Ama haberde sadece 10 dakika yasamis yaziyor.
Hindistan olunca her seye inanmıyorum artik ne bileyim..
ay evet bu başka bebek herhaldebu bebekte haberin fotolarından başka yerden almadım yani
Başka bebek bu.Ama haberde sadece 10 dakika yasamis yaziyor.
Hindistan olunca her seye inanmıyorum artik ne bileyim..
Başka bebek bu.
Bu çocuk 10 yaşına kadar yaşamış. Kısmen çalışan bir böbreği varmış, bağırsaklarının alt kısmı ve genital organı yokmuş ve bacaklarının belden aşağısı birleşikmiş. 10 yaşında zaatürreden ölmüş.
Peru'da doğan bir başka bebeğin bacakları ise ayrılabilmiş.
Başka bebek bu.
Bu çocuk 10 yaşına kadar yaşamış. Kısmen çalışan bir böbreği varmış, bağırsaklarının alt kısmı ve genital organı yokmuş ve bacaklarının belden aşağısı birleşikmiş. 10 yaşında zaatürreden ölmüş.
Peru'da doğan bir başka bebeğin bacakları ise ayrılabilmiş.
tam aklımdan geçen soru.Cok ilginc.
Peki bu 10 yasindaki kiz nasil 10 sene yasamis? Idrar yollari yok deniliyor. Ayiptir soylemesi nasil disari cikti hersey o kadar sene?
Cok ilginc.
Peki bu 10 yasindaki kiz nasil 10 sene yasamis? Idrar yollari yok deniliyor. Ayiptir soylemesi nasil disari cikti hersey o kadar sene?
Mesanesi, rahmi, rektumu, vajinası yokmuş, sadece 15 cm kalın bağırsağı, çeyrek böbreği ve bir yumurtalığı varmış. Kendi böbreği 3 aylıkken iflas etmiş. Bundan sonra diyalize girmeye başlamış. 2 yaşındayken böbrek nakli yapılmış ve uzun süre dayanmış bu böbrek, 2007 yılında ikinci bir böbrek nakli yapılmış. Böbrek naklini takip eden 8 yılda da diyaliz devam etmiş. 150'den fazla ameliyat geçirmiş. Tuvalete gidemediği için iki torba bağlıymış, biri idrar biri dışkı için.tam aklımdan geçen soru.
bide üstteki fotoda çocuğun poposu yok demi?
okudukça dehşete düştüm ya huMesanesi, rahmi, rektumu, vajinası yokmuş, sadece 15 cm kalın bağırsağı, çeyrek böbreği ve bir yumurtalığı varmış. Kendi böbreği 3 aylıkken iflas etmiş. Bundan sonra diyalize girmeye başlamış. 2 yaşındayken böbrek nakli yapılmış ve uzun süre dayanmış bu böbrek, 2007 yılında ikinci bir böbrek nakli yapılmış. Böbrek naklini takip eden 8 yılda da diyaliz devam etmiş. 150'den fazla ameliyat geçirmiş. Tuvalete gidemediği için iki torba bağlıymış, biri idrar biri dışkı için.
İlkokula başlamış, 5. sınıfmış öldüğünde.
Mesanesi, rahmi, rektumu, vajinası yokmuş, sadece 15 cm kalın bağırsağı, çeyrek böbreği ve bir yumurtalığı varmış. Kendi böbreği 3 aylıkken iflas etmiş. Bundan sonra diyalize girmeye başlamış. 2 yaşındayken böbrek nakli yapılmış ve uzun süre dayanmış bu böbrek, 2007 yılında ikinci bir böbrek nakli yapılmış. Böbrek naklini takip eden 8 yılda da diyaliz devam etmiş. 150'den fazla ameliyat geçirmiş. Tuvalete gidemediği için iki torba bağlıymış, biri idrar biri dışkı için.
İlkokula başlamış, 5. sınıfmış öldüğünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?