• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi doktorunuz bebeğinizi eşyalarıylamı tartıyor yoksa çıplakmı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
bizimki odaya girer girmez çırıl çıplak soyuluyor tartısı , muayenesi çıplacık yapılıyor bir gün doktorun suratına çiş yapacak diye korkuyorum geçen gün masasının üzerinde dikti oğlumu evraklar mevraklar .... ne rahat adam ayol

bizim doktorda soyuyor beziyle tartıyor birde çıplak tartmasına rağmen birde 350 gram düüyor kiolsundan nedense??

ben bu tartı işinden bişi anlamıyorum.
sağlık ocağında kıyafetli tartıyolar 150-200 arası düşük söylüyolar
doktorda çıplak bezde olmuyo öyle tartıyolar ama yinede sağlık ocağıyla dr. arasında 500 gr ma yakın fark oluyo.

bizimki odaya girer girmez çırıl çıplak soyuluyor tartısı , muayenesi çıplacık yapılıyor bir gün doktorun suratına çiş yapacak diye korkuyorum geçen gün masasının üzerinde dikti oğlumu evraklar mevraklar .... ne rahat adam ayol

:) İnsan nasıl mahçup oluyor değil mi?? Çınar 40 günlüktü yanılmıyorsam kontrole gittiğimizde. Çırılçıplak soydu testislerine bakıyordu doktor. Bir ara Çınar ona gülümsedi o da Çınar'a gülümserken bizim oğlan şırrrr. Hurşit bey'in üstü gitti. Kıpkırmızı oldum utançtan. Doktor hiç istifini bozmadı lütfen rahat ol o bebek dedi. Seve seve oğlumu altını bağladı. Aylar geçti ben hala adamı ıslatacak diye her gidişimizde korkarım.

tamamen ciplak tartiyo,, ne bez ne corap istiyo..her gittigimde de soruyorum bez kalsinmi corabida cikarayim mi.hepsini cikar diyo.coraptanda ne olcaksa

bizim üzerimiz hiç çıkarılmıyo doğumdada ölçüldüğünde üzeri giyinik tartılmş 2 defa giitm hiç bişeyini çıkarmadık

Back