- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
- Konu Sahibi sevecen_29
-
keske erkek bır doktora gıtseydınız.Geneli boyle bayan doktorların 4 yılda ıstanbulda gıtmedıgım dr kalmamıstır herhalde.Emın ol benım basımdan doktorlarla gecenler cok daha fena o yuzden kendı cevremden de bılıyorum bızzat yasadıklarımdan da..asla bayan doktora gıtmıyorum artıkevet ya ben onun ıcın para verdım sonucta basta konustum yanı. hayır cıktıgımda sınırden agladım yaben ne zaman catlar dedım ALLAH bılır nerden bıleyım dıyo boyle bsy olamaz. özel bıde hastane. esım sıkayet edelım dedı bılmıyorum etmıcem.
eğer ki hormonal bir probleminiz yoksa 14 mm de yumurta çatlamaz.14 mm de yumurta catlamaz dımı arkadaslar?
aayyy cok sinir bozucuymus bence degıstır hemen hangı doktor bu nerdeevet ya ben onun ıcın para verdım sonucta basta konustum yanı. hayır cıktıgımda sınırden agladım yaben ne zaman catlar dedım ALLAH bılır nerden bıleyım dıyo boyle bsy olamaz. özel bıde hastane. esım sıkayet edelım dedı bılmıyorum etmıcem.
kızlarrrr ben bagcılarda oturuorm ve bnm kadın dogumcum super bı kadın o kadar pozitf ve kıbar kı anlatamam sıze yanı cokda nazık davranıyoValla bende bayan Dr istiyorum. Bundan önceki Dr Um çok tatlı dilliydi. Çarşamba günü bende gittim bebek için. Bana da seninkine benzer davrandı Dr.daha çok erken bu kadar kafaya takma diyip durdu.alttan muayenemde çok sıkıntılı geçti. Kastım kendimi ve hiç rahatlatmaya çalışmadı beni. Haldır huldur girişti resmen tabiri caizse.eşim istemiyor diye erkek Dr a gitmiyorum . Dr çok önemli yaaa. Bu arada benim Dr Um da özel hastanede
Bağcılar bana uzak canım. Fatihteyim benkızlarrrr ben bagcılarda oturuorm ve bnm kadın dogumcum super bı kadın o kadar pozitf ve kıbar kı anlatamam sıze yanı cokda nazık davranıyo
hımmmmmm bı doktor daha var avrasya hastanesınde bnmda arkadasm gıdıo ona dr tamer sözen sana yakın o deneyebılırsın cok iyiymiş arkadsm ona gıdıo ve memnunBağcılar bana uzak canım. Fatihteyim ben
nerdesnben istanbulda değilim(
kız aydında da tanıgım yok bıraz düşinym bı
kişiden kişiye degısır o degstr doktorunu arastr bı etrafı sor sorusturya varya özel de ilgilenirler diye düşündüm alakası bile yookk. kadın cinsin teki cıktı. doğru dürüst bsy bıle demıyor. yumurtam 14 mm miş. tabı doğru baktıysa :)
Merhaba canim benimde basima Boyle bisi geldi bu ayklomen tedavisine basladim 've 10. Gun kontrole gittim bana soyledigi sey aynen soyle cnm senin bi tane cocugun var dimi ever dedim him yumurtan hic ama hic gelismemis bu ay Takil etmeyelim benim diver bebegimdede aynisi oldu hex ovulasyon oluyorum dedim Mumkun deil bgelismez artik dedibende doktorumu tedavinin ortasinda degistirdim 18 . Gunu gittigimde yumurtam 19mm olmustu catlatma ignesi bile oldum nerdeyse kadin benim hic cocugum olmayacakmos gibi konustu bu gittigim Dr col ilgilendi hatta Rahim kalinlasmis gebelige hazir ama anlamasifim taraf yumurta bir funded 2ml buyuyorsa 16sinda gittigimde hic gelisme d yoktu nasil bu kadar hizli gelisti catladimi die kntr ettigim doktorum hani bi anda hizli gelismis kist olusabilir dedi yumurtada catlamis artik kist olusmaz dedi hepimizin icon hayirlisi olsunya varya özel de ilgilenirler diye düşündüm alakası bile yookk. kadın cinsin teki cıktı. doğru dürüst bsy bıle demıyor. yumurtam 14 mm miş. tabı doğru baktıysa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?