- 29 Temmuz 2010
- 61
- 30
ben büyük olsun istemiyorum 275 yeterli o zaman. son zamanlarda sanki ufak memeler de moda oldu gibi ya da benim mi dikkatimi çekiyor acaba tüm ünlü markalar memesiz mankenlerle çalışıyorlar resmen :)
Boyum 164 kilom 60. gogus altim 72 cm falan. 6 sene once 275 takildi. Ilk ben de gogus yoksunlugu dusuncesiyle artik ille de buyuk olsun diyordum ama yine de doktoruma biraktim ve o da en fazla yapabilecegi buyuklukte olan 275 secmis. Ama iyi ki de oyle secmis. Daha buyuk koysa gogus kafesime hic yakismayacakmis sonradan anladim. Ilk bir kac ay ne guzel buyuk goguslerim var derken bir sure sonra alisiyorsun ve artik buyuk gelmeye bile basliyor. Imkanim olsa biraz daha kucuk koydururdum. Ben bakiyorum bazen hatun zamzayif ama kocaman gogusleri var yani hemen silikon diyorum artik Bazen daha kibar goguslulere imrendigim de oluyor. Degistirmem gerekirse kesinlikle daha kucuk derim. Simdi hic.gogus olmadigi icin bu dusuncedesin ama yaptirip alistiktan sonra daha gercekci gozlerle bakmaya basliyosun. Artik bazen dar giyinmeye bile cekiniyorum ben. VBence doktorunu dinle hasta kaybetmeyi goze almasina ragmen gercekci konusmus sanirim