- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
- Konu Sahibi Serencam83
merhaba arkadaşlar ben 2012 senesinde kızımı kucağıma aldım ve bu tarihten beri dökülmem hiç kesilmedi denebilir ara ara hafifledi kızım altı aylıkken birkaç! tane cilt doktoruna gittim b12 kan saymı tsh herşeyime bakıldı sıkıntı yok genetik dendi ..babam kel ve anneminde saçları çook seyrek ..doktor minoxil sprey verdi ama onuda bir ay sonra düzenli kullanamadım daha beter döktü birden bıraktığım için ..sonra bir cilt uzmanının tavsiyesiyle kanser hastalarında bile saç çıkaran bir şampuan kullandım ama o da daha beter döktü artık daha fazla kimyasalda denemek istemiyıorum ..sarımsak özlü şampuan kullanıyorum şuan onuda kullanmazsam daha feci dökülüyor ..elimi başıma koyduğum zaman artık hacim yok resmen kel gibi geliyor başım, saç yok sanki ..yarısı gitti saçlarımın ve ön tarafım alnımın üstünde şakaklarımda açılmalar başladı ve o kadar zayıfki saçlarım mesela beyaz zemine dökülse bile görmekte zorlanıyorum çok inceldiler.. ben hem dökülmem dursun hemde yerine saçlarım gelsin istiyorum ...kanserin bile tedavisi bulunuyor ama dokorlar genetik deyip işin içinden çıkıyor ne yani kellik kaderimiz mi olsun ya daha gencim ben