Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar dökülüyor :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ben piyasa fiyatının altında yaptırdım bir tanıdık sayesinde, seni de yönlendiririm. memnuniyetle yardımcı olurum çünkü saç cok onemlı ve yıllarca bunu dert etmiş biri olarak yüzüm ilk defa gülüğyor. İlk seansta farkı yasıyosun, sac derin ve sac tellerin hacim kazanıyor, hücrelerini canlandırma oldugu için minik minik saclarım cıkmaya basladı, tabi tam tedavi bitince olumlu sonuclarını konusmak için daha saglıklı.

merak ettim yaklaşık nekadardır bu problemin var ? birde kepek varmı saç deride kaşıntı falan yda kabuklanma gibi birşey boyatıyomusun saçını çok oldu ama benimde dökülüyor hemen hemen aynı mı sorunumuz diye merak ettim belki yardımım dokunur diye

ne zamandır olduğunu pek bilmiyorum ama 1 haftadır normale döndü gibi az dökülme var artık bilmiyorum geçicide olabilir. kepek veya kabuklanma yok saçımıda hiç boyatmadım :26:

ne zamandır olduğunu pek bilmiyorum ama 1 haftadır normale döndü gibi az dökülme var artık bilmiyorum geçicide olabilir. kepek veya kabuklanma yok saçımıda hiç boyatmadım :26:

Ah şu saç dökülmesi malesef bendede var ama hamıle kalınca aldığım vıtamınler baya bı azalttı demekki vücudumda biton şey eksikmiş.Bıde bı arkadaşımın tavsiyesi üstüne eczaneden 9 tl ye aldığım ampullerdende çok memnun kaldım hem dökülmeyi azalttı hem saçımı parlak yaptı eşim bile farketmişti yani.Ampullerın isimlerini özelden atarım istersenız

canım ozaman neden üzülüyosun geçicidir o. stress yapma boşuna bak benim 6ay oldu hala dökülüyor saçım azaldı resmen her nekadar anlaşılmasa da ben anlıyorum oyuzden sıkma canını

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun diyorum.öncelikle hormon testlerini yaptır.hormonal bir dengesizlik yoksa protein ağırlıklı beslenmeye ağırlık ver.kansılık veya demir eksikliğinden kaynaklı olabilir sorun.ya da bilmiyorum saçınızı yıkadığınız su bile etkili inanın.1.5 sene önce şu an taşındığım eve taşındım burdaki sular çok kireçli olduğundan mıdır nedir önceleri dönemsel olan saç dökülmelerim burda sürekli dökülüyor.bende çareyi saç bakım yapı desteğinde buldum.

naçizane tavsiyem öncelikle saçlarını biraz kısalt,saçların kendine gelsin emin ol saçların biraz kısalınca daha çok canlanacak.protein ağırlıklı beslenmene dikkat et.hayatından yumurtayı eksik etme.haftada en az bir kez saç bakım yağı ile maske yap.3-4 saatten az olmasın.ben saf zeytinyağının içine sarımsak rendeliyorum.daha sonra o yağa saç bakımı için yararlı olan yağlardanelimde ne varsa artık(çörekotu yağı,badem yağı,çam terebentin,susam yağı,argan yağı vs ) ekliyorum.ek olarak bepanten,bemiks ve evigen ampüllerinden kırıp haftada bir iki kez saç derime mesaj yapıyorum.haftasonu evdeysem misafir de yoksa vallahi sabkhtan yatana kadar öyle duruyorum :)) fısfıslı şişeler kullanım açısından çok kolay sen de bi tane edinebilirsin,aktarlardan rica edince veriyorlar.

saç dökülmem devam ediyor ama bi yandan da yeni saç çıktığı için çok strese girmiyorum.özellikle sarımsak ve zeytinyağını mutlaka kullan derim.hiççççç öyle kozmetik ürünlere bulaşma.hepsi kimyasal hepsi kandırmaca.istersen aktarlar kendi yaptıkları karışımı da satıyor güvendiğin bir aktardan alabilirsin.ama benim böyle kolayıma geldiği için böyle yapıyorum.

daha önce mecit efendinin karışık saç bakım yağını kullanmıştım ondan da memnun kalmıştım,saçlarım çok sağlıklı oluyor,saç dökülmesini azaltıyordu ama yeni saç çıkarmada bence sarımsak etkili diye düşünüyorum.kardeşim de zeytinyağının içine ısırgan toplayıp onu en az 40 gün bekletip kullanıyordu o da faydalı bence.

hatta artık eskiden kullandığım pahalı şampuanları bile bıraktım.sadece sabun kullanayım dedim saçlarımı sertleştirdi tarayamadım bile.komşumuzdan duymuştum.haçışakirin hindistan cevizli şampuanı en az kimyasal madde içeren şampuanmış diye.onu kullanıyorum.eskiden saç derim daha açıktı.şimdi saçım hala dökülüyor ama o açılma azaldı gibi.

Son düzenleme:
Ben saçlarım için marketlerde satılan Restorex ürünlerini kullanıyorum ve çok da memnunum

yorumunuz için teşekkür ederim. doktora gitsem zaten illa bi eksiklik çıkacak o kesin :26: kahvaltı nedir bilmem günde sadece 1 öğün yiyorum onuda akşam küçük bir tabakta pilav falan iştahım berbat abur cuburuda düşkünüm biraz. o yüzden protein ağırlıklıda beslenemem. zeytinyağının içine yumurta kırıp sarısını koyardım midem bulansada 1 saat dururdum bunu her hafta yapardım saçlarımı çok canlandırdı ama dökülmesine etkili olduğunu hatırlamıyorum bi arada zeytinyağınn içine badem yağı koyup kullanırdım. ama inanınki bi zaman sonra artık işkence gibi geliyo. dediğiniz gibi şampuanlar kimyasal madde içerdiği için doğal bi şeyler kullanayım dedim çitlembik sabununu kullandım ama saçlarım keçe gibi oldu tekrar şampuana dönmek zorunda kaldm. benimde sağ alnımın biraz yukarısında aşırı azalma var çok belli oluyo saçlarımı topladığımda ben burdayım diyo bilmiyorum dışardan nasıl görünüyo ama ben çok rahatsızım. hacışakiri duymadım ama bildiğimiz bebek şampuanı dalinin az olduğunu duydum onu denicem. saçımı kestirmeyi bende düşünüyorum inşallah işe yarar yoksa bu yağlardan bıktım

ampullerden biri bimeks falan mı?

canım ozaman neden üzülüyosun geçicidir o. stress yapma boşuna bak benim 6ay oldu hala dökülüyor saçım azaldı resmen her nekadar anlaşılmasa da ben anlıyorum oyuzden sıkma canını

saçlarım ince telli zaten bi de dökülüyo korkuyorum herhalde kel kalmaktan :26:

Ben saçlarım için marketlerde satılan Restorex ürünlerini kullanıyorum ve çok da memnunum

sağol canım tavsiyen için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…