- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
o beğenmediğiniz doktorların çoğu her gün saatlerce ayakta ve maskeli eldivenli ameliyatlara girip tedavi yapıyorlar hayat kurtarıyorlar .ben maskeli yarım saat markete gitmekten bunalıyorum arabama biner binmez indiriyorum maskeyi .her mesleğin çürük elmaları vardır illaki ama tüm tıpçıları yargılamak kimsenin haddi değil .öğretmensiz bile oluyor ama doktorsuz oluyor mu hayatOlağanüstü hal zamani doktorlar hemşireler tüm hastane çalışanları kuzu gibiydi yalnız
Ya yapmayın ya. Gerçekten çok üzücü bir yorum çok eminim gelen cvp dahada üzücü olqcak ama. Birçok hemşire personel doktor anasına bakmayan babasına bakmayan evlatlarin yapmadığını yapıyor. Herşey güzel.yuz mu 24saat nöbet ertesi gün devam eden süreç bu mesleği seçerken güleryuz şartı yok ki. Evet her ama her alanda kötü insan var sağlık.alanindada olduğu gibi. Ama bı sağlıkçılar hiçbir zmn ne yoruldunuz sizden de Allah razı olsun sözünü duyamyrz. Senin maaşını ben ödüyorum. Ee secmeseydn meslegi. Hastami.kurtar yoksa kötü olur ben kimim blyrmsn ..... Seni cimere şikayet ederm. Bunlarla ugrasyrz bu konu sahibinin anlattıgi olayda doktoru savunmadm çünkü şuan şu şekilde hatalı duruyor ama Allah doktoru hemşiresi personeli başımızdan eksik etmesin. Bizimle çok soğuk konusan. Doktorumuz vardı yüzümüze bile bakmazdi okdr doktor gezdik annemin hastalığına sadece bu doktor derman olduOlağanüstü hal zamani doktorlar hemşireler tüm hastane çalışanları kuzu gibiydi yalnız
Size katılmıyorum. Bana gelmeyin bir daha demek hiç doğru değil. Onun yerine bu konuda benim yapabileceğim bu kadar isterseniz bu konuda daha uzman olan şu şu kişilere gidebilirsiniz demeliydi. Adam kbb yani. Kulaktan sıkıntısı olmasa burundan, boğazdan gitmesi gerekebilir çünkü o yerdeki tek kbb bu beyfendiymiş. Resmen bir daha gelmeyin demiş. Alıngan doktorlar da hiç çekilmiyor.Bence doktor dalga geçmemiş.
Sadece yeni kulak nakil etmekten başka çözümü yok, bende bunları vermek zorundayım sende bunları kullanmak zorundasın demek istemiş.
Sizin "bu alanda uzmanlaşan birine gideyim" demeniz doktorluğunu küçümsemiş gibi algınlanmış olabilir. O yüzden böyle söylemiş olabilir. Ondan dolayı doktor haklı gibi.
aynı problem annemde de mevcuttu, şaşkınlık verici bir biçimde gliserin damlasıyla geçti. Duyamamak gerçekten çok yıpratıcı bir durum, annemden biliyorum. Daha iyi doktorlar araştırabilirisniz. Çok geçmiş olsun.
Bende size katılmıyorum, fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.Size katılmıyorum. Bana gelmeyin bir daha demek hiç doğru değil. Onun yerine bu konuda benim yapabileceğim bu kadar isterseniz bu konuda daha uzman olan şu şu kişilere gidebilirsiniz demeliydi. Adam kbb yani. Kulaktan sıkıntısı olmasa burundan, boğazdan gitmesi gerekebilir çünkü o yerdeki tek kbb bu beyfendiymiş. Resmen bir daha gelmeyin demiş. Alıngan doktorlar da hiç çekilmiyor.
bırkac yorum gordum
bazı yorumlar ulkemızdekı saglık sıstemını hastanelerı sorguluyordu
bazıları da doktorları
su korona zamanı bıle tum dunya yıkılırken en basarılı sıstemler arasında turkıye de vardı nankorluk yapmayın
avrupada saglık cok pahalı orda hastaneye gıtmek baslı basına mesele
burda sıgortanız varsa ucretsız yoksa devlet hastanesınde 20 tl ye tahlıl olabılıyorsunuz ozeller zaten kendı ıcınde kısılerın maddı durumuna gore sevıye sevıye degısıyor saglık ocaklarımız aıle hekımlerımız zaten ucretsız yanı her kesıme gore hitap eden saglık hızmetlerınden yararlanma hakkımız var
doktorlara gelınce her zaman curuk elma vardır genellemeyın yok doktor laklak yapıyormus yok mumessılle sohbet edıyormus gazel okuyorsunuz
ılac mumessılıyle sozlesıyorlar. kafasına gore gelıp gırmıyor odaya ! kımse kımsenın sırasını almıyor işgal etmıyor randevuda 30 dakıka beklemısmıs ! vah vah vah yazık. yahu ıcerde muayene olanın muayenesı uzamıstır ? acıl amelıyata gırmesı gerekmıstır? ekstra bırsey olmustur ? adamın ısı gucu yok o kadar bos kı sohbet muhabbet mı edıyor
adamların yogunluktan basını kaldırıp yuzune bakacak halı yok
hele bırde devlet hastanesı doktorları denetımsızmıs kafalarına gore davranıyormus
yok ya burası muz cumhurıyetımı ?
kurumları zan altında bırakamazsınız
her meslek grubunda ınsanın oldugu heryerde curuk elma vardır genele mal edemezsınız
turkıyenın eksık oldugu yonler var katılıyorum
daha da gelıstırılebılır katılıyorum
ama hiç edıyorsunuz oyle bır konusuyorsunuz kı berbat bır saglık sıstemı varmıs gıbı
prenses olanlar bır zahmet sıgortalı doktor calıstırsın 7-24 evınde ne dıyım
Pandemi döneminden bahsetmiyorum ben yalnızo beğenmediğiniz doktorların çoğu her gün saatlerce ayakta ve maskeli eldivenli ameliyatlara girip tedavi yapıyorlar hayat kurtarıyorlar .ben maskeli yarım saat markete gitmekten bunalıyorum arabama biner binmez indiriyorum maskeyi .her mesleğin çürük elmaları vardır illaki ama tüm tıpçıları yargılamak kimsenin haddi değil .öğretmensiz bile oluyor ama doktorsuz oluyor mu hayat
Üstüme alındım yorumuma beğenmedim gelince ben sistemi değil kesinlikle sistemdeki bazı doktorları söylüyorum ...bırkac yorum gordum
bazı yorumlar ulkemızdekı saglık sıstemını hastanelerı sorguluyordu
bazıları da doktorları
su korona zamanı bıle tum dunya yıkılırken en basarılı sıstemler arasında turkıye de vardı nankorluk yapmayın
avrupada saglık cok pahalı orda hastaneye gıtmek baslı basına mesele
burda sıgortanız varsa ucretsız yoksa devlet hastanesınde 20 tl ye tahlıl olabılıyorsunuz ozeller zaten kendı ıcınde kısılerın maddı durumuna gore sevıye sevıye degısıyor saglık ocaklarımız aıle hekımlerımız zaten ucretsız yanı her kesıme gore hitap eden saglık hızmetlerınden yararlanma hakkımız var
doktorlara gelınce her zaman curuk elma vardır genellemeyın yok doktor laklak yapıyormus yok mumessılle sohbet edıyormus gazel okuyorsunuz
ılac mumessılıyle sozlesıyorlar. kafasına gore gelıp gırmıyor odaya ! kımse kımsenın sırasını almıyor işgal etmıyor randevuda 30 dakıka beklemısmıs ! vah vah vah yazık. yahu ıcerde muayene olanın muayenesı uzamıstır ? acıl amelıyata gırmesı gerekmıstır? ekstra bırsey olmustur ? adamın ısı gucu yok o kadar bos kı sohbet muhabbet mı edıyor
adamların yogunluktan basını kaldırıp yuzune bakacak halı yok
hele bırde devlet hastanesı doktorları denetımsızmıs kafalarına gore davranıyormus
yok ya burası muz cumhurıyetımı ?
kurumları zan altında bırakamazsınız
her meslek grubunda ınsanın oldugu heryerde curuk elma vardır genele mal edemezsınız
turkıyenın eksık oldugu yonler var katılıyorum
daha da gelıstırılebılır katılıyorum
ama hiç edıyorsunuz oyle bır konusuyorsunuz kı berbat bır saglık sıstemı varmıs gıbı
prenses olanlar bır zahmet sıgortalı doktor calıstırsın 7-24 evınde ne dıyım
Olağan üstü hal zamanı babam kalp krizi geçirdi kuzu gibi bahsettiğiniz doktorlara hemşirelere denk gelemedik maalesef..Hatta en son kontrole gittiğimizde doktor anneme oranın hizmetlisiymiş gibi babamdan önce kontrolü olan hastanın örtüsünü toplayıp çöpe atmasını yenisini sermesini istemiş emrivaki halde. sebep olarak da corona var demiş neyse ki annem doktoru usulüyle kuzuya çevirmiş bi böyle sonradan kuzuya dönene denk geldikOlağanüstü hal zamani doktorlar hemşireler tüm hastane çalışanları kuzu gibiydi yalnız
uzucu tabi ama siz ihtisaslasan kim varsa ona gideyim diye zaten ihtisaslasmis bir kbb uzmanına soylerseniz boyle bir yanıtı goze almaliydiniz.Pazarda bile falanca tezgahta daha iyi daha ucuz filanca tezgah bilmem ne diyince git oradan al o zaman diye atarlaniyolar.Arkadaşlar merhaba,
Bugün maalesef yaşadığım tatsız olayı paylaşmak istiyorum. Amacımsa sadece içimdeki bu sıkıntıyı paylaşmak..
Öncelikle belirteyim, yıllardır kulağımda ciddi bir enfeksiyonla mücadele halindeyim. Antibiyotik kullanıyorum, damla, burun spreyi, artık tahmin edin doktorlar ne verirse reçetede. İlaçları kullanırken fayda görmediğim gibi, kulağım sürekli enfeksiyon halinde, geçmeyen, insanı deli eden bi kaşıntı..normalde de işitme problemim var, çoğu zaman anlamakta güçlük çekiyorum. Enfeksiyon düzelmediği için cihazımı da kullanamıyorum. Yine aynısı tekrarladı, böyle en fazla iki ayda bir mutlaka görünmem gerekiyor KBBye. Geçen hafta bulunduğum ildeki hastaneden daha önce de en az üç kez gittiğim doktora randevu aldım.
Saatim geldi, girdim, doktor baktı kulaklarıma. Damla yazıyorum, kullan gel temizleyelim dedi.
Ben artık sürekli aynı süreci başa sarıp çözüm bulamamış olmanın çaresizliğiyle ağlamaklı, rica eder bir ses tonuyla ‘bakın doktor bey, ben yıllardır, aynı dertten muzdaribim. Şimdi şu kulağımda fokurdayan damla da işe yaramıyor, diğer gliserin gitmiyor, şırıngayla sıkıyorum, ama sonra yine aynı problemle baş başayım. Ben artık sürekli kulakproblemi yaşamaktan yoruldum, psikolojik olarak çöktüm, sistemden bakabilirsiniz iki yılda kaç kez geldiğime’dedim.
Doktor bey ‘senin kulağındakinin tek bir çözümü var, o da yeni kulak takmak’ dedi. Normalde alınganlık falan yapmam ama dalga geçtiğini hissettim. gözlerim dolu vaziyette ‘kulak nakli diye bir şey yok ama’ dedim. O da ‘evet yok’ peki ne yapayım, o zaman bana bu alanda ihtisaslaşan varsa birini söyleyin ona gideyim, nerede olursa olsun Türkiyede dedim. Bir daha bana gelme diye bir iki kez tekrarladı..Git hacettepeye ankaraya Gazi’ye, profesörlere görün, senin derdinin çaresi bende yok dedi. Peki öyle yapacagım dedim. Çıkmak için yeltendim kapıya doğru arkamdan ‘bir daha bana gelme’ diye tekrarladı.
Odadan çıktım..eve geldim. Sabahtan beri aklımdan çıkmıyor olay. Doktorun bir daha bana gelme sözleri yankılandı durdu Zihni’mde.. Kulağım aynı şekilde hala zonkluyor, duyamıyorum zaten normal şekilde. İnsanı duyamamak anlamamak İnan’ın çok yıpratıyor.
Bir de sormak isterim doktor falan varsa aramızda, bir hastaya bir daha bana gelme denilebilir mi?
Bu adil mi?
Ayrıca bu şehirde başka KBB doktoru da yok.
Yani mecburen artık çevre büyükşehirlerden birine özele gideceğim.
Bu arada daha önce de özel muayenehanesi olan doktorlara gittim, hep aynı süreç ama bir hafta 10 gün sonra her şey başa sarıyor. Tatile gidiyorum, KBBci arıyorum, kulak enfeksiyonu ağrısı ile sabah 4 te acile gitmişliğim var.
bu sıkıntıdan muzdarip bir vaziyette devam ediyorum.. hem doktorun dediğine üzüldüm, hem de geçmeyen derdime. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Sizi okadar iyi anlıyorum ki benzer bi şikayeti daha yedi gün önce yaşadım rabbim şifa versin benide doktor kovdu malesef bazı insanlar okumuş doktor olmuş ama malesef insan olamamışArkadaşlar merhaba,
Bugün maalesef yaşadığım tatsız olayı paylaşmak istiyorum. Amacımsa sadece içimdeki bu sıkıntıyı paylaşmak..
Öncelikle belirteyim, yıllardır kulağımda ciddi bir enfeksiyonla mücadele halindeyim. Antibiyotik kullanıyorum, damla, burun spreyi, artık tahmin edin doktorlar ne verirse reçetede. İlaçları kullanırken fayda görmediğim gibi, kulağım sürekli enfeksiyon halinde, geçmeyen, insanı deli eden bi kaşıntı..normalde de işitme problemim var, çoğu zaman anlamakta güçlük çekiyorum. Enfeksiyon düzelmediği için cihazımı da kullanamıyorum. Yine aynısı tekrarladı, böyle en fazla iki ayda bir mutlaka görünmem gerekiyor KBBye. Geçen hafta bulunduğum ildeki hastaneden daha önce de en az üç kez gittiğim doktora randevu aldım.
Saatim geldi, girdim, doktor baktı kulaklarıma. Damla yazıyorum, kullan gel temizleyelim dedi.
Ben artık sürekli aynı süreci başa sarıp çözüm bulamamış olmanın çaresizliğiyle ağlamaklı, rica eder bir ses tonuyla ‘bakın doktor bey, ben yıllardır, aynı dertten muzdaribim. Şimdi şu kulağımda fokurdayan damla da işe yaramıyor, diğer gliserin gitmiyor, şırıngayla sıkıyorum, ama sonra yine aynı problemle baş başayım. Ben artık sürekli kulakproblemi yaşamaktan yoruldum, psikolojik olarak çöktüm, sistemden bakabilirsiniz iki yılda kaç kez geldiğime’dedim.
Doktor bey ‘senin kulağındakinin tek bir çözümü var, o da yeni kulak takmak’ dedi. Normalde alınganlık falan yapmam ama dalga geçtiğini hissettim. gözlerim dolu vaziyette ‘kulak nakli diye bir şey yok ama’ dedim. O da ‘evet yok’ peki ne yapayım, o zaman bana bu alanda ihtisaslaşan varsa birini söyleyin ona gideyim, nerede olursa olsun Türkiyede dedim. Bir daha bana gelme diye bir iki kez tekrarladı..Git hacettepeye ankaraya Gazi’ye, profesörlere görün, senin derdinin çaresi bende yok dedi. Peki öyle yapacagım dedim. Çıkmak için yeltendim kapıya doğru arkamdan ‘bir daha bana gelme’ diye tekrarladı.
Odadan çıktım..eve geldim. Sabahtan beri aklımdan çıkmıyor olay. Doktorun bir daha bana gelme sözleri yankılandı durdu Zihni’mde.. Kulağım aynı şekilde hala zonkluyor, duyamıyorum zaten normal şekilde. İnsanı duyamamak anlamamak İnan’ın çok yıpratıyor.
Bir de sormak isterim doktor falan varsa aramızda, bir hastaya bir daha bana gelme denilebilir mi?
Bu adil mi?
Ayrıca bu şehirde başka KBB doktoru da yok.
Yani mecburen artık çevre büyükşehirlerden birine özele gideceğim.
Bu arada daha önce de özel muayenehanesi olan doktorlara gittim, hep aynı süreç ama bir hafta 10 gün sonra her şey başa sarıyor. Tatile gidiyorum, KBBci arıyorum, kulak enfeksiyonu ağrısı ile sabah 4 te acile gitmişliğim var.
bu sıkıntıdan muzdarip bir vaziyette devam ediyorum.. hem doktorun dediğine üzüldüm, hem de geçmeyen derdime. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Merhaba ilaç ne kullandınızÇok geçmiş olsun. Konunuzu okuyunca diğer yorumları okumadan yazayım dedim. Aynı sorunla 2 sene mücadele ettim. Berbat bir şey insanın tüm hayatını etkiliyor. Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Kocaeli de bir doktor tavsiye etsem gidebilir misiniz? Benim şikayetimi bir seferde geçirdi. Sonrasında bir kere de kontrol muayenesine gittim sadece. Bir daha tekrarlamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?