- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.906
- 358
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
bende ilk evlendiğimde gittim dr. sadece ultrasonla baktı ve sıkıntı yok olur çocuğunuz dedi ve gönderdi. özel hastaneydi üstelik. bende bu işlerden pek anlamadığım için kafam rahat bir şekilde 4 yıl korundum. sonra bebek istediğimizde bir süre olmayınca farklı bir doktora gittim ve anladım ki o iş bir ultrasonla belli olmuyormuş. hormon tahlili, yumurta takibi, rahim filmi, eşinin tahlilleri vs yani baya uğraş gerekiyor. ben 4 yıldır uğraşıyorum ve her ay yeni ilaçlar tahliller öğreniyorum.
eğer evleneli 1 yıl olduysa , baştan beri korunmadığını söyle çünkü 1 yıl içinde olur deyip gönderiyorlar. birde devlet hastanelerinde de işinin ehli doktorlar bulmak mümkün. biraz araştır hangisini tavsiye ediyorlarsa ona git. ayrıca iyi doktorların genelde çok hastası olur ona da dikkat edip anlayabilirsin.
eğer evleneli 1 yıl olduysa , baştan beri korunmadığını söyle çünkü 1 yıl içinde olur deyip gönderiyorlar. birde devlet hastanelerinde de işinin ehli doktorlar bulmak mümkün. biraz araştır hangisini tavsiye ediyorlarsa ona git. ayrıca iyi doktorların genelde çok hastası olur ona da dikkat edip anlayabilirsin.