyim :)Okulumdan çok memnunum:)evet tabiki zorlukları var bir kere dağdayız,kamp
smüz çok şenlikli değil ama okul gibi bir okulda okuyoruz... :)412yi bilen bilir.:teytey:..ama o bile zevkli...Bahar şenlikleri olsun,yemekhanenin temizliği,okulun hijyeni vsvsvs. her şeyiyle çok memnunum okulumdan...Her okula girişimde Allahıma şükrediyorum bu okulda okuduğum için...Ben İzmirliyim ve bu okulu kazandım...iyki de burası olmuş...Gerek eğitim kadrosu gerek seçkinliği açısından süper süper süperrrr...
bu yıl 3. sınıfa geçeceğim ve fen-edebiyat tınaztepedeyim :)Okulumdan çok memnunum:)evet tabiki zorlukları var bir kere dağdayız,kamp
smüz çok şenlikli değil ama okul gibi bir okulda okuyoruz... :)412yi bilen bilir.:teytey:..ama o bile zevkli...Bahar şenlikleri olsun,yemekhanenin temizliği,okulun hijyeni vsvsvs. her şeyiyle çok memnunum okulumdan...Her okula girişimde Allahıma şükrediyorum bu okulda okuduğum için...Ben İzmirliyim ve bu okulu kazandım...iyki de burası olmuş...Gerek eğitim kadrosu gerek seçkinliği açısından süper süper süperrrr...