- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.341
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Teşekkür ederim:-D ya burda üç tane var zaten. Ben eskişehirdeyken orda bi doktorum vardı ama burdakileri bilmiorum. Bebek olu va onun için bursa merkezde birine giderim ama şimdilik burdakiler keser die düşünüyorum:-D:-DHer kist hormonlardan anlaşılmaz.
Lh fsh farklı ise %99 pkodur ultrasonla bakmaya bile gerek yok.
Bildik bi kadın doğumcuya gidersen daha fayda alırsın.
Ultrasonla muhakkak baktır smeari de sen istemesende yapar zaten.
Yani bende öyle yapıcamda biliyorsunuz bazen doktorlar umursamaz oluyor hani ne yapior ne yapmalı bi fikrim olsun istedi :-DBen gidip açık açık sormuştum bir problem var mı ileride çocuk sahibi olabilir miyim diye. Ki bekarım. Tahlil yaptı ve ultrasonda baktı.
bir kadındoğumcu burdaki herkesten iyi bilir sonuçtaCankuşlar içime düşen kurtlar yüzünden r kadın doğum doktorundan randevu aldım. Hamile kalmam için değerleeimde herhangi bir engel varmı baktırmak istiyorum? Yalnız devlet hastanesi doktorları pek umursamaz oluyor genelde. O yüzden doktordan hangi tahlilleri istemeliyim? Yani kan,hormon testi istesem atıorum şu eksik bu eksik deyip anlayabilirmi? Atıorum kist olup olmadığını falan anlarmı? Yojsa onun için ayrıca ultrasonda talep etmeli miyim? Yani başından savmaya kalkışırsa karşısında ne isteyecdğimi bilmk istedim.
Not: bebek için erken diyenler falan olabilir zaten şu an olsun istemiyoruz sadece bi aksilik falan varsa öğrenim istiyorum. Ki evliliğimiz taze olsada ilişkimiz onuncu yılında kartlaşmış durumda:-D:-D
Asla öyle bişey yapmm. Sadece ne yapıcak ne yapmalı bilmk istedim. Henüz bir senede ol adı o yü,dende bi azar işitirim gibi:-D:-D ben sadece hani bi kist varmı, gebeliğe engel bişey varmı die bakılsın istiorumDoktora gidip sadece 1 senedir çocuğumuz olmuyo de, yeter
O tahlili yap, bu tetkiki yap, şu filmi iste dersen olmaz. Doktor olan o sonuçta. Bize işimizi öğretiyor diye düşünür, gıcık olurlar.
Elbette öyle. Zaten burdakilere hamile kalırmıyım demiyorum. Ama atıorum bi kan tahlili yapıp yok biiey desinde istemiorum. Hani detaylı olarak nelere bakılıor bnmde bilgim olsun ki başından savamasın istrdim:-Dbir kadındoğumcu burdaki herkesten iyi bilir sonuçta
İstersen adetin 3. günü kendin hormon testi yaptırabilirsin. E2, prolaktin, tsh, fsh, lh.Cankuşlar içime düşen kurtlar yüzünden r kadın doğum doktorundan randevu aldım. Hamile kalmam için değerleeimde herhangi bir engel varmı baktırmak istiyorum? Yalnız devlet hastanesi doktorları pek umursamaz oluyor genelde. O yüzden doktordan hangi tahlilleri istemeliyim? Yani kan,hormon testi istesem atıorum şu eksik bu eksik deyip anlayabilirmi? Atıorum kist olup olmadığını falan anlarmı? Yojsa onun için ayrıca ultrasonda talep etmeli miyim? Yani başından savmaya kalkışırsa karşısında ne isteyecdğimi bilmk istedim.
Not: bebek için erken diyenler falan olabilir zaten şu an olsun istemiyoruz sadece bi aksilik falan varsa öğrenim istiyorum. Ki evliliğimiz taze olsada ilişkimiz onuncu yılında kartlaşmış durumda:-D:-D
Evet işte çok yapmıorlar o yüzden istemem gerek. Bakın hormon testinin adetin 3 günü olduğunu bilmiyordum mesela. Neyse bi gidim adette tekrar giderim:-Dİstersen adetin 3. günü kendin hormon testi yaptırabilirsin. E2, prolaktin, tsh, fsh, lh.
Kistten şüpheleniyorsan doktor mutlaka ultrasonda bakar zaten.
1 Sene dolmadan doktorlar fazla tetkik yapmıyorlar.
Lh Fsh farklı çıksa bile kist olmayabiliyor mutlaka ultrasonda baktırmalı.Her kist hormonlardan anlaşılmaz.
Lh fsh farklı ise %99 pkodur ultrasonla bakmaya bile gerek yok.
Bildik bi kadın doğumcuya gidersen daha fayda alırsın.
Ultrasonla muhakkak baktır smeari de sen istemesende yapar zaten.
%1 ihtimalle evetLh Fsh farklı çıksa bile kist olmayabiliyor mutlaka ultrasonda baktırmalı.
Cankuşlar içime düşen kurtlar yüzünden r kadın doğum doktorundan randevu aldım. Hamile kalmam için değerleeimde herhangi bir engel varmı baktırmak istiyorum? Yalnız devlet hastanesi doktorları pek umursamaz oluyor genelde. O yüzden doktordan hangi tahlilleri istemeliyim? Yani kan,hormon testi istesem atıorum şu eksik bu eksik deyip anlayabilirmi? Atıorum kist olup olmadığını falan anlarmı? Yojsa onun için ayrıca ultrasonda talep etmeli miyim? Yani başından savmaya kalkışırsa karşısında ne isteyecdğimi bilmk istedim.
Zaten her kadının yılda bir kez jinekolojik muayene yaptırması gerekiyor. Siz doktora bebek sahibi olmayı düşündüğünüzü söylerseniz o sizi yönlendirir. Çoğu doktor 1 sene dolmadan kolay kolay hormon tahlili falan istemiyor.Evet işte çok yapmıorlar o yüzden istemem gerek. Bakın hormon testinin adetin 3 günü olduğunu bilmiyordum mesela. Neyse bi gidim adette tekrar giderim:-D
Cankuşlar içime düşen kurtlar yüzünden r kadın doğum doktorundan randevu aldım. Hamile kalmam için değerleeimde herhangi bir engel varmı baktırmak istiyorum? Yalnız devlet hastanesi doktorları pek umursamaz oluyor genelde. O yüzden doktordan hangi tahlilleri istemeliyim? Yani kan,hormon testi istesem atıorum şu eksik bu eksik deyip anlayabilirmi? Atıorum kist olup olmadığını falan anlarmı? Yojsa onun için ayrıca ultrasonda talep etmeli miyim? Yani başından savmaya kalkışırsa karşısında ne isteyecdğimi bilmk istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?