Doktorun 240-295 cc önerisi

ben büyük olsun istemiyorum 275 yeterli o zaman. son zamanlarda sanki ufak memeler de moda oldu gibi ya da benim mi dikkatimi çekiyor acaba tüm ünlü markalar memesiz mankenlerle çalışıyorlar resmen :)

Boyum 164 kilom 60. gogus altim 72 cm falan. 6 sene once 275 takildi. Ilk ben de gogus yoksunlugu dusuncesiyle artik ille de buyuk olsun diyordum ama yine de doktoruma biraktim ve o da en fazla yapabilecegi buyuklukte olan 275 secmis. Ama iyi ki de oyle secmis. Daha buyuk koysa gogus kafesime hic yakismayacakmis sonradan anladim. Ilk bir kac ay ne guzel buyuk goguslerim var derken bir sure sonra alisiyorsun ve artik buyuk gelmeye bile basliyor. Imkanim olsa biraz daha kucuk koydururdum. Ben bakiyorum bazen hatun zamzayif ama kocaman gogusleri var yani hemen silikon diyorum artik 😅 Bazen daha kibar goguslulere imrendigim de oluyor. Degistirmem gerekirse kesinlikle daha kucuk derim. Simdi hic.gogus olmadigi icin bu dusuncedesin ama yaptirip alistiktan sonra daha gercekci gozlerle bakmaya basliyosun. Artik bazen dar giyinmeye bile cekiniyorum ben. VBence doktorunu dinle hasta kaybetmeyi goze almasina ragmen gercekci konusmus sanirim

ben büyük olsun istemiyorum 275 yeterli o zaman. son zamanlarda sanki ufak memeler de moda oldu gibi ya da benim mi dikkatimi çekiyor acaba tüm ünlü markalar memesiz mankenlerle çalışıyorlar resmen :)
Kesinlikle. Tabi biraz nasil sevdigin de onemli ama ben hep buyuk hayali kurardim, ilk zamanlar madem o kadar ugrasiya girdim daha buyuk olsaydi keske bile dedigim oldu. Ama sonra alistikca buyuk goguslerin degil gogus kafesine yakisan goguslerin daha guzel durdugunu anladim. Soyle bir netten unlulere falan bak incele istersen kimde nasil duruyor. Insallah memnun olacagin biseyde karar verirsin 😊

Kesinlikle. Tabi biraz nasil sevdigin de onemli ama ben hep buyuk hayali kurardim, ilk zamanlar madem o kadar ugrasiya girdim daha buyuk olsaydi keske bile dedigim oldu. Ama sonra alistikca buyuk goguslerin degil gogus kafesine yakisan goguslerin daha guzel durdugunu anladim. Soyle bir netten unlulere falan bak incele istersen kimde nasil duruyor. Insallah memnun olacagin biseyde karar verirsin 😊
Kendimizi başkaları ile kıyaslamak çok yanlış. Ünlüleri ameliyat öncesi çıplak görmedik. Kiminin göğsünü zaten var, kimisinin göğüs kafesi geniş. Atıyorum örneğin zaten göğüsü olan birine 300CC takılsa belki anında D cupa ulaşır fakat ameliyattan önce hiç göğüsü olmayan birisi B, küçük Cye ulaşabilir

Kendimizi başkaları ile kıyaslamak çok yanlış. Ünlüleri ameliyat öncesi çıplak görmedik. Kiminin göğsünü zaten var, kimisinin göğüs kafesi geniş. Atıyorum örneğin zaten göğüsü olan birine 300CC takılsa belki anında D cupa ulaşır fakat ameliyattan önce hiç göğüsü olmayan birisi B, küçük Cye ulaşabilir
Kiyas olarak demek istememistim aslinda, inceleme olarak demek istemistim, yani omuz gogus kafesi boy, durus gibi. Tabi burdan su kadar cc olmali diye bir sonuc cikmaz neticede evet ciplak gormedik. Unlu de olsa isim yazmiyim hos olmaz ama bazi unluler ufacik tefecik ama cok buyuk yakismiyor ya da tam tersi sulun gibi kadinlar var tahta gogus ama yine de o hali guzel. Onun gibi hangisi estetik olarak yakin geliyorsa belki bi fikir olabilir. Ben de buyukluk nasil olsun cok kararsizdim ve doktorum yuz kismi gizli bir kac ust beden resmi gostermisti bunlardan hangisi kafandakine yakin diye sormustu mesela ben gostermistim

kızlar ben sırf bu meme büyütmeyi araştırmak için bu foruma üye olmuştum. hep girip bakıyor ama cesaret edemiyordum. şimdi kararımı verdim ocakta ameliyat olacağım doktor araştırması yapıyorum. bu 300 cc altı üstü kafamı çok karıştırıyor yardım edin :) boyum 163 kilom 51. doğal görünsün istiyorum B cup yeterli olur ama yazılanları okudukça kafam karışıyor çoğu kişi keşke daha büyük yaptırsaydım demiş :KK43: ölçüleri benim gibi olup max. 325 cc yaptıranlar fotoğraflarını atabilir mi bana lütfen? ben de fotoğraf atarım gerçi pek bişey yok bende atacak ama :)
Merhaba,
Aynı boydayız 53 kg idim ameliyattan önce fark bu. Doktorunuza güvenin emin olun kötü bir görüntü yaratmayacak bir şey yapacaktır. Tabi sizin ne istediğiniz de çok önemli. Ama göğüs altı ölçüsü yapınız nedir onu bilmiyorum. Benim göğsüm sıfır değildi. Göğüs altı ölçüm 73 cmdi. 70a takıyordum. Ve zamanla sütyende boşluk oluşuyordu. İki göğüs arasında da fark vardı. Asla büyük olsun istemedim doğal olmayan bir görüntü ile dolaşmak istemiyordum. Sonra neden daha büyük yaptırmadım dememek için bari 300 olsun diyordum ama doktoruma bıraktım ve birine 250 ve diğerine 275 cc yüksek profil takıldı. 8. Günüm ve biraz daha inse bile gayet ideal ☺️ Ve şu an magic form marka sütyen 75b dolduruyor , Altan marka sütyen 75d oluyor😉 daha büyüğü zaten çok dikkat çekici olurdu ve yapay bir görüntü oluşurdu diye düşünüyorum. İyi ki doktoruma bırakmışım 😉 son olarak ameliyat sonrası 56 kg yum 😄

bir sürü doktor gezdim açıkçası kafam daha çok karıştı :KK43: 250 diyen de var 325 diyen de :KK43: sizin doktorunuz kimdi? hangi marka protez tercih ettiniz?

X