- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 38
Bir Eren Erdem değil diğerleride kaçmaya başlamış...Neler olacak çok merak ediyorum.Aslında hiç etmiyorumda.Eren erdeme dikkat edin kacmasin... kendini paraliyordu hayirda hayir vardır diye
Bir Eren Erdem değil diğerleride kaçmaya başlamış...Neler olacak çok merak ediyorum.Aslında hiç etmiyorumda.
Atıp tutuyorlardı ifadeye gitmeyiz, bilmem ne diye, çok merak ediyorum ne yapacaklar, son zamanlarda ülkeyi böldürtmeyiz filan diye açıklama yapmaları da boşuna değilmiş.Bir taraflarindan korkanlar çoktan sinirda solugu almıştır. Keşke hepsinin kalksaydi akla kara belli olsaydı
Başkanlığa giden yolda emin adımlarla ilerliyoruz.
Kilucdaroglunu ve evet oyu veren chp'lileri de ayakta alkışlamak lazım. El birliğiyle ülkenin içine ediyorlar.
Şuanda hem dediğiniz imaj kaldı, hemde Dokunulmazlıklar referandumsuz kalktı. Akp nin çakkallığımı, CHP nin beceriksizliği mi bilmem artık.Ya sep öyle çakal ki bu AKP, kamuoyunda öyle bir algı yarattı ki CHP için,sanki CHP dokunulnazlığın kalkmasından korkuyor ve HDPyi destekliyor. İnanır mısın millet durumun farkında değil, yapılan oyunun farkında değil, AKP tüm dokunulmazlıkları kaldırdı sanıyor. Detay degil, yüzeysel biliyorlar. CHP mecbur kaldı, suçluları koruyo imajı kalacaktı üstüne.
Ya milletvekilleri kim ya, neden dokunulmazlar, benim için sadece birer memurlar. Meclis meclis değil, suçlu yuvası.
Kesinlikle cok haklısın. Chp 20 mv destek verip, yasayi onaylatarak aslinda saraydakini Planlarini bozmus oldu. Eger refaranduma gidilseydi adam meydan meydan gezip chp pkk destekliyor, hdp li işbirliği yapiyor teroristleri yargilatmiyor deyip milleti galyana getircekti ki tutmadi. Bu yasa sadece terör ile ilgili degil meclisi fezlekesi olan bir cok mv ile ilgili. Yargida akepenin elinda olduguna gore silivri bu gunlerde bos kalmisti doldurun muhalefeti iceri...Ya sep öyle çakal ki bu AKP, kamuoyunda öyle bir algı yarattı ki CHP için,sanki CHP dokunulnazlığın kalkmasından korkuyor ve HDPyi destekliyor. İnanır mısın millet durumun farkında değil, yapılan oyunun farkında değil, AKP tüm dokunulmazlıkları kaldırdı sanıyor. Detay degil, yüzeysel biliyorlar. CHP mecbur kaldı, suçluları koruyo imajı kalacaktı üstüne.
Ya milletvekilleri kim ya, neden dokunulmazlar, benim için sadece birer memurlar. Meclis meclis değil, suçlu yuvası.
Baris yarkadas ve Eren Erdem'de bavullarini hazirlasinlar. Yol gorundu silivriye...En cok da Muharrem Ince'nin fezlekesi nasil sonuclanacak onu merak ediyorum. Adamin "iktidari elestirmek, muhalefet etmek"ten fezlekesi var..
Ya sep öyle çakal ki bu AKP, kamuoyunda öyle bir algı yarattı ki CHP için,sanki CHP dokunulnazlığın kalkmasından korkuyor ve HDPyi destekliyor. İnanır mısın millet durumun farkında değil, yapılan oyunun farkında değil, AKP tüm dokunulmazlıkları kaldırdı sanıyor. Detay degil, yüzeysel biliyorlar. CHP mecbur kaldı, suçluları koruyo imajı kalacaktı üstüne.
Baris yarkadas ve Eren Erdem'de bavullarini hazirlasinlar. Yol gorundu silivriye...
iran'a kaçmazsa bu aradaEren erdem ve Silivri. .. kulaga hoş geliyor. Iranla savaş ciksa iranin yanında olurum diyen adamin yeri silivridir
iran'a kaçmazsa bu arada
Yakında Mune ile Kazen'in dokunulmazlığı da kalksın,Onları da kibleyelim,banlansın derseniz hiç şaşırmam,Sonuçta Onlar da burayı yönetiyorlar