Çok güzel geçer inşallah ama sanırım sizin doku var.Slm bnm yarin operasyonum rabbim hayırlısıyla nasip ederse banada sarkma yok Hacim kaybı var dedi kas zarı altı olucak bn kendi hacimimle diklestirme istedim dr um yukarı taraf boş diyor
Benim doktorum kas üstü önerdi meme dokum var diye ama benimkiler sadece çıkıntı şeklindeydi, meme altım hafif belliydi ama memelerim dümdüzdü.Dokum çok az. Iki emzirme geçirdim. Sarkma yok. Kaslarımı kestirmeye gerek var mi? Doktorum iki yöntem de olur dedi bana. Ne olur yardım edin.
Canım senin dokun nekadardi kaç cup takiyordun? Şuan belli oluyor mu protezSlm bnm yarin operasyonum rabbim hayırlısıyla nasip ederse banada sarkma yok Hacim kaybı var dedi kas zarı altı olucak bn kendi hacimimle diklestirme istedim dr um yukarı taraf boş diyor
Ağrı süreci nasıl? Dün akşam ameliyat oldum ve şu an biraz ağrım var. İlaçlarıöı içeceğim ama doktorum yarın daha çok ağrın olacak yorma kendini güzelce dinlen dediCanım kas altından o kadar korkma biraz abartıliyo bence.Benimki kas altı çok memnunum.En ufak bi kontur görünmesi yok
merhaba bunu yazmassDokum çok az. Iki emzirme geçirdim. Sarkma yok. Kaslarımı kestirmeye gerek var mi? Doktorum iki yöntem de olur dedi bana. Ne olur yardım edin.
merhaba eger dokunuz cok azsa ve bu ameliyati olursaniz, belli bir sureden sonra geri donusun olmadigini unutmayin.Dokum çok az. Iki emzirme geçirdim. Sarkma yok. Kaslarımı kestirmeye gerek var mi? Doktorum iki yöntem de olur dedi bana. Ne olur yardım edin.
As döküm dr kontrolünde var dedi ve kas zarı altı yaptı silikonlu hiç hissetmiyorum ödemler ler hala şuan için memnunum