• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorlarla görüşme

Zynpnkr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
1
0
1
Merhaba, forumda yeniyim eğer daha önce böyle bir soru sorulmuşsa bulamadım lütfen mazur görün:(

Benim sorum, yakında burun estetiği hakkında doktorlarla görüşücem ancak onları yanlış yönlendirmek, kendimi hatalı ifade etmek istemiyorum. Tabi kişiden kişiye değişecektir ancak görüşme esnasında dikkat ettiğiniz noktalar, "doktora bunu kesin belirt" dediğiniz durumlar oldu mu acaba paylaşır mısınız

Sen ne dersen de, bildiklerini yapıyorlar. Gerçi benim bu konu ile ilgili kimseye verecek aklım yok, onu buradakiler çoktan anlamıştır. :D Benim doktorum ben ne dersem diyeyim kendi bildiğini doğru sayıyor. Eğri olan burnumu bile eğri olarak görmüyor. Kendinden emin bir şekilde git ve nasıl bir burun istediğini iki üç kez tekrarla. Ha bu arada, ameliyat sonrası bazı riskler var (kıkırdak kayması, kıkırdak erimesi, kemer çıkması vs) Böyle durumlar oluşursa yaptığı burnun arkasında duracak mı, revizyon ücretli mi diye de sor mutlaka.

Sen ne dersen de, bildiklerini yapıyorlar. Gerçi benim bu konu ile ilgili kimseye verecek aklım yok, onu buradakiler çoktan anlamıştır. :KK70: Benim doktorum ben ne dersem diyeyim kendi bildiğini doğru sayıyor. Eğri olan burnumu bile eğri olarak görmüyor. Kendinden emin bir şekilde git ve nasıl bir burun istediğini iki üç kez tekrarla. Ha bu arada, ameliyat sonrası bazı riskler var (kıkırdak kayması, kıkırdak erimesi, kemer çıkması vs) Böyle durumlar oluşursa yaptığı burnun arkasında duracak mı, revizyon ücretli mi diye de sor mutlaka.
Hangi doktor bu söyleyinde gitmeyeyim.

Ay çok teşekkür ederim bugun 2. Günüm bir bogazım agrıyor ve sesim kısık durumda öksürük tutuyo beni korkuyorum bende . Sen kaçıncı gündesin
Boğaz ağrısı, karıncalanması falan entübasyon yapıldığı için. 2,3 gün sürer.
Benim eskidi ya 4 yıl oldu nerdeyse 🙈

Morluk oluşturdu mu benimde olur mu ?
Ne yapmamam lazım
Ne yapmam lazım ??
Senden öğrenmek isterim

Morluk oluşturdu mu benimde olur mu ?
Ne yapmamam lazım
Ne yapmam lazım ??
Senden öğrenmek isterim
morluk şişlik oluyor evet . Morluklar için krem yazmıştır sana doktorun zaten . Düzenli kullan 1 haftaya kadar morarmalar geçer.
Şişliklerde uzunca bir süre devam ediyor . Ve yer değiştiriyor sürekli 😂
Ama kişiye göre değişen de bu durumlar .
Çarpmamaya özen göster .
Ve sabır .

Merhaba, forumda yeniyim eğer daha önce böyle bir soru sorulmuşsa bulamadım lütfen mazur görün:KK43:

Benim sorum, yakında burun estetiği hakkında doktorlarla görüşücem ancak onları yanlış yönlendirmek, kendimi hatalı ifade etmek istemiyorum. Tabi kişiden kişiye değişecektir ancak görüşme esnasında dikkat ettiğiniz noktalar, "doktora bunu kesin belirt" dediğiniz durumlar oldu mu acaba paylaşır mısınız
Ben bir şey sormak istiyorum sorabilir miyim

morluk şişlik oluyor evet . Morluklar için krem yazmıştır sana doktorun zaten . Düzenli kullan 1 haftaya kadar morarmalar geçer.
Şişliklerde uzunca bir süre devam ediyor . Ve yer değiştiriyor sürekli 😂
Ama kişiye göre değişen de bu durumlar .
Çarpmamaya özen göster .
Ve sabır .
Ben çok Halsızım ve dün mide bulandı gibi ve elim agayım boşaldı . normal mi bunlar,

Ben çok Halsızım ve dün mide bulandı gibi ve elim agayım boşaldı . normal mi bunlar,
Doktorunuzun telefon numarası ya da asistanının WhatsApp numarası falan yok mu? Bence bu tür ciddi şeylerin cevabını burada aramayın, doktorunuza ulaşın. Biz ne desek de doktorun vereceği bilgi kadar içinizi rahatlatmaz.

Valla eğer çok büyük sıkıntınız yoksa olmayın derim. Kendim hastanede çalışıyorum. 4 hemşire oldu. Hemde plastik cerrahi ameliyat hemşireleri. Birini Prof ameliyat etti. Burun sırtı merdivenli oldu Arkdaş keşke yaptırmasaydım diye ağladı. Diğeri 1 yıl sonra burun ucu sola kaydı. Eriyen dikiş atmıştım ondandır dedi Dr istersen kısa bir ameliyatla hallederim yine dedi 😂 biri yeni oldu burun ucu direk yamuk oldu alçı çıktıktan sonra ve delikler asimetrik. Ve bir burun deliği komple kapalı ağzı açıl nefes alıyor. Diğeri ise ucu düşük olmuştu. Almanya’da kuzenim oldu ikinci ameliyat için gün alamıyor eğrilik var yine. Çalıştığım hastanede herkes estetikli ve dudaklar dolgulu. Kimse diyet yapıp kilo vermiyor bi liposuctiona bakar diye ameliyat oluyor. Dudaklar zaten herkesin dolgulu. Ana baba bacı kardeş herkes bilefaroplasti yaptırıyor. Bakalım ben ne kadar dayanacağım. Bize ne oldu 😏

Doktorumda cevap vermiyor ki çok doğru diyorsunuz
Çok üzücü. Ciddi bir şey olabilir. Bu ameliyatla ilgili de olmayabilir. Tansiyonunuzu ölçtürdünüz mü? Sıcaklıklarla mı alakalı acaba? Şimdi nasılsınız peki?

Son düzenleme:
Hangi hastanede çalışıyorsunuz acaba uzak duralım o hastanedeki plastik cerrahlardan :KK70:
Benim çalıştığım hastaneden uzak durmanız imkansız. Ankara’nın en büyük ünv hastanesinden biri. Uzman ettiği Dr lar Türkiye’nin her yerine dağıldı bile. 😂 burda bi sürü başlık açılıyor sıkıntılarla ilgili. Eğer sosyal hayatı etkileyecek kadar sıkıntı yoksa dış görünüşünüzde kendinizi beğenip sevmeyi deneyin. O paraları kişisel gelişim için harcayın. Ne paralar isteniyor. Yazık vallahi.

Valla eğer çok büyük sıkıntınız yoksa olmayın derim. Kendim hastanede çalışıyorum. 4 hemşire oldu. Hemde plastik cerrahi ameliyat hemşireleri. Birini Prof ameliyat etti. Burun sırtı merdivenli oldu Arkdaş keşke yaptırmasaydım diye ağladı. Diğeri 1 yıl sonra burun ucu sola kaydı. Eriyen dikiş atmıştım ondandır dedi Dr istersen kısa bir ameliyatla hallederim yine dedi 😂 biri yeni oldu burun ucu direk yamuk oldu alçı çıktıktan sonra ve delikler asimetrik. Ve bir burun deliği komple kapalı ağzı açıl nefes alıyor. Diğeri ise ucu düşük olmuştu. Almanya’da kuzenim oldu ikinci ameliyat için gün alamıyor eğrilik var yine. Çalıştığım hastanede herkes estetikli ve dudaklar dolgulu. Kimse diyet yapıp kilo vermiyor bi liposuctiona bakar diye ameliyat oluyor. Dudaklar zaten herkesin dolgulu. Ana baba bacı kardeş herkes bilefaroplasti yaptırıyor. Bakalım ben ne kadar dayanacağım. Bize ne oldu 😏
Çok güzel moral oldunuz teşekkürler 😅

Bu arada uykumdan uyanırken refleks olarak elimle burnumun ucuna biraz çarptım. O an biraz acıdı ama şimdi acımıyor. Kanama filan olmadı, 6. günümdeyim. Bir şey olur mu acaba 😭

Back