Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiDoktordan öğün bilgileri tarifler..
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar bu ne yaaaaa okumadan alt tuşuyla in in in bitmedi gözüm döndüüü :)))) ilerde lazım olursa eminim faydalarım bende emeğinize sağlık teşekkürler kızlarr
ek gıda bende bi stres ki sormayın..tam da işe başlama zamanıma denk gelecek.. artık anneme tarif olarak bunları verir, ggünlük menüler yaparım.. çok çok teşekkür ederim..
merhaba 26 mart doğumlu bir kızım var.3. aydan itibaren kilo alması durdu.her ay dr. götürüyorum. anne sütü artı zorla milupa veriyorum.katı gıdaya gecmek istiyorum.saat bası emziriyorum. mamayı 60 cc ancak 4 defa falan alıyor. öyle zor bir çoçukki.
kızlar bu ne yaaaaa okumadan alt tuşuyla in in in bitmedi gözüm döndüüü :)))) ilerde lazım olursa eminim faydalarım bende emeğinize sağlık teşekkürler kızlarr
beylikdüzü kolan hast. çocuk doktoru hakan kılıçın bana verdigi ek gıda ile ilgili fotokopinin tamamı burdaymış :) konuyu açan arkadaşın da doktoru idi galiba, ya da herkese verilen bilgiler bunlar :)