- 24 Aralık 2014
- 5.174
- 6.972
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Boş yapmış işte takmayın. Diyet konusuna gelince en son tavsiye verecek kişi olabilirim, çünkü bende kolay pişecek şeyler yapmaya çalışıyorum vakit olmadığı için. Gelecek tavsiyelere bakıyor olacağım.Tanış oluyoruz biraz da ondan mi alaya aldi bilmiyorum ben 73 kilo ile hamile kaldım 66 ya kadar düstüm yogun bulanti dönemi gecirdim sonra gebelik sekerim cikti insulin ve diyet arti cok aktif bir hamilelik gecirdim derken yine zayifladim 64 kiloyla doguma girdim ilk cocugumda da az kiloyla doguma girmistim hamileyken kilo almiyorum ben.Dogumdan cikinca 59 kiloya düsmüstüm bu fitligi korurum derken alerji diyeti yaptim yüklendim makarna ekmege patatese su an 72 kiloyum dahiliyeye ciktim gebelik sekerinden kalma aclik sekeri yüksekligim var aclik sekerimhep 120 130larda seker hastaligi öncesi dönemdeymisim acil diyet yapman lazim dedi bir de ekledi senin yerinde ben olsam bi daha hamile kalirim dogururum sonra kilo almam dedi bravo herbokolog dememek icin kendimi zor tuttum ne akla hizmet bunu sundu anlamadim öyle bir düsüncem asla yok dedim diyetisyene randevu aldim liste verdi savdı.Ama benim eve ayri kendime ayri yemek yapacak vaktim yok diyet yaparken bu isleri nasil ayarliyorsunuz mesela her gün protein icin et tavuk balik vs ayri ayri nasil yapiyorsunuz maddi durumum var alirim ama her gun tavuk izgara et izgara da yapamam ki vaktim yok belki de vakitsizlikten makarna pilavdan kilo aldim ayy sistim nasil ayri ayri hepsine vakit ayirdiniz ben bosta kalinca yesillikleri dograyip kurutup saklama kabina koyuyorum yiyecegimiz zaman limonlayip tuzlayip yiyorum salata yapacak vakit yokken oglen ayri aksam ayri nasil ögün olusturacagim zorda kalirsak disaridan yiyoruz disaridaki diyet menüler bana cok özensiz geliyor tuzsuz yagsiz seyleri diyet menü diye bize kakaliyorlar sanki
Pekı dıyet kurallarına uyamayacaksanız neden gıttınız?? Anlıyorum çocuktan dolayı zamanınız yok ama şekeriniz çıksa daha kötü.Tanış oluyoruz biraz da ondan mi alaya aldi bilmiyorum ben 73 kilo ile hamile kaldım 66 ya kadar düstüm yogun bulanti dönemi gecirdim sonra gebelik sekerim cikti insulin ve diyet arti cok aktif bir hamilelik gecirdim derken yine zayifladim 64 kiloyla doguma girdim ilk cocugumda da az kiloyla doguma girmistim hamileyken kilo almiyorum ben.Dogumdan cikinca 59 kiloya düsmüstüm bu fitligi korurum derken alerji diyeti yaptim yüklendim makarna ekmege patatese su an 72 kiloyum dahiliyeye ciktim gebelik sekerinden kalma aclik sekeri yüksekligim var aclik sekerimhep 120 130larda seker hastaligi öncesi dönemdeymisim acil diyet yapman lazim dedi bir de ekledi senin yerinde ben olsam bi daha hamile kalirim dogururum sonra kilo almam dedi bravo herbokolog dememek icin kendimi zor tuttum ne akla hizmet bunu sundu anlamadim öyle bir düsüncem asla yok dedim diyetisyene randevu aldim liste verdi savdı.Ama benim eve ayri kendime ayri yemek yapacak vaktim yok diyet yaparken bu isleri nasil ayarliyorsunuz mesela her gün protein icin et tavuk balik vs ayri ayri nasil yapiyorsunuz maddi durumum var alirim ama her gun tavuk izgara et izgara da yapamam ki vaktim yok belki de vakitsizlikten makarna pilavdan kilo aldim ayy sistim nasil ayri ayri hepsine vakit ayirdiniz ben bosta kalinca yesillikleri dograyip kurutup saklama kabina koyuyorum yiyecegimiz zaman limonlayip tuzlayip yiyorum salata yapacak vakit yokken oglen ayri aksam ayri nasil ögün olusturacagim zorda kalirsak disaridan yiyoruz disaridaki diyet menüler bana cok özensiz geliyor tuzsuz yagsiz seyleri diyet menü diye bize kakaliyorlar sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?