Doktorum Kanal D

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.619
773
39
Hastası olacaksınız!

Türkiye'nin en farklı sağlık programı 'Doktorum', Türkiye'nin en prestijli TV kanalı Kanal D'de...
Hafta içi her gün 08.30-10.30 saatleri arasında ekrana gelecek olan 'Doktorum', sağlık konusunda en doğru bilgi ve öneriyi, tıp dünyasının seçkin ve güvenilir isimlerinden almaya olanak tanıyacak.
Moderatörlüğünü Dr. Serdar Önal'ın yaptığı 'Doktorum'un diğer sunucuları Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Aytuğ Kolankaya ve Medikal Estetik Uzmanı Dr. Seran Göçer.
Alışılagelmiş sağlık programlarından bir hayli farklı olan “Doktorum”da, sağlıkla ilgili kafa karıştıran, ağır ve anlaşılması zor konular, gerçek hayat hikâyelerinden yola çıkarak basit ve anlaşılır bir dille, uygulamalı olarak anlatılacak.
Her gün iki farklı konunun ele alınacağı programda, tıp dünyasının seçkin profesyonelleri ve hastalar stüdyoda bir araya gelecek. Hastalar, hastalıklar, çığır açan yeni tedavi yöntemleri ve tıp dünyasındaki son gelişmeler kimi zaman stüdyoda seyircilerin gözü önünde veya bir hastanenin muayene odasından canlı olarak ekrana taşınacak.
Daha bitmedi!. Uzman doktorlar, her türlü hastalıkların üstesinden gelerek sağlığına kavuşmuş kişileri ağırlayacak, mucizevi hikâyeleri izleyiciyle paylaşacak ve ömür boyu unutulmayacak başucu bilgileri verecek.
'Doktorum' çok farklı; çünkü tıp eğitimi almış, tıp dünyasındaki gelişmeleri yakından takip eden gerçek doktorlar sunacak.
'Doktorum' çok farklı; çünkü bilimsel olarak kanıtlanmamış hiçbir tedavi yöntemine ve tavsiyeye yer vermeyecek, doğru bilinen yanlışları zihinlerden silecek.
Dolayısıyla sağlıkta son noktayı, her sabah “Doktorum” koyacak.

bende proğramı çok beğendim arkadaşlar. yalnız saatinden şikayetçiyim arkadaşlar.ilk başladığında 08.45 idi saati.o zaman müge anlı başlayana kadar burayı izliyordum ve 1 saat takip edebiliyordum programı.ama şimdi saati 09.45 yaptılar ve mügeyle çakıştığı için sadece reklam aralarında bakabiliyorum.ama çok faydalı bilgiler sunulduğu bir gerçek

bir kaç gün önce işe gelmek için hazırlanırken rastladım.menopoz konusu işleniyordu.çok beğendim programı.inanılmaz faydalı ve gerekli diye düşünüyorum.tv lerin bu tür faydalı programlara daha çok yer vermesini diliyorum.

iyi geceler arkadaşlar...bu sabah doktorum programında epidural sezeryan göstermişler canlı yayında yalnız ben kaçırdım bebişimle ilgileniyodum..seyredenler bayağı etkilenmişler..ben de seyretmek istiyorum ama netten bulamadım bugünün tekrarını ..bulan varsa seyreden bana da link atabilrmi..

güzel bir program doğumu izlerken tansiyonum düştü .
güzel bilgilendiriyorlar

ülkemiz alışkın olmadığı
ama bilgi odaklı bir program
denk geldikçe izlemeye çabalıyorum

gerçekten çok güzel konulardan bahsediyorlar
bnde elimden geldiği kadar izlemeye çalışıyoruum

aaaa bende açtım konu yok diye..
neyse mod arkadaşlara bildirelimde o konuyu kapatsınlar buradan devam edelim..

gerçekten çok güzel bi program her sabah mutlaka izlemeye çalışıyorum sabah saat 8.20de başlıyo şuan çok bilgilendirici doktorlarımızla gurur duydum

Sonunda sabah saatlerine doğru düzgün bir proğram koydular,hem bilgileniyor hem de ilgiyle izliyorum.Kanal D'yi tebrik etmek lazım böyle bir proğramı yayınladığı için..

programı netten izleyebileceğimiz bir site var mı ? .... ya da tekrar saatlerini programda dile getiriyorlar mı??

kadının cahilliğine inanamıyorum ya bu devirde:mymeka:
çocuk 3.250 gram doğmuş, gayet normal bi doğum kilosu, çok zayıf doğdu deyip duruyo:mymeka:
basmış yedirmiş çocuğa bebekken ya, şimdi de oğlum neden böyle, okula başlıcak arkadaşları dalga geçiyo
:mymeka:

maalesf böyle anneler çok.çocuk tombul olunca iyi baktıklarını zanneden....

Back
X