- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
-
- Konu Sahibi Nickimnick
Sarımsak daha etkılı olur sarımsaklı sampuandan yani yagla bide cok dokulmm varsarımsak cok kötü kokuyormus ve cıkmıyo kokusu diyorlar.sarımsak sürmek yerine sarımsaklı sampuanları kullanabilirsin ben yaklasık 1 senedir sarımsaklı sampuan kullanıyorum ve dökülmem yok denecek kadar azaldı...
Yok nasl suruluyor,nasıl yapıyor..karanfil kürünü denedinizmi oda dökülmeyi kesiyor
Ne zmn bsldn cnm ben yrn bslycm..Ben katılıcammsarımsakları ezip zeytinyağıyla beklemeye bıraktım bir kavanoz içinde 2-3 gün bekletip sürmeye başlıcam, bakalım sonuç nasıl olacak :)
Bilgilerin icin tesekkur ederim canım yaa ama sarımsak ynmda bende pek ingilizcem yok cat pat tarifi istemekte zorlanırım..455425"]Canim benim de saclarim asiri derecede azdi. Ama suan o kadar cok sacim cikti ki alnimdan falan kahkul gibi kisacik duruyorlar. Hep kisacik saclar var derimde :) Ben bircok sey kullandim, minoxil mi desen, lavanta mi desen, sarimsak, cam terebentinler, zaytinyaglari, bademyaglari, surekli sampuan degistirmeceler. En cok yarayan sey tressn isirganli sampuan oldu. Suan hicbirsey kullanmiyorum ve gunde 3 tel dokuluyor en fazla :) sarimsak cok kotu kokuyor, ve iyice temizlemen lazim sacindan. En temizi lavanta kuru ve tresan sampuan bana gore. Saclarim cok kasiniyor ama olsun, yerine geldi ya o bana yeter diyorum :)
canım şu an beklemede 1 gün oldu yarın da beklesin ondan sonraki gün başlıcam :)Ne zmn bsldn cnm ben yrn bslycm..
Canım hangi doğum kontrol hapını kullandın hepsi aynı mı bir de normalde doğum kontrol hapı şaç dökmüyormu saç çıkarıcı olarak nasıl kullanılıyorbende tersanı içine dogum kontrol hapı ve camtelebentin koyarak kullanıyorum cok menunum şimdilik dökülmem tamamen durdu diyebilirim sacımıda öyle denilen kadar sertlestirmiyo bence.bide ben burda tresanın kanser hastalıgından dolayı sacları dökülenlere doktorlar tarafından tavsiye edildiğini duydum ogunden sonra baska sampuan kullanmayacagım dedim kendi kendime