- 22 Şubat 2017
- 32
- 28
- 3
- Konu Sahibi Yesilesarplikiz
Kizlar hepinize merhaba icinden cikamadigim bir durum soz konusu sizlerin fikirlerinize oldukca ihtiyacim var. Ben birkac ay once ameliyat oldum baslarda doktoruma karsi hicbirsey hissetmiyordum varligindan bile haberim yoktu sadece ameliyat olmam gerekiyor ve oda bu ameliyati yapacakti hepsi bukadardi fakat ameliyat olduktan sonra bana ne oldu bilmiyorum birden bire anlam veremedigim sekilde ona karsi duygular beslemeye basladim cok konusan asla susmayan ben soracagim sorulari unutmaya ona anlatacaklarimi anlatamamaya sadece dinlemeye basladim ona bakip kaliyorum artik aslinda doktorum yakisikli cok adi duyulan bir doktor degil yani hadi o dikkatimi cekti desem oda degil sosyal bir insan da degil zaten yabanci kendisi azeri ve hic benim tipim olan bir adam bile degil ama ne oldu bilmiyorum ameliyat sonrasi birkac kere kontrole gittim hersey gayet resmi arada bakiyor bana kaliyor oyle sonra ben bakinca kafasini asagi egiyor utaniyor hemen ama resmi davranmak icin kendini cok kasiyor farkediyorum utangac bir insan biraz aramizda zaten 5 yas falan var yeni uzmanlik aldi hatta okadar genc neyse ben onun yanindayken sormayi unuttugum seyleri ona mesaj atarak sormaya basladim numarasini ben ameliyata girmeden annecigim sagolsun almis hissetti heralde kadin :) neyse oda cevap veriyor surekli ama konusmayi uzatamiyoruz bir konu olmuyor dogal olarak aramizda en sonunda bir adim atmak icin onu facebooktan ekledim dedim ya hayal kirikligi yasicam yada mutlu olcam denemeden bilemem dedim hemen kabul etti ama birsey yazmadi 1 hafta bekledim hala yazmadi hicbirseyimi begenmemis falan dedim istemiyor kesin ben yanlis anladim en sonunda bir gece dayanamadim saat 3 civari online gorunce hemen yazdim merhaba demek istedim vs vs diye giris yaptim hemen nasil oldugumu sordu haftaya gel tekrar kontrol edelim dedi bende hemen can attim tabi o esnada da bana fotograflarinda oldukca iyi gorunuyorsun dedi allaaaahhhh bu benim.icin umut oldu dedim kiyamam bakmis fotograflarima ama begenmeye cekinmis dedim neyse sonra konustuk biraz hastaneden ayrilmis sadece kontrol icin gidiyormus ulkesine donecekmis artik burdaki calisma suresi bitmis yemin ederim ooyle bir agladim ki telefonun basinda ben bile inanamadim kendime kizlar lutfen yardim edin ben bu insana karsi sacma sapan birsey hissetmiyorum cok dogal cok saf seyler ki bunlar benim asla yasamadigim duygular cok cok iyi kaliteli yakisikli insanlarda oldu hayatimda ama yok bu okadar farkliki
gorunce kaliyorum oyle kizlar lutfen yardim edin haftaya kontrolum var yanina gidicem son gorusum olcak onu muhtemelen
ne yapmaliyim bir oturup kahve icsek hersey rayina oturcak eminim ama teklif edersem ters teperde rezil olurum diye cok korkuyorum okadar caresizim ki ne yapcagimi bilmiyorum ben bukadar guzel duygular besledigim.birini taniyamadan konusamadan kaybetmek istemiyorum yardim edin ne yapicam