Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topiğimiz heyırlı olsunnnnnnnnnn
hadi kızlar gelin
yasasııııııııııııııııııııın ben sindik cıkmak zorundayım bebem artık yeni vatanım buraaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hoşgeldin ayşem Şenizhoppppppppppppppppppppppppp burdayım ya çok iyi oldu bendemi dokuz doğursam neeeeeeeeeeeeee anammmmmmmmmmmm benim koca yandı desenizeeeeeeeee gerçi birini bilem bulamadıkkkkkkkkkkkkk haydiiiiiiii kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
saol canım hoşgeldin Şenizkızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun bol bol hamiş dolsun inşallah hihoyyyt
iii de bize yer yok mu yaniiii hamile kalmak isteyenlerin topiği gibi olmuş başlık neyse olsun yer olsada olmasada ben geldimmm nasılsınız kızlarrrr kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım Şenizhayırlı olsun tatlım
heeh bende öle diyodum ama rabbim isteyince oluyomuş
allah çifter çifter versin inşallah sanada gör :) ezan saatinde bak
slm hanımlar a.s.
çok şükür eski günlere kavuşucaz sanırım :1hug:
günlerdir kkya bakıp çıkıyorum kimse olmuyor çünkü bu iyi oldu divinty topiğin hayırlı olsun
canım bana yer varmı :icecream:
ekim annelerinden bi arkadaş bugün kürtaj oldu kalbi durmuş çok kötü oldum bugün hiç keyfim yok allahtan izmite gidicem eltiyle tanışcam stres atayım azcuk döveyimde tepeme çıkmasın
kendini beğenmişmiş doktor hanım gidiyimde alayım havasını
kaynanama gider gitmez kucana oturdumu diye soracam ben ilk tanışmaya gittiğimde hiç yakınlık göstermemişim geçen gene kavga ettikte ne var ne yok döktüm artık kozlar elimdeya hiiiç bişeyi sölemekten çekinmiyorum zemuszemuszemuszemus