Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ferritin b12 kan sayımı tiroid ... vede adetin 3. günü yapılan testlernden yaptır canım.
aç karnına dahiliye, adetin 3 günündede jinekoloğa git tüylenme sivilce varmı ?
cildiyecinin verdiği ilaçlar işe yaramaz belliki hormonel bir sorunun var dediğim gibi kadın doğumcuyu bir görün saçınla sivilcelerin nedeni aynı şey.
evet kistlerde yapar canım aşırı kanamada oluyormu ? kansızlık falan olşuturbilir oda dökülme yapar bak.
benimde ince telli saçlarım zaten az vardı dökülüyordu doğumdan sonra bi okadar dahada arttı ne yağlar bakımlar şampuanlar yaptım ama genede döküleceği varsa dökülüyor bırakınca
çıldırmak üzereyim bende tüm tahlillerim normal çıkmasına rağmen aşırı bi dökülme yaşıyorum. özellikle banyodan sonra 200 tel falan oluyodur. yok mu bunun bi çaresi![]()
çıldırmak üzereyim bende tüm tahlillerim normal çıkmasına rağmen aşırı bi dökülme yaşıyorum. özellikle banyodan sonra 200 tel falan oluyodur. yok mu bunun bi çaresi![]()
olmaz olurmu bacım sarımsaklı şampuan ve maskesi birlikte kullan bak 3 ay düzenli kullan bak o zaman gözle görülür sonuç alırsın :)
Merhaba arkadaşlar benim saçlarım cok ince telli ve son yıllarda cok dökülme oldu, saç ekimi yaptırmak için cok arastırma yaptım, ondan önce PRP tedavisiyle tanıstım ve cok memnunum süreç hala bitmemesine rağmen olumlu dönüüşler alıyorum , ilgilenenler olursa yardımcı olabilirim
hayır ekim değil, benim de ekim yaptırcak kadar kötü değildi, prp hücre yenileyen bir yöntem, seyrekliklerim kapandı ve saclarım canlandı. bir arastır bence bende hiç birşeyin iyi gelmediğine inanmıstım nele rkullandım neler, fakat bu yöntem beni cok mutlu ettidediğiniz ekim tedavisi mi oluyo ? ekim yaptırcak kadar kötü olduğunu düşünmüyorumyinede teşekkür ederim
![]()