doktor serbest birakti beniMerhaba arkadaşlar 2,5 senedir gebelik için uğraşıyorum inşallah rabbim hepimize yardım eder geçen ay rahim filmi çekildim regl oldum inşallah bu ay kavuşurum hayalime rahim filmi sonrası hamile kalan çok kişi var çünkü doktor hiç bir sorun yok dedikten sonra verdiği hangi ilaçtan fayda görüp hamile kaldınız gidip alıp kullanmak için sormuyorum nelerden fayda gördünüz merak ettim teşekkürler arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
cnm senım kacgun gecıktı adetım rahımfılmı sonrasıMerhaba arkadaşlar 2,5 senedir gebelik için uğraşıyorum inşallah rabbim hepimize yardım eder geçen ay rahim filmi çekildim regl oldum inşallah bu ay kavuşurum hayalime rahim filmi sonrası hamile kalan çok kişi var çünkü doktor hiç bir sorun yok dedikten sonra verdiği hangi ilaçtan fayda görüp hamile kaldınız gidip alıp kullanmak için sormuyorum nelerden fayda gördünüz merak ettim teşekkürler arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
cnm 2gunmu gecikti bneimde gelmedibugun olmam laizmdi acaba nezaman olcmBende burda bekliyim. Subatta cektirdim reglim bu ay 2 gun gecikti. Ama regl oldum. Insallah nisanda hayırlısıyla nasip olur kizlar . Prowomen kullanıyorum.
prowoman doktormu verdicnm 2gunmu gecikti bneimde gelmedibugun olmam laizmdi acaba nezaman olcm
Bizde 2 gun oldu promotilwomen ve men başladık memnun kalıp 10 yıl sonunda hamile kalan 2 tanıdığım var bizde başladık 5 senelik evliyim 2 senedir istiyoruzprowoman doktormu verdi
Bende kendim promortil aldim muadili onun
Ama kullanmadim daha
bende buay düşünüyorum aldim nettenBizde 2 gun oldu promotilwomen ve men başladık memnun kalıp 10 yıl sonunda hamile kalan 2 tanıdığım var bizde başladık 5 senelik evliyim 2 senedir istiyoruz
Yok adet bitimi anca alıp başladım araştırdım içeriği zengin şu dönemde zaten gerekli dvitamini c vitamini vb öneriliyor gayet dolu inşallah guzel sonuçlar alırız düzenli kullanmaya çalışacagım işe yaraması için kullanan arkadaş ve yengesi ilk ayda sonuç almışbende buay düşünüyorum aldim netten
Tum vitaminlar var portakalsuyu gibi tadi
Ben pek duzenli kullanamıyorum
Adetgunumu basladin
aa oylemi bende aldim kenarda duruyorYok adet bitimi anca alıp başladım araştırdım içeriği zengin şu dönemde zaten gerekli dvitamini c vitamini vb öneriliyor gayet dolu inşallah guzel sonuçlar alırız düzenli kullanmaya çalışacagım işe yaraması için kullanan arkadaş ve yengesi ilk ayda sonuç almış
Guzel yorumlar var kullananlardan araşıtırınca eşimde haifif derece de varikosel var ona alacaktık almışken bende aldım proxeed önermişti doktoru eşime içerik olarak bu daha zengindi o nedenle bunu aldıkaa oylemi bende aldim kenarda duruyor
ben de vitamin eksikligi vardiye aldim esim birsey kullanmiyorGuzel yorumlar var kullananlardan araşıtırınca eşimde haifif derece de varikosel var ona alacaktık almışken bende aldım proxeed önermişti doktoru eşime içerik olarak bu daha zengindi o nedenle bunu aldık
Evet canim tupler acik cikinca basla demisti. Basladim 4 ay araliksiz kullanim önerdi. 4 ayda ihtimal cok yuksek dedi. Olmazsa 5. Ay asilama olaacak.prowoman doktormu verdi
Bende kendim promortil aldim muadili onun
Ama kullanmadim daha
banada buay korun dedi 4Ay dene olmazsa geldedi buay korundumEvet canim tupler acik cikinca basla demisti. Basladim 4 ay araliksiz kullanim önerdi. 4 ayda ihtimal cok yuksek dedi. Olmazsa 5. Ay asilama olaacak.
ben tok kullancm sonucta bitkilse ilac sayilir bence farketmzKullananlar ac mi kullaniyorsunuz? Doktor sabahlari ac dedi eczaci esime tok demis.
regl normalde hemen geirlir rahimfilmndensonra noldu gelmedi anlamadimKullananlar ac mi kullaniyorsunuz? Doktor sabahlari ac dedi eczaci esime tok demis.
2 gun gecikti 3. Gun regl oldum canim ben. Sen bu ay korunmustun dimi ? Hamile olma olasılığın yok.cnm 2gunmu gecikti bneimde gelmedibugun olmam laizmdi acaba nezaman olcm
aynen korundum hatta erken yumurtladım ben cnm2 gun gecikti 3. Gun regl oldum canim ben. Sen bu ay korunmustun dimi ? Hamile olma olasılığın yok.
Benimde oyle oluyor. Hatta 2 gun gecikince baya baya hamileyim sandim test yaptim. Psikolojik olarak 2 çizgi görüyorum artik. Çünkü kör olana kadar teste bakiyorumaynen korundum hatta erken yumurtladım ben cnm
Ama bugun adetolmamlazimdi gelmiyor
Biranonce adet gelsin istedim ama yok
İstemesem gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?