Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar dökülüyor :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pinkok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2013
907
63
118
Saçlarım avuç avuç dökülüyo. banyo yaparken her elimi saçıma götürdüğümde ellerim saç dolu oluyo.. yatağımın için yerlerde hep saç. ne yapacağımı şaşırdım. saçlarım belime kadar ve ince telli. yardım edin

ferritin b12 kan sayımı tiroid ... vede adetin 3. günü yapılan testlernden yaptır canım.

aç karnına dahiliye, adetin 3 günündede jinekoloğa git tüylenme sivilce varmı ?

aç karnına dahiliye, adetin 3 günündede jinekoloğa git tüylenme sivilce varmı ?

tüylenme ile ilgili ileri derecede bi şey değil ama sivilcelerimle son bi kaç aydır aşırı derecede var vee cildiyeye gittim ilaç verdi ama pek yok olmadı :26:

cildiyecinin verdiği ilaçlar işe yaramaz belliki hormonel bir sorunun var dediğim gibi kadın doğumcuyu bir görün saçınla sivilcelerin nedeni aynı şey.

cildiyecinin verdiği ilaçlar işe yaramaz belliki hormonel bir sorunun var dediğim gibi kadın doğumcuyu bir görün saçınla sivilcelerin nedeni aynı şey.

2 yıl önce apandist ameliyatı olmuştum onunla birlikte doktor anneme kist aldığınıda söylemiş acaba onunla ilgili olabilir mi? tekrar oluştuysa falan. çünkü adet dönemlerimde aşırı derece ağırı oluyo ve ameliyat olduğum bölgede. yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

evet kistlerde yapar canım aşırı kanamada oluyormu ? kansızlık falan olşuturbilir oda dökülme yapar bak.

benimde ince telli saçlarım zaten az vardı dökülüyordu doğumdan sonra bi okadar dahada arttı ne yağlar bakımlar şampuanlar yaptım ama genede döküleceği varsa dökülüyor bırakınca

benimde ince telli saçlarım zaten az vardı dökülüyordu doğumdan sonra bi okadar dahada arttı ne yağlar bakımlar şampuanlar yaptım ama genede döküleceği varsa dökülüyor bırakınca

aynen bende bi kaç yıl önce neler yapmadım her hafta bakım her hafta bakım bıktım artık uğraşmaktan ama bırakıncada böyle oluyo.

çıldırmak üzereyim bende tüm tahlillerim normal çıkmasına rağmen aşırı bi dökülme yaşıyorum. özellikle banyodan sonra 200 tel falan oluyodur. yok mu bunun bi çaresi

çıldırmak üzereyim bende tüm tahlillerim normal çıkmasına rağmen aşırı bi dökülme yaşıyorum. özellikle banyodan sonra 200 tel falan oluyodur. yok mu bunun bi çaresi

olmaz olurmu bacım sarımsaklı şampuan ve maskesi birlikte kullan bak 3 ay düzenli kullan bak o zaman gözle görülür sonuç alırsın :)

Merhaba arkadaşlar benim saçlarım cok ince telli ve son yıllarda cok dökülme oldu, saç ekimi yaptırmak için cok arastırma yaptım, ondan önce PRP tedavisiyle tanıstım ve cok memnunum süreç hala bitmemesine rağmen olumlu dönüüşler alıyorum , ilgilenenler olursa yardımcı olabilirim

dediğiniz ekim tedavisi mi oluyo ? ekim yaptırcak kadar kötü olduğunu düşünmüyorum yinede teşekkür ederim

dediğiniz ekim tedavisi mi oluyo ? ekim yaptırcak kadar kötü olduğunu düşünmüyorum yinede teşekkür ederim
hayır ekim değil, benim de ekim yaptırcak kadar kötü değildi, prp hücre yenileyen bir yöntem, seyrekliklerim kapandı ve saclarım canlandı. bir arastır bence bende hiç birşeyin iyi gelmediğine inanmıstım nele rkullandım neler, fakat bu yöntem beni cok mutlu etti

Merhaba ezgiezgi biraz bilgi almak istiyorum senden. Kaç seans yaptırdın bu işlemi ve toplamda ne kadar tuttu fiyatı? Seans aralığı ne kadar mesela ben yazın iki aylığına gelirsem türkiyeye yeterli olur mu bu süre? Ayrıca ilk sonuçları ne zaman aldın? Şimdiden teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…