bu gibi durumlarda psikolog iyi olur bence.ben bile düşünüyorum gitmeyi.çünkü her ay hamileymişim gibi hissediyorum.sonra yine hüsran.acaba bu ay hamile kalcakmıyız,acaba yumurtam çatladımı,yok yumurtlama dönemim ilişkiye girmeliyiz.bunlar başlı başına stres.bunlarda erteliyor zaten.o yüzden destek almak kötü bişey değil bence.
Bilemiyorum psikologun faydası olurmu ki gebe kalmama.Koskoca sitede ben tekmiyim bu konuda.....
tabikide olur.ben gidicem bu gidişle.kafaya takmamak mümkün değil.her şey yolunda ama hamilelik olmuyor.stres çok etken.oda çok.rahatlamaya ihtiyacım var benim aslında.git bi ne zararı olacakki sanki.
Bir hafta sonra yeni doktorumun yanına gideceğim bakalım o ne diyecek çocuğumuzun olmamasına.Oda bişeyiniz yok derse gideriz artık eşimle psikologa,canım ilgilendiğin için sagol....
inşallah tutar güzelim..benim dr um ne aşılama ne başka bişey hiç bişey anlatmadı bana nedendir anlamadım.belki de daha kısa bi zaman zarfı olduğu için.bu ay gittiğimde kafamdaki tüm soruları sorucam mutlaka..
benim yaş 26. 3 yıllık evliyim 6 aydır çocuk istiyoruz.
Bilemiyorum psikologun faydası olurmu ki gebe kalmama.Koskoca sitede ben tekmiyim bu konuda.....
ben o gülücüklerden eklemek istedim ama yapamadım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?