Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi doktorunuz bebeğinizi eşyalarıylamı tartıyor yoksa çıplakmı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

reyhan1302

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
81
1
86
40
Edirne
doktorunuz bebeğinizi giysileriylemi tartıyor bizimki soyarak tartıyor.30gr.da bez ağırlığını düşüyor.sizinkiler nasıl .çünkü giyinik iken 200 gr falan fark ediyormuş:uhm:

doktorunuz bebeğinizi giysileriylemi tartıyor bizimki soyarak tartıyor.30gr.da bez ağırlığını düşüyor.sizinkiler nasıl .çünkü giyinik iken 200 gr falan fark ediyormuş:uhm:

bizimki genelde çıplak tartıo bazende yine çıplak ama bezini değiştiriorum beziyle tartıo.

Doktorumuz soyuyor ama her ay sağlık ocağına da götürüyorum orada soymadan ölçülüyorlar.

Doktorumuz soyarak ve bezini değiştirerek tartıyor. Ben evde tüm giyisilerini tarttım ve not aldım. Kendim tartarken elbiseli tartıyorum sonra düşüyorum.

çıplak tartıyor. sadece bezi oluyor üstünde ve onun ağırlığını düşerek söylüyor. çünkü bebekler için alınan gramlar çok önemli net olması lazım doğrusuda çıplak tartılması bence

bizimde çıplak tartıyor canım hatta kızm çok kızıyor tartıya çıplak çıkmaya

bızım dr ilk kontrollerde tamamen soyup tartıyordu sadece temız bezıyle ama son zamanlarda kıyafetıyle tartıyor 200 gr kıyafetını düsüyor

biz hem doktorumuzda hemde sağlık ocağında sadece bezle tartılıyoruz.

sağlık ocağında kıyafetleriyle tartıyorlar 150 200 gr düşüyorlar doktorumuz sadece bezle tartıyor 100 gr düşüyor...

bizim doktorumuzda bezi ile tartıyor aslında ben çıplak tartılmasını istiyorum ama müdahale edemiyorum orda tatlı dille nasıl izah edebilirim acaba

en son sağlık ocağında tartıldı.kıyafetleriyle tartıldığı için 300 gr düştük.8600 geldi 8300 olarak kbul ettik.doktor beziyle tartıp 50 gr düşüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…