ben bu kremı yaklasık 1 haftadır kullanıyorum duzenlı olarak surudugum bölgedeki çatlaklarda kapanma oldu devam edıcem tavsıye edılır BU ARADA Bİ ARKADAŞIM ACIBADEM SÜTÜYLE ÇATLAKLARINDAN KURTULMUŞ HERGUN DÜZENLI SUREREREK İZ BİLE YOK bu kremı bitirim ona geçeçicem
canım çatlaklar ne alemde bilgi verırsenız sevıncezz vallaaaaaaa
ACİL CEVAP BEKLİYORUM
kızlar ya ben bir haftadır madecassol ve acnelys kullanıyorum ve çatlaklarıma acaip ii geldi,7-8senelik çatlaklar incecik oldular,eminim biraz daha kullansam büyük ölçüde azalacak,pek farkedilmeyecek bile.
benim çatlaklarım göğsümde,ani büyümeden oluşmuş,ama şimdi bakıyorm göğüsümde ara ara yerler kıpkırmızı olmuş ya,hemde çok tatlı kaşınıyolar,
ya bu kırmızılıklar kalırmı,kullanmaya devam etmeyi çok istiyorum ama kırmızılıklar geçmicek diye de korkuyorum....
ne yapmalıyım?????
ebrucncyln sorum garip olacak ama bu ilaç kilolar yüzünden oluşan çatlaklarada iyi geliyormu kilo çatlaklarınıda geçirirmi sence .birde nekadar süre kullanmak ve günde kaç defa bu kremi sürmek gerekiyor .bilgilendirirsen sevinirim.
bende öyle çatlak yok sadece sol bacağımda hafif 4-5 cm uzunluğuna çatlağım var iyi gelirmiki gerçkten denemeye değer bence.
günde kaç kere kullanıyorsun ebrucan??
kaşinti bendede var ben bacaklarım için kullanyorum büyük ihtimalle cilt yenilendiği için kaşintı oluyor..cilt kendını yenileyene kadar bu kaşintıya katlanıcaz galiba:bbo: