Saç Uzatma Yöntemleri dökülen saçlar için etkili bir formül arıyorum..

mervesf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
12
0
36
Muğla
Herkes saç uzatmakla, dökülen saçlarla ilgili bir sürü şey yazıyor tam 2 saattir araştrma yapıyoruma ama şaştım kaldımm .. biri bişey diyor öbürü karşı çıkyorr ...
Lütfen yardım edin gerçekten bi formül, bi yağ karışımı ya da bi ürün kullanıp işine yarayanlar buraya yazsın. Çünkü benn kel kalmak üzereyim yardım edin lütfeeen ((

Ciddi bir dökülme problemi varsa, bir cildiye doktoruna görünmenizi şiddetle öneriyorum. Benim de sebebini anlayamadığım ve bakımlara cevap vermeyen bir saç dökülme sorunum vardı. Doktora gittim, gerekli tahlilerden sonra ciddi çinko eksikliğim olduğu tespit edildi. Çinko hapı kullanmaya başladım ve dökülme bir hafta kadar sonra önce azaldı sonra bitti. Kısacası içten bir probleminiz varsa, bunu dıştan tamamlamaya çalışmanın yarar sağlayacığını hiç sanmıyorum.... Sağlıcakla kalın

aşırı bir dökülme varsa arkadaşın da dediği gibi doktora görünün.

ama bu aralar çok arttıysa mevsimsel olabilir. bunun dışında herkes sarımsağı öneriyor bilemiyorum etkili mi ama en çok önerilen o olduğu için bir dene bence.

Doktara gitmeyi evet bende düşündüm.. ama şimdi sığır iliği formülünü buldum suna dumankayadan dinledim.. haftaya onu uygulamaya başlıcaam .. inşalllh işe yarar :))
Oda olmazsa doktora giderim..
Tşkler :)

mrb canım bu sığır iliğini bende duymuştum ama onu temin etmek baya zor gibi nerden almayı düşünüyosun

Kasaptan istiyorum :) bi tanesii bana kemigi verdi evde kendim temzledimm
Of ama çok zahmetli iş bilemiyorum ne yapsaam kışta geliyorr vazgeçicek gibiymm uygulamaktan :S

canım bende aynı problemi denemediğim hiç bir ürün kalmadı bu sitede araştırdım dediğin gibi herkez farklı bir şey diyor 2 haftadır karanfil suyunu saçıma sürüyorum kkurumaya bırakıyorum ve dökülmem bi nebzede olsa azaldı karanfili bir dene derim...netten araştır karanfilin faydalarını oku geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…