-
- Konu Sahibi VanessaRinki
1.90 metre 120 kilo adamin 2000 tlye doyacagi yemek miktarini dusununce en iyi ihtimalle pideciye gitmislerdir.Lüks yerde 2000 tl hesap mı ödedi cengaver? Su mu ictiniz?
Lüks yerde pide hesabına döksek isi yine kurtarmaz cıxx..1.90 metre 120 kilo adamin 2000 tlye doyacagi yemek miktarini dusununce en iyi ihtimalle pideciye gitmislerdir.
Kız vanessanın lüx anlayışı ne olacak ki sizde yaLüks yerde pide hesabına döksek isi yine kurtarmaz cıxx..
İLK DEFA Doğru yorum yaptınKız vanessanın lüx anlayışı ne olacak ki sizde yaparklarda yiyişene restorant lüx gelir tabi
İlk defa doğru yorum haİLK DEFA Doğru yorum yaptın
ben 30 tlye kahve içiyorum adam 400 tl tatlıya verince zengin gibi göründü gözüme halbuki fakirmiş
Vanessa Date Sonrası Üzgünlüğü yeni sezon kk’daahhhh adama delicesine bağlandım ama işte ilişki yaşamamız imkansız
tek bir seferlik date gibi oldu
devamının gelmeyeceğini biliyorum ama mükemmeldi çok zevk aldım
120 kg da Adonis Vs Türk kası?ahhhh adama delicesine bağlandım ama işte ilişki yaşamamız imkansız
Bahsettigi kisi Dwayne Johnson. Yanilmiyorsam diger konuda kel de demisti. Tum ozellikleri tutuyor120 kg da Adonis Vs Türk kası?
Zıpladın mı nasıl eriştin? Dudak boyuna yanineresi gerçekci değil adama yazdım birkaç gün konştuk ve buluştuk ben de adamın dudaklarına yapıştım
adam hala hasta bakmaya devam ediyor poliklinikte inş görmem gidince
Dm den bulusmaya gelen doktor ilk gerçek nöbetini geçirdi deseneBahsettigi kisi Dwayne Johnson. Yanilmiyorsam diger konuda kel de demisti. Tum ozellikleri tutuyor
Sevgilin ne diyecek bu duruma?ahhhh adama delicesine bağlandım ama işte ilişki yaşamamız imkansız