• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesi ve yeni saç çıkartma

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

simpless

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
43
3
296
Ankara
arkadaşlar yaklaşık 8 - 9 aydır muzdarip olduğum şiddetli bir saç dökülmem var saçlarım o kadar uzun ve gürdü ki nasıl oldu neden oldu hiç anlamadım bile belki de hızlı bir değişim sürecine girdi bilemiyorum hep dökülürdü ama hiç böyle şiddetli olduğunu hatırlamıyorum. diplerde çok açılmam yoktu ama miktarı epey azalmıştı. Defalrca doktora gittim devam eden kansızlık problemim vardı ondan dediler tedavi gordum yine duzelmedi tekrar gittim baska bir doktora yine tahlil istedi aynı tahlilleri bazıları o kadar aptal ki gerçekten söyledim kadına aynı tahlilleri ben sürekli yaptırdım bi sorun yok o değerlerle ilgili bir problemden kaynaklanmıyor diyorum olsun yine de yaptıralım diyor sanki o bakınca değerlerim değişecek hayret bişeyler. Cilt doktorlarına saç dokulması dedinmi bildikleri tek sey o tahlillere bakıp sonrada bişeyin yok mevsimsel deyip göndermek bu konuda iyi birini şahsen ben bulamadım hep aynı tahliller hep aynı laflar... mevsimsel die die bi avuç saç bıraktılar kafamda...
her neyse lafı çok uzattım sadede gelmek istiyorum dokulme konusunda ilk gittiğim doktorumun önerdiği bi losyon vardı ilk basta cok dokulme yapıyor hatta bi işe yaramıyor gibi geldi 10 gun kullanıp bıraktım uzun bi sure sonra nerden esti bilmiyorum tekrar denemek istedim basladım ve duzenli olarak kullandım (artık daha fazla ne kadar dokulebilir diye dusunerek) henüz bir buçuk aydır düzenli kullanıyorum fiyatı çok ucuz sayılmaz ama yine de uygun. su an tepemden çıkan saçların haddi hesabı yok maşallah... hızlı uzuyorlar tepemdeki açıklıklar epey kapandı saç ayrımım falan belirsizleşti diyeceğim o ki forumda saç çıakrtmak için bitkiseldi hayvansaldı vs bir çok formul okudum bana kalırsa hiç zorlamayın kendinizi bunlarla ugrasmakla saç çıkartmak isityorsanız alın sabah aksam duzenli kullanın 2 -3 hafta içinde saçlarınızın nasıl çıkmaya basladıgını farkedersiniz zamanla da iyice çoğalacagını görürsünüz dört aylık duzenli kullanım gerektiriyor bir kutusu bir ay gidiyor kokusu inanılmaz güzel ve kuvvetli zaten minoxil vs gibi tehlikeli bi losyon da değil bırakınca yan etkisi olmuyor öle dokulme falan gibi ben 4 aydan sonra da koruyucu oalrak kullanmaya devam etmeye niyetliyim acıkcası... DERMOZİNC FOR WOMEN LOSYON = fiyatı 35 civarı netten alın eczanelerde 50 tl :D
bu losyon saç değişim sürecini hızlandırıyor dinlenme durumunda olan dokulecek saçları hızla dokup yeni saçı hızla çıkartıyor o nedenle ilk zamanlarda dokulme yasarsanız korkmayın zaten bilimle alakalı olanlarınız varsa klavuzundan oldukça kontrollu calısmalarla etkinliğinin kanıtlandıgını anlayacaktır. bunlar haricinde ek olarak ne yapıyorum şampuanımı değiştirdim ve simdilik oldukça memnunum organicum kuru saçlar için sampuan ve mor sisedeki saç kremini kullanıyorum hem iyi geliyor hem baya temizliyor hacim veriyor hem de organik oldugu için içim rahat üstelik fiyatı da uygun sampuanı 15-17 lira arası saç kremi de normalde 34 ama netten alırsanız 22 23 tlye bulabilirsiniz ben öle aldım sahsen... haftada 2 veya üç saçımı yıkadıkça da banyo bitiminde saçımı bir yıkamada lavanta suyu bir yıkamada ısırgan suyuyla yıkıyorum ısırgan biraz kurutuyor ama saçınızda egzama kasıntı falan varsa rahtlatıyor bende var cunku :)
bu bahsettiklerimin faydası ne kadardır bilmiyorum ama içerden de birşeyler takviye etmeye calısıyorum mesela otlar aldım kendime kafeinli urunler tuketmek yerine papatya cayı ısırgan çayı adacayı yeşilcay vs.. elime geldikçe onlardan içiyorum.aksam yemeklerimin yanındada iki diş sarımsak yiyorum hepsi bu arkadaşlar sonucu merak ediyorsanız bunlara baslayalı henüz bir yada iki hafta oldu kesinlikle etkili olduguna emin oldugum en önemli sey biri dermozinc losyon biri de dus sonraları sacımı lavanta suyuyla yıkamak bunlr saç dokulmemi yarıya indirdi caylar vs onlar çok yeni daha o nedenle birşey soylemek istemiyorum ama zamanla olumlu olumsuz bi etkisini gorursem yazarım mutlaka hepinize sağlıklı günler diliyorum...

arkadaşlar çok özürdiliyorum oldukça uzun yazmısım farkında olmadan ama sorulabilecek bir çok seye onceden cevap vermeye çalıştım umarım çok sıkılmazsınız okurken :(

canım sınırı tamamlamadıgım için özel mesaj atmama izin vermiyor ama nasıl bulabilirsin die baktım site adı vermemek için google a dermozinc for women losyon en ucuz yaz karşına ilk çıkan sitede var

arkadaşlar yaklaşık 8 - 9 aydır muzdarip olduğum şiddetli bir saç dökülmem var saçlarım o kadar uzun ve gürdü ki nasıl oldu neden oldu hiç anlamadım bile belki de hızlı bir değişim sürecine girdi bilemiyorum hep dökülürdü ama hiç böyle şiddetli olduğunu hatırlamıyorum. diplerde çok açılmam yoktu ama miktarı epey azalmıştı. Defalrca doktora gittim devam eden kansızlık problemim vardı ondan dediler tedavi gordum yine duzelmedi tekrar gittim baska bir doktora yine tahlil istedi aynı tahlilleri bazıları o kadar aptal ki gerçekten söyledim kadına aynı tahlilleri ben sürekli yaptırdım bi sorun yok o değerlerle ilgili bir problemden kaynaklanmıyor diyorum olsun yine de yaptıralım diyor sanki o bakınca değerlerim değişecek hayret bişeyler. Cilt doktorlarına saç dokulması dedinmi bildikleri tek sey o tahlillere bakıp sonrada bişeyin yok mevsimsel deyip göndermek bu konuda iyi birini şahsen ben bulamadım hep aynı tahliller hep aynı laflar... mevsimsel die die bi avuç saç bıraktılar kafamda...
her neyse lafı çok uzattım sadede gelmek istiyorum dokulme konusunda ilk gittiğim doktorumun önerdiği bi losyon vardı ilk basta cok dokulme yapıyor hatta bi işe yaramıyor gibi geldi 10 gun kullanıp bıraktım uzun bi sure sonra nerden esti bilmiyorum tekrar denemek istedim basladım ve duzenli olarak kullandım (artık daha fazla ne kadar dokulebilir diye dusunerek) henüz bir buçuk aydır düzenli kullanıyorum fiyatı çok ucuz sayılmaz ama yine de uygun. su an tepemden çıkan saçların haddi hesabı yok maşallah... hızlı uzuyorlar tepemdeki açıklıklar epey kapandı saç ayrımım falan belirsizleşti diyeceğim o ki forumda saç çıakrtmak için bitkiseldi hayvansaldı vs bir çok formul okudum bana kalırsa hiç zorlamayın kendinizi bunlarla ugrasmakla saç çıkartmak isityorsanız alın sabah aksam duzenli kullanın 2 -3 hafta içinde saçlarınızın nasıl çıkmaya basladıgını farkedersiniz zamanla da iyice çoğalacagını görürsünüz dört aylık duzenli kullanım gerektiriyor bir kutusu bir ay gidiyor kokusu inanılmaz güzel ve kuvvetli zaten minoxil vs gibi tehlikeli bi losyon da değil bırakınca yan etkisi olmuyor öle dokulme falan gibi ben 4 aydan sonra da koruyucu oalrak kullanmaya devam etmeye niyetliyim acıkcası... DERMOZİNC FOR WOMEN LOSYON = fiyatı 35 civarı netten alın eczanelerde 50 tl :KK70:
bu losyon saç değişim sürecini hızlandırıyor dinlenme durumunda olan dokulecek saçları hızla dokup yeni saçı hızla çıkartıyor o nedenle ilk zamanlarda dokulme yasarsanız korkmayın zaten bilimle alakalı olanlarınız varsa klavuzundan oldukça kontrollu calısmalarla etkinliğinin kanıtlandıgını anlayacaktır. bunlar haricinde ek olarak ne yapıyorum şampuanımı değiştirdim ve simdilik oldukça memnunum organicum kuru saçlar için sampuan ve mor sisedeki saç kremini kullanıyorum hem iyi geliyor hem baya temizliyor hacim veriyor hem de organik oldugu için içim rahat üstelik fiyatı da uygun sampuanı 15-17 lira arası saç kremi de normalde 34 ama netten alırsanız 22 23 tlye bulabilirsiniz ben öle aldım sahsen... haftada 2 veya üç saçımı yıkadıkça da banyo bitiminde saçımı bir yıkamada lavanta suyu bir yıkamada ısırgan suyuyla yıkıyorum ısırgan biraz kurutuyor ama saçınızda egzama kasıntı falan varsa rahtlatıyor bende var cunku :)
bu bahsettiklerimin faydası ne kadardır bilmiyorum ama içerden de birşeyler takviye etmeye calısıyorum mesela otlar aldım kendime kafeinli urunler tuketmek yerine papatya cayı ısırgan çayı adacayı yeşilcay vs.. elime geldikçe onlardan içiyorum.aksam yemeklerimin yanındada iki diş sarımsak yiyorum hepsi bu arkadaşlar sonucu merak ediyorsanız bunlara baslayalı henüz bir yada iki hafta oldu kesinlikle etkili olduguna emin oldugum en önemli sey biri dermozinc losyon biri de dus sonraları sacımı lavanta suyuyla yıkamak bunlr saç dokulmemi yarıya indirdi caylar vs onlar çok yeni daha o nedenle birşey soylemek istemiyorum ama zamanla olumlu olumsuz bi etkisini gorursem yazarım mutlaka hepinize sağlıklı günler diliyorum...
Şuan saçlarınız nasıl

Back
X