• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar dökülme dursun yeni saçlar çıksın kel kalmak üzereyim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Serencam83

ÖMRÜMÜN SERENCAMI
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
2.174
1.026
698
41
merhaba arkadaşlar ben 2012 senesinde kızımı kucağıma aldım ve bu tarihten beri dökülmem hiç kesilmedi denebilir ara ara hafifledi kızım altı aylıkken birkaç! tane cilt doktoruna gittim b12 kan saymı tsh herşeyime bakıldı sıkıntı yok genetik dendi ..babam kel ve anneminde saçları çook seyrek ..doktor minoxil sprey verdi ama onuda bir ay sonra düzenli kullanamadım daha beter döktü birden bıraktığım için ..sonra bir cilt uzmanının tavsiyesiyle kanser hastalarında bile saç çıkaran bir şampuan kullandım ama o da daha beter döktü artık daha fazla kimyasalda denemek istemiyıorum ..sarımsak özlü şampuan kullanıyorum şuan onuda kullanmazsam daha feci dökülüyor ..elimi başıma koyduğum zaman artık hacim yok resmen kel gibi geliyor başım, saç yok sanki ..yarısı gitti saçlarımın ve ön tarafım alnımın üstünde şakaklarımda açılmalar başladı ve o kadar zayıfki saçlarım mesela beyaz zemine dökülse bile görmekte zorlanıyorum çok inceldiler.. ben hem dökülmem dursun hemde yerine saçlarım gelsin istiyorum ...kanserin bile tedavisi bulunuyor ama dokorlar genetik deyip işin içinden çıkıyor ne yani kellik kaderimiz mi olsun ya daha gencim ben:KK61:

Priorin diye bi vitamin var onu araştırdınız mı,doktorunuza onu danışın isterseniz..ama genetik dökülmelere çare olmayacağı söyleniyor,sığır iliği veya ona benzer saç çıkaran kürleri denediz mi,kk forumda bir sürü konu var bununla ilgili

novacure die bi şampuan ve sprey var, benim kayınvalidem kullanıyor. Saçları bir yıl önce filan cok dökülüyordu, çok uzuluyordu kadıncagız. doktora filan gitti ama bi düzelme olmadı. bigün eczaneden novacure şampuan ve sprey almıs. kullanmaya başladı. 2 ayda filan etkisini gösterdi. çoğaldı saçları bi mutlu şimdi görseniz. İşin komik tarafı kayınpederim de kel. Kaynanamdan gizli o da kullanmış şampuanı ve kafasında saçlar sıçmaya başlamış. :D :D kullandıgı ortaya çıkmıs yani. Neyseki erkek için olanı da varmış şampuanın. :) Tavsiye ederim. Eczaneden isteyince getiriyolarmıs.

priorin kullandım ama şampuan olarak kullandım zeytinyağı sarımsak karışımını deneyim diyorum ama saçlarımın yapısıda yağlı daha beter yağlandırıp dökülürmü bilmiyorum

novacure die bi şampuan ve sprey var, benim kayınvalidem kullanıyor. Saçları bir yıl önce filan cok dökülüyordu, çok uzuluyordu kadıncagız. doktora filan gitti ama bi düzelme olmadı. bigün eczaneden novacure şampuan ve sprey almıs. kullanmaya başladı. 2 ayda filan etkisini gösterdi. çoğaldı saçları bi mutlu şimdi görseniz. İşin komik tarafı kayınpederim de kel. Kaynanamdan gizli o da kullanmış şampuanı ve kafasında saçlar sıçmaya başlamış. :D :D kullandıgı ortaya çıkmıs yani. Neyseki erkek için olanı da varmış şampuanın. :) Tavsiye ederim. Eczaneden isteyince getiriyolarmıs.

inan o kadar çok şampuan kullandım ki ..korkuyorum denemeye ,sarımsak özlü fiyto diye bir şampuan var onu kullanıyorum bu aralar onuda kullanmasam toptan kel kalacağım..çok ince telli ve yağlı benim saçlarım yani çok zayıf moralim bozuluyor ..topladığım zaman birşey fazla belli olmuyor ama kakül kısmında ciddi açılmalar başladı parlıyor artık şakaklarımda açık.

Tresan isirganli sampuan ve lavanta kuru dene.derim

inan o kadar çok şampuan kullandım ki ..korkuyorum denemeye ,sarımsak özlü fiyto diye bir şampuan var onu kullanıyorum bu aralar onuda kullanmasam toptan kel kalacağım..çok ince telli ve yağlı benim saçlarım yani çok zayıf moralim bozuluyor ..topladığım zaman birşey fazla belli olmuyor ama kakül kısmında ciddi açılmalar başladı parlıyor artık şakaklarımda açık.
bazı eczanelerde tanıtım yapıyolar, deneme ürünü filan veriyolar, bi sor eczanene o tarz şeyler getirsin, en azından denemiş olursun faydalı olcakmı die

bazı eczanelerde tanıtım yapıyolar, deneme ürünü filan veriyolar, bi sor eczanene o tarz şeyler getirsin, en azından denemiş olursun faydalı olcakmı die

eczanelerde haftanın belli günleri cilt uzmanı bayanlar oluyor onlardan birinin tavsiyesiyle bir şampuan almıştım kanser hastalarında bile saç çıkarıyor diye tavsiye ettiler ..olan saçımıda döktü içeriğine bakmadan hiçbirşey almayacağım daha önce gittiğim dermatologların yazdığı şampuanlarıda denedim hiçbiri işe yaramıyor hemde para tuzağı gibi geliyor artık bana 2-3 yıldır fiytonun sarımsak özlü şampuanını kullanıyorum birtek o iyi gelmişti bana aktardan alıyorum..ama son bir iki aydır oda kar etmiyor ön kısımımda saç derim alttan parlamaya başladı hem aşırı inceldiler hem seyreldiler tekrardan dermatoloğa gidip yeniden test yaptıracağım

tabi mutlaka dermatolog onaylı ürünlere bak. ayrıca dermatologlar hap filan da veriyor, demir hapları filandı galiba net hatırlamıyorum ama sorabilirsin doktoruna. hee bir de sarımsagın kabuklarını soyup, ikiye bölüp öyle direk sac derisine sürenler de var. iyi geliyomus

Back