- 24 Ocak 2012
- 1.598
- 1.088
Kızlar merhaba haftasonu çok beklediğim görüşmeyi gerçekleştirdim. Vücudumun büyük bir implant kaldırmayacağını zaten biliyordum 1.58 boy 48 kilodayım ve küçük bir meme yapım var limon bile değil bence. Doktorumu titizlikle seçtim ve aklımda başka biri yok, meme ölçüm meme altı ölçüm 71 cm ve göğüs kafesime göre doktor 240 ile başlayıp en fazla 295 takılabilir dedi. Açıkçası bu kadarını da beklemiyordum çünkü yaptıranlar üstüne basa basa 300den aşağısı tatmin etmez diyor. Başka doktora da gitmek istemiyorum ve doktorum 295ten büyük takarsam yanlardan yayılacak rahatsız edip asimetrik teşhir bir görüntü olacağını söyledi.
Göğsümün üst kısmı yani iman tahtası denilen kısım çıkıntılı bu yüzden küçük implanttan çekiniyorum iyice kaybolacak taktığı diye bunu o da farketti ben de belirttim ama biraz kafam karıştı. Sizler ne düşünürsünüz yorum yaparsanız çook mutlu olurum
Göğsümün üst kısmı yani iman tahtası denilen kısım çıkıntılı bu yüzden küçük implanttan çekiniyorum iyice kaybolacak taktığı diye bunu o da farketti ben de belirttim ama biraz kafam karıştı. Sizler ne düşünürsünüz yorum yaparsanız çook mutlu olurum