• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dokuz eyllller buraya :)

Ben de 9 Eylül Adalet Yüksek Okulunu bitirdim, sonradan AÖF işletme de okudum gerçi ama esas kendimi 9 Eylüllü sayarım hep...Oğlum da bu yıl 9 Eylül Tıp Fak.mezun oldu.9 Eylüllü olmak ayrıcalıktır...:)))

Kesinlikle Dokuz Eylüllü olmak bir ayrıcalık :)Benim annem , ablam,teyzem,babam,kuzenim :)hepimiz Dokuz Eylül Mezunuyuz tabi ben deaha 3. sınıf oldum :)Ben ... okuyorummmmmmmm :)hihoyyyt

Son düzenleme:
En büyük Dokuz Eylül :enbuyukkk:

Biraz ukalalık yapalım, kendimi şımartayım :sm_cool:

Ben mezunum, okulum çok güzeldi , İzmir daha başka güzeldi o ayrı opuyorumnanaktan

inşaat mühendisliği bölümünde okuyan,mezun olan yada bu bölümden arkadaşı olan var mı?
2 haftaya kadar sormam gereken sorular var

bende dokuz eylüllüyüm ama pek sevemedim okulumu belkide tınazepe kampusunde okudugumdandır

bende dokuz eylül türkçe öğretmenliği mezunuyum tekrar bi fırsatım olsada üni okusam tercihim yine dokuz eylül olurdu

dokuz eylülü tercihlerim arasında yazmalımıyım ege üniversitesiyle arasında gidip geliyorum.

cnm buca nasıl bir yer memnunmusun eğtim fakültesi bucadaymış. ben okurken çalışmakta istiyorum öğrenci için nasıldır?

dokuz eylül üniversitesi kampüs üniversitesi deildir malesef bi fakültesi balcovada bi fakültesi bornovada bi fakültesi narlıderede vs.ama egitim kampüsü izmirin en güzel kampüsüdür.ben de matematik öğretmenliği okuyorum aynı kampüste olucaz gelirsen..ben bucadan memnunum ama egenin oldugu yerler daha güzeldir.zaten tek otobüsle gidip gelebilirsin heryere..

Back