Bana keseyi gördüğünde oğluş geliyor dedi. Bende kiz hisediyodum güyaDoktorum 13+6 da kesin yüzde 100 erkek bebek pipisi var dedi 30 saniye sürdü ultrasona bakması. Ozel hastane ve sanirim doktor deneyimli. Bu saatten sonra kız olma durumu olmaz değil mi? Daha fazla sasirmak istemiyorum cunku kiz hissediyorduk...
Tipta yuzde yuz diye bisey yoktur soyleyemez ki illaki yanilma payi birakirlarUltrasona bakar bakmaz cinsiyeti söyledi 13. hafta erken mi diye merak ediyordum yüzde 100 demesi için
Hiç bırakmadı bir ay daha gelmene gerek yok cinsiyeti de belli dediTipta yuzde yuz diye bisey yoktur soyleyemez ki illaki yanilma payi birakirlar
İçime hep kız doğardı. 13. Haftamda doktorum cinsiyetimiz erkek dedi. Ve Rabbime bin şükür sağlıklı bir oğluşum var.Hiç bırakmadı bir ay daha gelmene gerek yok cinsiyeti de belli dedi
Oyle dediyse oyledir. Cinsiyeti iyi usg cihazlariyla erken haftalarda tespit edebiliyorlar artik. Doktor da deneyimliyse benim gbi taaa basindan ogrenebiliyosun tabi 4.haftadaki tahmindi sadece hocada yanilma payi birakmisti ama neticede bildi. Riskli bir durum yoksa gebelik takibi ayda bir yapiliyor zaten.dogum zamani daha sık gidiyosun o ayri. Yuzde yuz demis neden ikna olamadin kiHiç bırakmadı bir ay daha gelmene gerek yok cinsiyeti de belli dedi
İlk defa bir doktorun keseye bakarak cinsiyet tahmini yaptığını duydum :). Burada keseden tahminler yapılıyor ama doktorlar söylemiyorlar. Sizin ilk ultrason fotonuz varsa atar mısınız? Merak ettim doğrusu keseyi, tahmin direk doktordan oluncaBana keseyi gördüğünde oğluş geliyor dedi. Bende kiz hisediyodum güya2 gun oncede kesinlesti yuzde 95erkek dedi. 16.haftamdayim. Tam gostermedi o yuzden 95 dedim ama degismez dedi. Saglikla gelsinlerde. Sanirim erkek senesi cok erkek bebegi olan veya erkek bekleyen var
Daha onceki iki dusugumdede tahminlerini soylemisti. Hemsiresine sormustum. Hocanin kendince bi yontemi var kesenin sekline gore tabi kesinligi yok demisti. Benim hosuma gitmisti bastan doktorumdan bi tahmin duymak. Neticede o da insan yanilma payinada hazirdim. Resim aticam simdiİlk defa bir doktorun keseye bakarak cinsiyet tahmini yaptığını duydum :). Burada keseden tahminler yapılıyor ama doktorlar söylemiyorlar. Sizin ilk ultrason fotonuz varsa atar mısınız? Merak ettim doğrusu keseyi, tahmin direk doktordan olunca
Katılıyorum, doktordan erken tahmin duymak güzel tabi. benim kesemin şekli de sizinkine benziyor. Bakalım bende de tutacak mıDaha onceki iki dusugumdede tahminlerini soylemisti. Hemsiresine sormustum. Hocanin kendince bi yontemi var kesenin sekline gore tabi kesinligi yok demisti. Benim hosuma gitmisti bastan doktorumdan bi tahmin duymak. Neticede o da insan yanilma payinada hazirdim. Resim aticam simdi
Bence kız olma ihtimali var çıkıntısı dik değil poposu ile paralel duruyorDoktorum 13+6 da kesin yüzde 100 erkek bebek pipisi var dedi 30 saniye sürdü ultrasona bakması. Ozel hastane ve sanirim doktor deneyimli. Bu saatten sonra kız olma durumu olmaz değil mi? Daha fazla sasirmak istemiyorum cunku kiz hissediyorduk...
Bence kız olma ihtimali var çıkıntısı dik değil poposu ile paralel duruyorDoktorum 13+6 da kesin yüzde 100 erkek bebek pipisi var dedi 30 saniye sürdü ultrasona bakması. Ozel hastane ve sanirim doktor deneyimli. Bu saatten sonra kız olma durumu olmaz değil mi? Daha fazla sasirmak istemiyorum cunku kiz hissediyorduk...
Yanlış sene yapmışım sanırımBana keseyi gördüğünde oğluş geliyor dedi. Bende kiz hisediyodum güya2 gun oncede kesinlesti yuzde 95erkek dedi. 16.haftamdayim. Tam gostermedi o yuzden 95 dedim ama degismez dedi. Saglikla gelsinlerde. Sanirim erkek senesi cok erkek bebegi olan veya erkek bekleyen var
Cok erkek bebek haberi aliyorum cevremde 10 gebe varsa rahat 8i erkek bekliyorBence kız olma ihtimali var çıkıntısı dik değil poposu ile paralel duruyor
Yanlış sene yapmışım sanırım3cüoğlusum yolda
Ah bilseydimCok erkek bebek haberi aliyorum cevremde 10 gebe varsa rahat 8i erkek bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?