- Konu Sahibi vanilyakokulu
-
üniversite hastanelerinden mhrs den randevu alınabiliyor muSiz üni hastanesinden randevu alın 2 hafta sonra, kontrol amaçlı.
Her şeye bir baksın mis gibi, olması gerekeni anlatsın, sonra kk kadınları olarak bir hal çare buluruz.
Burada aşırı topic var vajinismusla alakalı, operasyonu da olduktan sonra gerisi psikolojik.
Birçok yöntem öneri ile karşılaşırsınız forumu karıştırdıkça
Boşverin ya şu densizi, paranız cebinizde kalsın.
Siz bakimini nasıl yaptinizöncelikle geçmiş olsun . aynı operasyonu bende gecirdim
doktor çok patavatsızmis . insan cevap vermek istiyor ama bazen basireti bağlanıyor.
takmayın kafaya .
Bende korkuyordum korkuyu yendim yine olmuyor en son ogrendimki kızlık zarim çok kalınmış delik bile zor gorunuyor dedi umarım iyilesince herşey yoluna girerCok gecmis olsun bence arayip sorun mutlaka bakimini. Evlendigimizde biz de cok rahat iliskiye girememistik, cok korkuyordum. Sag olsun lisede gzekali cemaatci bi kiz bizi korkutmustu. Yok efendim oraya civi cakiyorlsr gibi aciyormus bilmem ne. Onun yüzünden hâlâ korkarim bazen, arada sövgülerimi iletirim kendisine. Doktora odaklanmak yerine ne güzel iyi gecmis ameliyatiniz bunu düsünüp mutlu olun. Isterseniz yorum yazabilirsiniz doktor hakkinda, hem iciniz biraz sogur
Sadece danismanin numarası varKeşke daha iyi araştırıp referansla seçseydiniz doktoru.
Hemşiresi yok mu? Onu arayıp sorun. Belki ilaç filan kullanmanız gerekiyordur.
aslında çok araştırdım ama o kadar yuksektiki fiyatlarKeşke daha iyi araştırıp referansla seçseydiniz doktoru.
Hemşiresi yok mu? Onu arayıp sorun. Belki ilaç filan kullanmanız gerekiyordur.
Kadının söylediği laftan ziyade iyileşme sürecine odaklanın.Hastane yönetimine şikayet etseniz kuvvetle muhtemel umursamayacaklar. Alenen kötü bir yorum yazarsanız "beni itibarsızlsştırıyor" deyip size dava bile açabilir.aslında çok araştırdım ama o kadar yuksektiki fiyatlar
Üniversite hastanelerinin kendi sitelerinde online randevu kayıt bölümü var. Oradan takip edin.üniversite hastanelerinden mhrs den randevu alınabiliyor mu
Kapıya koymadan dediğinde doktor değiştirecektiniz.2 gun once himenektomi olmak için kadim doğum uzmanına gittim ozel bi kliniğe eşimle birlikte olamıyorum bir yıldır kızlık zarım kalin ve vajinusmusum dedim bana Tamam yapalım operasyonu dedi" kocan seni kapıya koymadan"(kahkaha atarak) şok oldum ne diyeceğimi bilemedim neyse oldum ameliyatı çıktım kadın Tamam şimdi Allah var acı çekmeden oldum ve sonrasında içimi rahatlatti korkumu aldı inkar edemem ama sonrasinda soru soruyorum iste bakımı nasıl olucak böyle tahammülsüz şekilde cevap veriyor bende soracaklarimi tam sormadan neyse teşekürler deyip ciktim yani bakiminida nasıl yapılacağının bilmiyorum ne zamana kadar duş almicagimi gazlı bezi baticonu ne zaman kullanmaya birakicagimi bilmiyorum bu arada esim hep destek oldu yani benim keyfime yaptığım birşey degil bu bir hastalık bir yildir gitmediğim doktor kalmadı ağlama krizlerim en son kendime bişi yapicaktim eğer beni bu yuzden kapıya koyacak biriyse zaten gitseydi doktor saçmaladı yani
Başka doktora gidip sorun ne yapacağınızı. Öğrenmeniz lazım ki ona göre ilgilenebilin yarayla. Bir de online görüşme de yapabiliyorsunuz galiba doktorlarla. Yaranız zorlarsa onu deneyin.2 gun once himenektomi olmak için kadim doğum uzmanına gittim ozel bi kliniğe eşimle birlikte olamıyorum bir yıldır kızlık zarım kalin ve vajinusmusum dedim bana Tamam yapalım operasyonu dedi" kocan seni kapıya koymadan"(kahkaha atarak) şok oldum ne diyeceğimi bilemedim neyse oldum ameliyatı çıktım kadın Tamam şimdi Allah var acı çekmeden oldum ve sonrasında içimi rahatlatti korkumu aldı inkar edemem ama sonrasinda soru soruyorum iste bakımı nasıl olucak böyle tahammülsüz şekilde cevap veriyor bende soracaklarimi tam sormadan neyse teşekürler deyip ciktim yani bakiminida nasıl yapılacağının bilmiyorum ne zamana kadar duş almicagimi gazlı bezi baticonu ne zaman kullanmaya birakicagimi bilmiyorum bu arada esim hep destek oldu yani benim keyfime yaptığım birşey degil bu bir hastalık bir yildir gitmediğim doktor kalmadı ağlama krizlerim en son kendime bişi yapicaktim eğer beni bu yuzden kapıya koyacak biriyse zaten gitseydi doktor saçmaladı yani
Peki annemin beni 38 inde doğurmasına ne demeliİkinci doğumumdan 5 ay sonra saçlarım olağanüstü döküldü. Doktora gittim tahlil yaptırdım, tiroid dedi.” Ailede yok, olabiliyor mu böyle” dedim. “35inde doğurursan böyle olur tabii, ailede vardır da onlar bilmiyordur” dedi. Sanki cahil cühelayız…Eve geldim annem kendisi de kardeşimi 35inde doğurduğu için “Halt etmiş o doktor” dedizaten geçici bir durummuş, bir yıl sonra falan normale döndüm
Zaten ona odaklandım ben kontrole çağırmadı bana 2 haftaya iyileşirsin parmak sok canin acirsa bekle falan dedi ben isim vermedim ki dava acamaz bide onlami ugrasicamKadının söylediği laftan ziyade iyileşme sürecine odaklanın.Hastane yönetimine şikayet etseniz kuvvetle muhtemel umursamayacaklar. Alenen kötü bir yorum yazarsanız "beni itibarsızlsştırıyor" deyip size dava bile açabilir.
Kontrole gitmeyecek misiniz? Orda laf sokar, hırsınızı alırsınız.
Danışmanı arayın. Kullanmanız gereken bir şey var mı sorun. Enfeksiyon kapsanız daha kötü.
Ben o kadar bikmistimki bulunduğum durumdan bir senedir çabalarımi anlatsam ... O yüzden ya lanet olsun ne olcaksa olsun bitsin dedim çok koyu psikolojideydim Allahtan işinin ehli çıktıKapıya koymadan dediğinde doktor değiştirecektiniz.
2 gun once himenektomi olmak için kadim doğum uzmanına gittim ozel bi kliniğe eşimle birlikte olamıyorum bir yıldır kızlık zarım kalin ve vajinusmusum dedim bana Tamam yapalım operasyonu dedi" kocan seni kapıya koymadan"(kahkaha atarak) şok oldum ne diyeceğimi bilemedim neyse oldum ameliyatı çıktım kadın Tamam şimdi Allah var acı çekmeden oldum ve sonrasında içimi rahatlatti korkumu aldı inkar edemem ama sonrasinda soru soruyorum iste bakımı nasıl olucak böyle tahammülsüz şekilde cevap veriyor bende soracaklarimi tam sormadan neyse teşekürler deyip ciktim yani bakiminida nasıl yapılacağının bilmiyorum ne zamana kadar duş almicagimi gazlı bezi baticonu ne zaman kullanmaya birakicagimi bilmiyorum bu arada esim hep destek oldu yani benim keyfime yaptığım birşey degil bu bir hastalık bir yildir gitmediğim doktor kalmadı ağlama krizlerim en son kendime bişi yapicaktim eğer beni bu yuzden kapıya koyacak biriyse zaten gitseydi doktor saçmaladı yani
Burda değil, doktorlar sitesinde filan şikayette bulunursanız dedim.Zaten ona odaklandım ben kontrole çağırmadı bana 2 haftaya iyileşirsin parmak sok canin acirsa bekle falan dedi ben isim vermedim ki dava acamaz bide onlami ugrasicam
Anneden bahsediyor bebişten değilPeki annemin beni 38 inde doğurmasına ne demeliya gayette saglikliyim
Yazdığım gibi bi an once su sorundan kurtulim dedim bide canımı yakar şimdi sinir olup boşver dedimO an neden tepki göstermedin doktora? Veya şikayet etmedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?