Doktorun verdiği ilaçla hamile kalan arkadaşlar

Simgecik6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2018
597
305
103
Merhaba arkadaşlar 2,5 senedir gebelik için uğraşıyorum inşallah rabbim hepimize yardım eder geçen ay rahim filmi çekildim regl oldum inşallah bu ay kavuşurum hayalime rahim filmi sonrası hamile kalan çok kişi var çünkü doktor hiç bir sorun yok dedikten sonra verdiği hangi ilaçtan fayda görüp hamile kaldınız gidip alıp kullanmak için sormuyorum nelerden fayda gördünüz merak ettim teşekkürler arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

doktor serbest birakti beni
Ama femera genelde etkli
Cogu onu kullanıyor

cnm senım kacgun gecıktı adetım rahımfılmı sonrası
Bende bugün olmam lazımdı olmadı

Bende burda bekliyim. Subatta cektirdim reglim bu ay 2 gun gecikti. Ama regl oldum. Insallah nisanda hayırlısıyla nasip olur kizlar . Prowomen kullanıyorum.

Bende burda bekliyim. Subatta cektirdim reglim bu ay 2 gun gecikti. Ama regl oldum. Insallah nisanda hayırlısıyla nasip olur kizlar . Prowomen kullanıyorum.
cnm 2gunmu gecikti bneimde gelmedibugun olmam laizmdi acaba nezaman olcm

prowoman doktormu verdi
Bende kendim promortil aldim muadili onun
Ama kullanmadim daha
Bizde 2 gun oldu promotilwomen ve men başladık memnun kalıp 10 yıl sonunda hamile kalan 2 tanıdığım var bizde başladık 5 senelik evliyim 2 senedir istiyoruz

Bizde 2 gun oldu promotilwomen ve men başladık memnun kalıp 10 yıl sonunda hamile kalan 2 tanıdığım var bizde başladık 5 senelik evliyim 2 senedir istiyoruz
bende buay düşünüyorum aldim netten
Tum vitaminlar var portakalsuyu gibi tadi
Ben pek duzenli kullanamıyorum
Adetgunumu basladin

bende buay düşünüyorum aldim netten
Tum vitaminlar var portakalsuyu gibi tadi
Ben pek duzenli kullanamıyorum
Adetgunumu basladin
Yok adet bitimi anca alıp başladım araştırdım içeriği zengin şu dönemde zaten gerekli dvitamini c vitamini vb öneriliyor gayet dolu inşallah guzel sonuçlar alırız düzenli kullanmaya çalışacagım işe yaraması için kullanan arkadaş ve yengesi ilk ayda sonuç almış

aa oylemi bende aldim kenarda duruyor

aa oylemi bende aldim kenarda duruyor
Guzel yorumlar var kullananlardan araşıtırınca eşimde haifif derece de varikosel var ona alacaktık almışken bende aldım proxeed önermişti doktoru eşime içerik olarak bu daha zengindi o nedenle bunu aldık

Guzel yorumlar var kullananlardan araşıtırınca eşimde haifif derece de varikosel var ona alacaktık almışken bende aldım proxeed önermişti doktoru eşime içerik olarak bu daha zengindi o nedenle bunu aldık
ben de vitamin eksikligi vardiye aldim esim birsey kullanmiyor

Kullananlar ac mi kullaniyorsunuz? Doktor sabahlari ac dedi eczaci esime tok demis.

Evet canim tupler acik cikinca basla demisti. Basladim 4 ay araliksiz kullanim önerdi. 4 ayda ihtimal cok yuksek dedi. Olmazsa 5. Ay asilama olaacak.
banada buay korun dedi 4Ay dene olmazsa geldedi buay korundum
Buugn reglgunumdi amaolmadim nedenki

2 gun gecikti 3. Gun regl oldum canim ben. Sen bu ay korunmustun dimi ? Hamile olma olasılığın yok.
aynen korundum hatta erken yumurtladım ben cnm
Ama bugun adetolmamlazimdi gelmiyor
Biranonce adet gelsin istedim ama yok
İstemesem gelir

aynen korundum hatta erken yumurtladım ben cnm
Ama bugun adetolmamlazimdi gelmiyor
Biranonce adet gelsin istedim ama yok
İstemesem gelir
Benimde oyle oluyor. Hatta 2 gun gecikince baya baya hamileyim sandim test yaptim. Psikolojik olarak 2 çizgi görüyorum artik. Çünkü kör olana kadar teste bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…