Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar DÖKÜLEN SACLARA SARIMSAK SÜRÜYORUZ...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Arkadaşlar Merhaba,
Geçen sene bu zamanlar sıkıntıdan birden bire saçımın üst kısmı resmen elime geldi hepsi :KK43: O kadar çok üzüldüm ki, kullanmadığım şey kalmadı. Tresan Sampuanın gerçekten faydası var kullandım bende. Tabi bu arada sarımsak ta yaptım. İşten gelir gelmez 3 diş sarımsağı rendeleyip az bişey hakiki zeytinyağı ile karıştırdım. Yemek yedikten sonra bu karışımı saçıma sürüp seraladım. Bir-iki saat beklettim ve saç derim öylesine yandıki anlatamam bile. Ama o acı beni mutlu etti. Resmen dökülen yerler yandı ve hücreler canlandı. Ondan sonra kaç kez aynı kürü yaptıysam yanmadı. Cünkü ilk seferinde hücreler canlandı. Ama haftada iki gün bu karışıma biraz biberiye yağı, susam yağı, çam terebenti ekledim ve sürdüm. Bir yıl bile olmadı ve kuaförler direk kendileri soruyor ne kullandınız saçlarınız hızla yeniden çıkıyor diye. Tavsiye ederim size.

Bu arada koku oluyor tabiyki ama iyice yıkayınca kalmıyor bişey. Bırakın koksun saçlar kurtulsun bence :)
Ben de bu ara saçlarıma sarımsak ve zeytinyağı karşımı sürüyorum.Dediğiniz gibi çok kötü kokuyor ama sonuç böyle olursa değer :) Mutlaka faydası oluyor ama ben daha çok gözle görülür bir değişim yaşamadım.Siz ne kadar süre kullandınız?

Ben de bu ara saçlarıma sarımsak ve zeytinyağı karşımı sürüyorum.Dediğiniz gibi çok kötü kokuyor ama sonuç böyle olursa değer :) Mutlaka faydası oluyor ama ben daha çok gözle görülür bir değişim yaşamadım.Siz ne kadar süre kullandınız?
Ben de kullanıyorum ama sarımsak içinde kokmuyor, lımon kokuyor, daha da başka güzel yağlar var ısırgan badem ve çamterebentin vs. Bunu setin içindeki keratin dip bakım yağında okudum. Keratin dip bakım seti aldım içinde özel şampuanı da var ve hediye olarak saf doğal keratin verdiler. çok memnun kaldım

X