• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin kalbi durdu

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani sağlık sigortası olmasına rağmen kürtaj işinde olmuyor mu diyorsunuz. Bu arada bende yarın bir ön görüşme yapmaya gideceğim. İnşallah benim hastane de sadece vakumlu yapıyordur
Evet benımkini maalesef karşılamadı inşallah sizinkini karşılar 2 yıl önce 1500 fiyat verdiler 750 ödedim .. bence vakumludur siz yine de bi sorarsınız .
eğer içinize sinerse yaptırırsınız.
kaç haftalıksınız bilmşyorum ama benım 8+2de sonlandı . Kanama alanları başlamıştı . Doktorumona sonlandırdı acil .
sizde takip edin kanama başlarsa ağrılarınız çok olabılır

Evet benımkini maalesef karşılamadı inşallah sizinkini karşılar 2 yıl önce 1500 fiyat verdiler 750 ödedim .. bence vakumludur siz yine de bi sorarsınız .
eğer içinize sinerse yaptırırsınız.
kaç haftalıksınız bilmşyorum ama benım 8+2de sonlandı . Kanama alanları başlamıştı . Doktorumona sonlandırdı acil .
sizde takip edin kanama başlarsa ağrılarınız çok olabılır
Bende 7 haftada durmuş. Acıbadem sigorta var. Karşılıyor sanırım. Karşılamasa doktor söylerdi zaten diye düşünüyorum. Benim de şuan ne kanama ne ağrı ne sızı var. Vakumlu alternatif ise tabi onu yaptırırım ama ücret extra talep edilirse sanırım yaptıramam. Ama sizin dediğiniz gibi İstanbul medical park da arkadaşım vakumlu yaptırmış diye söylerim.

• Beğen
Reactions: H E
Bende 7 haftada durmuş. Acıbadem sigorta var. Karşılıyor sanırım. Karşılamasa doktor söylerdi zaten diye düşünüyorum. Benim de şuan ne kanama ne ağrı ne sızı var. Vakumlu alternatif ise tabi onu yaptırırım ama ücret extra talep edilirse sanırım yaptıramam. Ama sizin dediğiniz gibi İstanbul medical park da arkadaşım vakumlu yaptırmış diye söylerim.
Tabi tabi söyleyin . Bence ekstra bi ücret yoktur .
bize de doktor değilde kayıt yaptırırken fiyat çıkardılar isterseniz ilk kayıt açılan yere bi sorun .

• Muhteşem
Reactions: JES
Tabi tabi söyleyin . Bence ekstra bi ücret yoktur .
bize de doktor değilde kayıt yaptırırken fiyat çıkardılar isterseniz ilk kayıt açılan yere bi sorun .
İnşallah ne olur bana dua edin şu süreci hayırlısıyla atlatayım 😔 bebeğe takdiri ilahi dedim şükür dedim ama bu süreç korkutuyor biraz. Herşey için çok teşekkür ederim 💐🙏🏻

İnşallah ne olur bana dua edin şu süreci hayırlısıyla atlatayım 😔 bebeğe takdiri ilahi dedim şükür dedim ama bu süreç korkutuyor biraz. Herşey için çok teşekkür ederim 💐🙏🏻
İnanın ki işleme hiçbir acı yok .
popomdan sakinleşmem için iğne vurdular.
sonra rahım ağzı yumuşasın diye bi fitil attılar . Ardından masaya aldılar o masada olmak biraz rahatsız edici ,
Sonra benı uyuttular hemen uyandım gibi zaten . Psikolojik olarak ağlayarak uyanmışım . Sakinleştirir odaya aldılar . Öyle 1 saat odada yatırdılar . Sonra gayet normal bi şekilde ayağa kalkıp gittik .
tek can yakan kalp acısı .O da zamanla hafifliyor .

Bugün normal kontrole gittim 8+4 olmam gerekiyordu fakat bebeğimin kalbi durmuş. Gelişimi de 7 haftada kalmış dedi doktor. 1 hafta önce bulantım azaldı göğüslerim normale döndü ben başka belirti fark etmedim kanamam olmadı ağrım da yok. Şimdi kafam durmuş durumda hiçbirşey bilmiyorum bana bilgi verebilir misiniz ?
⏰ doktor Salı günü gel radyoloji karar verecek öğleden sonra da kürtaj yapalım dedi. Bunun dışında birşey demedi.
⏰ bu süreç nasıl işler ben neler yapmalıyım acaba ?
⏰ ilk gebelikte kürtaj zararlı diyorlar doğru mu ?
⏰ kürtaja giderken ne yapmam ne götürmem gerek acaba ?

Bu konularda veya aklıma gelmeyen önemli konularda bana akıl verirseniz çok mutlu olurum çünkü gerçekten hiçbirşey bilmiyorum Sudan çıkmış balık gibiyim maalesef 😔
Çok üzüldüm bende 16 haftalık bebeğim kaybettim. Ister 8 hafta olsun ister 30 hafta olsun hepsi ayrı acı. Hepsi yürek yakıyor. Allah yardımcın olsun 🙏

• Muhteşem
İnanın ki işleme hiçbir acı yok .
popomdan sakinleşmem için iğne vurdular.
sonra rahım ağzı yumuşasın diye bi fitil attılar . Ardından masaya aldılar o masada olmak biraz rahatsız edici ,
Sonra benı uyuttular hemen uyandım gibi zaten . Psikolojik olarak ağlayarak uyanmışım . Sakinleştirir odaya aldılar . Öyle 1 saat odada yatırdılar . Sonra gayet normal bi şekilde ayağa kalkıp gittik .
tek can yakan kalp acısı .O da zamanla hafifliyor .
Ne zaman hafifliyor benim hala canım çok yanıyor :KK43:
JES JES çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

Kızlar şimdi hastaneye geldim kürtaj olacağım. Ani bir karar verdik doktorumla. Hem olsun bitsin artık bekledikçe araştırdıkça bunalıyorum. Başka hastaneye de gittim orası da aynı şeyi söyleyince kendi hastanemde kendi doktorumla bu işlemi yapmayı daha uygun gördüm. Duanızı eksik etmeyin ne olur 🙏🏻

• Beğen
Ne zaman hafifliyor benim hala canım çok yanıyor :KK43:
JES JES çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallah.
Allah yardımcın olsun. Ben sanırım kendimi çok sallamaya çalıştım çünkü eşimde çk etkileniyordu ben ağladıkça . O üzülmesin diye ayakta kaldım . Çalışıyordum zaten . İşe verdim kendimi derken tine hamile kaldım en büyük yardımcım kızım o gelmese belki daha uzun sürerdi yasım

Allah yardımcın olsun. Ben sanırım kendimi çok sallamaya çalıştım çünkü eşimde çk etkileniyordu ben ağladıkça . O üzülmesin diye ayakta kaldım . Çalışıyordum zaten . İşe verdim kendimi derken tine hamile kaldım en büyük yardımcım kızım o gelmese belki daha uzun sürerdi yasım
Biliyorum bu yaranın ilacı bir evlat..inşallah bana da nasip olur

Kızlar şimdi hastaneye geldim kürtaj olacağım. Ani bir karar verdik doktorumla. Hem olsun bitsin artık bekledikçe araştırdıkça bunalıyorum. Başka hastaneye de gittim orası da aynı şeyi söyleyince kendi hastanemde kendi doktorumla bu işlemi yapmayı daha uygun gördüm. Duanızı eksik etmeyin ne olur 🙏🏻
Canım çıktın mı ? Nasılsın ?

Canım çıktın mı ? Nasılsın ?
20 dk sonra ineceğim canım radyoloji işi de halloldu benim aşağı inmem kaldı işte. Genel anestezi olacakmışım. Hep çok iyiydim ama şuan Heyecanlıyım biraz da korkuyorum. 😔

• Beğen
20 dk sonra ineceğim canım radyoloji işi de halloldu benim aşağı inmem kaldı işte. Genel anestezi olacakmışım. Hep çok iyiydim ama şuan Heyecanlıyım biraz da korkuyorum. 😔
Çok normal canım inan hepsini yaşadım şuan yanında olup elini tutmak isterdim .
lütfen sakin ol çok koşa sürecek uyuyup uyanacaksın ♥️
meleğinhep kalbinde kalıcak merak etme ♥️
uyanırken ben çok ağlamışım . Eğer sende ağlarsan sakın kendini tutma okutma ağlayabıldığın kadar ağla :.

• Muhteşem
Çok normal canım inan hepsini yaşadım şuan yanında olup elini tutmak isterdim .
lütfen sakin ol çok koşa sürecek uyuyup uyanacaksın ♥
meleğinhep kalbinde kalıcak merak etme ♥
uyanırken ben çok ağlamışım . Eğer sende ağlarsan sakın kendini tutma okutma ağlayabıldığın kadar ağla :.
Çok teşekkür ederim canım benim elimi gerçekten tutmuşsun gibi hissettim ben şuan. Zaten bu kadar ağlamadan tek damla yaş dökmemenin bir patlaması olacak biliyorum artık inince mi çıkınca mı bakalım.. bu arada şükür benim de vakumlu olacakmış haberin olsun. Allah sağlık sıhhhatle atlatmayı nasip etsin dua et bana olur mu ♥️🙏🏻

• Beğen
Çok teşekkür ederim canım benim elimi gerçekten tutmuşsun gibi hissettim ben şuan. Zaten bu kadar ağlamadan tek damla yaş dökmemenin bir patlaması olacak biliyorum artık inince mi çıkınca mı bakalım.. bu arada şükür benim de vakumlu olacakmış haberin olsun. Allah sağlık sıhhhatle atlatmayı nasip etsin dua et bana olur mu ♥🙏🏻
Çok sevindim . Dua ediyorum canım . Çıkınca haber er nolur aklım sende ♥️ Rabbim yardımcın olsun . Gönül ferahlığı versin . Hayırlı zamanda kucağını doldursun .. acını dindirsin ♥️ Ben herzman burdayım her türlü sorunda

• Muhteşem
Çok sevindim . Dua ediyorum canım . Çıkınca haber er nolur aklım sende ♥ Rabbim yardımcın olsun . Gönül ferahlığı versin . Hayırlı zamanda kucağını doldursun .. acını dindirsin ♥ Ben herzman burdayım her türlü sorunda
Canım çok şükür çıktım. 1 saat önce. Doktor güzel geçti dedi az önce ♥️🙏🏻 Hiçbirşey hatırlamıyorum ama ağlamışım uyandığımda eşim video çekmiş bana kızdılar diye ağlayıp durmuşum doktor bana küstü demişim 😊 şuan odadayım toparlanmamı bekliyorlar yemek yiyeceğim ağrı kesici vurup gönderecekler. Ama sana danışmam gereken çok mühim bir konu var. Operasyona varana kadar ne ağrı ne sızı yoktu şimdi çok ağrım var normal mi bu ya duramıyorum yerimde kıvranıyorum 😔 doktor normal dedi. Ev için de ağrı kesici yazdı haftaya gel dedi. Arada kanama olur korkma dedi.

• Beğen
Canım çok şükür çıktım. 1 saat önce. Doktor güzel geçti dedi az önce ♥🙏🏻 Hiçbirşey hatırlamıyorum ama ağlamışım uyandığımda eşim video çekmiş bana kızdılar diye ağlayıp durmuşum doktor bana küstü demişim 😊 şuan odadayım toparlanmamı bekliyorlar yemek yiyeceğim ağrı kesici vurup gönderecekler. Ama sana danışmam gereken çok mühim bir konu var. Operasyona varana kadar ne ağrı ne sızı yoktu şimdi çok ağrım var normal mi bu ya duramıyorum yerimde kıvranıyorum 😔 doktor normal dedi. Ev için de ağrı kesici yazdı haftaya gel dedi. Arada kanama olur korkma dedi.
Canım benım sadece regl ağrısı gibi bir ağrım oldu ama kovrandırcak kadar değil . Şuan sana ağrı kesici Dalan verecekler onu aksatma olurmu .

çok geçmiş olsun . Geçti gitti . O artık hep kalbinde ♥️ Bizi bekliyor olcaklar .
sen çok güçlü birisin 🤛🏻

• Muhteşem
Back