- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.789
- 598
- 31
6. Hafta içindeyim arkadaşlar. 2 defa gittiğim doktorum gerçekten çok ilgisiz. Adama birşey sormasam konuşmuyor. Çok bilgili donanımlı fakat ultrasonda bakıyor kalkıyor sormasam konuşmuyor. Kan vereceğim diye aç geldim adam gerek yok diyor. Sonra aç geldiğimi söyleyince de bakalım dedi. Yanlış olmasın ayrım yaptığımdan değil birde özel hastane tonla para veriliyor. Böyle babacan sakinleştirici bir tavrı var ama sap gibi birşey bilmeden gidip geliyorum. Numara verdi aramak için kan sonuçlarını iki gündür ulaşamıyorum hastane numarası vermiş. Olacağı varsa olur yoksa düşer gider birşey önüne geçemez diyor. Sürekli şey modunda tutunmak isteyen bebek tutunur diyor. Hocam yeme içme ne yapayım ne edeyim diyorum özel bir tavsiye yok normal düzene devam et. Ulan belki ben günde 2 35 lik deviriyorum bu zarar değil mi çocuğa. Bilmiyorum çok sinirliyim. Milletin doktoru ilgili neşeli numara veriyor şunu bunu ye dikkat et diyor. Adam progestan ı bile ben dedim diye verdi. Kötü olan şöyle bir durum var ki o hastane evime en yakın yer (30 dk) hastanedeki doktorlardan da iyi olan pek kimse yok. Bir kadın doktor var oda maalesef çok tercih ediliyor yoğun diye düşünmedim. Kafam karıştı gerçekten bilmiyorum ne yapabilirim.