• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktoruma ne hediye alabilirim

babisim

oglum rabbime emanet <3
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
309
9
68
İsveç
Arkdaslar yurtdisindayim izmirde
Bi konuda bi doktordan cok yardim aldım ve bi hediye göndermek istiyorum sizce ne olabilir bu kisiyle samimiyiz ayrica

ben doğum yaptığımda eşim doktoruma tatlı götürmüştü :) çok ilgilendiği ve yardımcı olduğu için...
ama planlanmış birşey değildi o anda aklımıza geldi götürdük...
ama sen kalıcı birşey istiyorsan, güzel bir tablo alabilirsin,..

Doktora hediye almak neyin nesi yahu? .Bir öğretmen çocuklara okuma öğretti diye,ders anlattı diye hediye mi vermek gerekiyor mesela? Herkesin işidir,mesleğidir,zaten karşılığını da devletten ücret olarak alır.

arkadasim doktor isini yapmis
tesekkür etmissindir zaten
illa birsey göndermek istiyorsan madem yurt disindasin cikolata paketi gönder

kimse alınmasın gücenmesin de alıştırıyorlar insanları hediyeye bilmem neye, ondan sonra aynı davranışı başkasından göremezlerse doğru düzgün ilgilenmiyorlar. kaç defa şahit oldum. sadece doktorlar için değil tüm meslek gruplarında geçerli bence bu.
yapmayın allah aşkına insanlar işlerini yapıyorlar.
:ssz:

kimse alınmasın gücenmesin de alıştırıyorlar insanları hediyeye bilmem neye, ondan sonra aynı davranışı başkasından göremezlerse doğru düzgün ilgilenmiyorlar. kaç defa şahit oldum. sadece doktorlar için değil tüm meslek gruplarında geçerli bence bu.
yapmayın allah aşkına insanlar işlerini yapıyorlar.
:ssz:

zaten dövmeyin,sövmeyin yeter bence!aldığım hediyelerin çoğu tatlı,çikolata gibi yiyecek şeylerdi.onları da diğer hastalarıma ikram etmişimdir.ayrıca bir kutu çikolata için,belki bir kalem için hiç bir doktor sizle daha fazla ilgilenmez!elinde hediye paketi yok diye de yüzünü asmaz.aldığım hediyeleri getiren hastalarım da standart üstü ilgilendiğim,kimsenin yapmak istemediği ameliyatı yaptığım,beraber dertlendiğim,ailemden bir parça gibi olan insanlardı.bir şükran ifadesi olarak kabul ettim ben o hediyeleri
ayrıca konu sahibi yurtdışında ve izmirdeki bir doktordan çok yarar gördüğünü ve samimi olduğunu söylüyor.

Karacam hislerime tercüman oldun
Bu kişi bana haddinden fazla yardımcı oldu sadece işini yapmadı
Ve ona aldığı ücret dışında çok büyük teşekkürlerimi iletmek istiyorum
İçinden geldi :)

zaten dövmeyin,sövmeyin yeter bence!aldığım hediyelerin çoğu tatlı,çikolata gibi yiyecek şeylerdi.onları da diğer hastalarıma ikram etmişimdir.ayrıca bir kutu çikolata için,belki bir kalem için hiç bir doktor sizle daha fazla ilgilenmez!elinde hediye paketi yok diye de yüzünü asmaz.aldığım hediyeleri getiren hastalarım da standart üstü ilgilendiğim,kimsenin yapmak istemediği ameliyatı yaptığım,beraber dertlendiğim,ailemden bir parça gibi olan insanlardı.bir şükran ifadesi olarak kabul ettim ben o hediyeleri
ayrıca konu sahibi yurtdışında ve izmirdeki bir doktordan çok yarar gördüğünü ve samimi olduğunu söylüyor.

Kesinlikle!!!!
Hiçbir doktor hediye beklemez, hediye verildiği için da hastaya farklı davranmaz. İşte hediye verdik de bizle daha çok ilgilendi gibi söylemlere maruz kalmamak için kesinlikle hediye kabul etmedim, bundan sonra da etmem. Ama bu seferde gerçekten tüm samimiyetiyle gönlünden geçtiği için hediye vermek isteyen hastaların kalbi kırılıyor, üzülüyorlar ama yapacak birşey yok.

Canım benim bir arkadaşımın annesi kanser atlattı ondan duymuştum vakkodan gömlek divandan çikolata götrülüyomuş şaşırmıştım çok yani aşağısı kurtamıyo sanırım :)tabi onlar görevini yapıyo ama ufak bi jest kimin hoşuna gitmez. Sende yurtdışındasın madem çikolata götür

Son düzenleme:
Bende ameliyat oldum doktorum çok ilgilendi benim beklediğimden çok daha iyi geçti ameliyatım ve doktorum çok da uygun bi fiyata yaptı bende doktoruma hediye aldım hemde özel olarak bi hediye tasarladım çok yaratıcı bi hediyeydi doktorum görünce çok mutlu oldu çok da iyi bi insan senelerdir tanırım ailemden çevremden bir çok kişiyi ameliyat etti bence çok güzel bi düşünce daha kalıcı hediyeler götürebilirsin adını bi dolma kaleme yazdırabilirsin yada komik bi doktorun en çok kullandığı aleti alabilirsin doktorunun bölümüyle alakalı olabilir ben kalıcı bi hediyeden yanayım :)

Aslında ben de düşünüyorum. Uzun süre ortodonti tedavisi gördüm ve doktorum sağolsun o kadar iyi bir insan ki sırf tellerimden yana bir sorun çıktı, acı çekiyorum diye izin günü hastaneye dönüp beni tedavi ettiği bile oldu. Teyzem orada sekreter. Ne zaman gorse telli turnama selam söyle falan derdi. :)) Şimdi teller çıktı, tedavinin son aşaması ve ben de bu ilgiden dolayı güzel bir çikolata paketi yaptırmayı düşünüyorum. Mesele onun işini yapmış olması değil, gerçekten iyi ilgilenmiş olması. Maalesef her doktor işini yapınca ilgilenmiş olmuyor. Bence gayet hoş düşünüyorsunuz :)

Selamlar ben de burun ameliyatı oldum doktoruma yurt dışından viski hediye getirdim ama annem görünce kıyamet koptu:)) alkole karşı olduğu için Doktoruma götürmeme müsade etmedi kalıcı hoş bir hediye göndermek istiyorum ama kararsız kaldım güzel fikirleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim:) Sevgiler

Selamlar ben de burun ameliyatı oldum doktoruma yurt dışından viski hediye getirdim ama annem görünce kıyamet koptu:)) alkole karşı olduğu için Doktoruma götürmeme müsade etmedi kalıcı hoş bir hediye göndermek istiyorum ama kararsız kaldım güzel fikirleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim:) Sevgiler

ayşegülll nerde oldunnn kime oldun canımm merak ettimmm :))

Doktora hediye almak neyin nesi yahu? .Bir öğretmen çocuklara okuma öğretti diye,ders anlattı diye hediye mi vermek gerekiyor mesela? Herkesin işidir,mesleğidir,zaten karşılığını da devletten ücret olarak alır.
Öğretmenler gününde,okuma bayramlarında almıyor musunuz?Bence hediye çok pahalı olmadıktan sonra çok güzel bir davranış.

sen kimsenin yapamadığı ameliyatları mı yapıyorsun?

Back